Expekt Poker
Re: Expekt Poker
Dneska ďalšia skúsenosť: 3 razy pred riverom favorit poker odds cez 90%, 3 razy River priniesol postupku súperovi ale už si na to zvykám alebo prejdem na inú herňu alebo najlepšie na livepoker tam sa takéto hlúposti nedejú.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ote11 napísal:Dneska ďalšia skúsenosť: 3 razy pred riverom favorit poker odds cez 90%, 3 razy River priniesol postupku súperovi ale už si na to zvykám alebo prejdem na inú herňu alebo najlepšie na livepoker tam sa takéto hlúposti nedejú.
live sa take veci nedeju
http://www.youtube.com/watch?v=Cdurs0C8mTM
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.
Neber si to tak. Jednoducho zmeň herňu pokiaľ máš pocit, že Ťa jedna nemá rada. Koľko hráčov, toľko herní
Tak ako Ty nemáš rád expekt, lebo má niečo osobné proti Tebe, tak tu nájdeš hráčov, čo neznášajú B**n, P****Stars, F****Tilt apod. Každý má svoju paranoju, že určitá herňa ide práve po jeho nicku
Ja osobne tiež expekt nemusím a žiadnu herňu čo frčí na ipoker softe. A tiež som mal pocit, že je to fajn soft pokiaľ som tam vyhrával.
Takže pozri zoznam herní, vyber si novú a hraj tam, kde sa cítiš dobre.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
taketo "hluposti" sa deju vsade.....to mi ver....len musis mat odohranych dostatok hands......samozrejme ze sa ti zda ze na live sa to nestane ale ver mi je to len preto lebo live odohras x-krat menej ruk nez online........
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Jasne že ked hráš live tak sa taketo blbosti nedeju.Ano stane sa,ale nie tak často ako pri online pokri,kde to až bije do očí.
- RobinhoH
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie
- RobinhoH
Mam pre teba navrh, skus zahrat 500 hu sng online a 500 hu sng live (samozrejme dlhsie levely lebo live dealer je pomaly), potom to porovnaj. Ak sa ti nechce, tak mam otazku. Preco hras online poker, ked mu neveris? Predsa nebudem robit nieco, pri com si myslim, ze ma podvadzaju.
- brano172
- Založený: Nov 2008
RobinhoH napísal:Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie
bohužiaľ ÁNO..ale tiež som si dlho nechcel pripustiť,že je to tak..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Behom polhodiny som prehral 120$,herna hrala všetko proti mne,behom 2 hier po sebe mi neprišiel ani pár,úplne nič.Pritom som mohol robiť hocičo.Napr.Idem all-in s KK proti Q4.Flop 53A turn 8 a river 2.Možem pokračovať.Ja AJ all-in proti A6.Flop 72A turn K river 6.A mnoho,mnoho dalších.Zahadzoval som stredné a malé páry,snažil som sa hrať iba s tými lepšími kartami.Nepomáhalo nič.Posledných 10$ čo mi zostalo som dal na tu ruletu čo tam expekt má.Rozdelil som to na to že padne párne číslo a bude červená.Samozrejme padla 0. Dávam si dlhú prestávku od online pokru.Hrám to už 5 rokov + pár mesiacov a s týmto som sa ešte nestretol.Budem hrať iba live,kde viem že to nie je odrb a popri tom sa aj zabavím.Toto odporúčam spraviť tým ktorým sa v poslednej dobe stalo niečo podobné.btw. Nejde mi o tie prehraté peniaze,ale o princíp.Ked mám hrať poker tak nech je to fair play.A tým ktorým sa darí tak im prajem nech im to zostane.
- RobinhoH
RobinhoH napísal:Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie
mne dnes v ruznych hernach porazil na river "J" - THATS NORMAL kamo
taky jsem prohral AA vs. AKo AI preflop a doslo Qxx T J a nakonec jsem toho manika s AK poslal domu na FT a ja byl 2.
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.