Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Expekt Poker

Odoslaťod Ote11 04 Máj 2009 23:56

Dneska ďalšia skúsenosť: 3 razy pred riverom favorit poker odds cez 90%, 3 razy River priniesol postupku súperovi ale už si na to zvykám alebo prejdem na inú herňu alebo najlepšie na livepoker tam sa takéto hlúposti nedejú.
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod palo1973 05 Máj 2009 07:00

Ote11 napísal:Dneska ďalšia skúsenosť: 3 razy pred riverom favorit poker odds cez 90%, 3 razy River priniesol postupku súperovi ale už si na to zvykám alebo prejdem na inú herňu alebo najlepšie na livepoker tam sa takéto hlúposti nedejú.

live sa take veci nedeju

http://www.youtube.com/watch?v=Cdurs0C8mTM
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod roche01 05 Máj 2009 08:08

Ote11 napísal:Expek je dobrá herňa čo sa týka bonusov, freerolov a akcií pre SK a CZ hráčov ale ten soft je strašný. :wall: Tam s 10 hier 8 krát rozhodne River. Kto má najlepšie karty pred flopom určite prehrá. Viď príklad 5 krát som dostal A A a z toho som 5 krát prehral a 5 krát na riveri a vždy buď postupka flush alebo fullhouse. Hrám napríklad aj na Bwine ale tam je to o dosť reálne tam s 10 hier River rozhodne možno 2-3 krát.

Neber si to tak. Jednoducho zmeň herňu pokiaľ máš pocit, že Ťa jedna nemá rada. Koľko hráčov, toľko herní :lol2:
Tak ako Ty nemáš rád expekt, lebo má niečo osobné proti Tebe, tak tu nájdeš hráčov, čo neznášajú B**n, P****Stars, F****Tilt apod. Každý má svoju paranoju, že určitá herňa ide práve po jeho nicku :lol2:
Ja osobne tiež expekt nemusím a žiadnu herňu čo frčí na ipoker softe. A tiež som mal pocit, že je to fajn soft pokiaľ som tam vyhrával.
Takže pozri zoznam herní, vyber si novú a hraj tam, kde sa cítiš dobre. :gl:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 05 Máj 2009 11:16

taketo "hluposti" sa deju vsade.....to mi ver....len musis mat odohranych dostatok hands......samozrejme ze sa ti zda ze na live sa to nestane ale ver mi je to len preto lebo live odohras x-krat menej ruk nez online........ :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod RobinhoH 06 Máj 2009 19:21

Jasne že ked hráš live tak sa taketo blbosti nedeju.Ano stane sa,ale nie tak často ako pri online pokri,kde to až bije do očí.
RobinhoH

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod RobinhoH 06 Máj 2009 20:25

Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie ;)
RobinhoH

Odoslaťod brano172 06 Máj 2009 21:10

Mam pre teba navrh, skus zahrat 500 hu sng online a 500 hu sng live (samozrejme dlhsie levely lebo live dealer je pomaly), potom to porovnaj. Ak sa ti nechce, tak mam otazku. Preco hras online poker, ked mu neveris? Predsa nebudem robit nieco, pri com si myslim, ze ma podvadzaju.
brano172

Založený: Nov 2008

Odoslaťod poldinhoo 06 Máj 2009 21:13

RobinhoH napísal:Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie ;)

bohužiaľ ÁNO..ale tiež som si dlho nechcel pripustiť,že je to tak..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod RobinhoH 06 Máj 2009 21:32

Behom polhodiny som prehral 120$,herna hrala všetko proti mne,behom 2 hier po sebe mi neprišiel ani pár,úplne nič.Pritom som mohol robiť hocičo.Napr.Idem all-in s KK proti Q4.Flop 53A turn 8 a river 2.Možem pokračovať.Ja AJ all-in proti A6.Flop 72A turn K river 6.A mnoho,mnoho dalších.Zahadzoval som stredné a malé páry,snažil som sa hrať iba s tými lepšími kartami.Nepomáhalo nič.Posledných 10$ čo mi zostalo som dal na tu ruletu čo tam expekt má.Rozdelil som to na to že padne párne číslo a bude červená.Samozrejme padla 0. :lol2: Dávam si dlhú prestávku od online pokru.Hrám to už 5 rokov + pár mesiacov a s týmto som sa ešte nestretol.Budem hrať iba live,kde viem že to nie je odrb a popri tom sa aj zabavím.Toto odporúčam spraviť tým ktorým sa v poslednej dobe stalo niečo podobné.btw. Nejde mi o tie prehraté peniaze,ale o princíp.Ked mám hrať poker tak nech je to fair play.A tým ktorým sa darí tak im prajem nech im to zostane. :gl:
RobinhoH

Odoslaťod APminer 06 Máj 2009 21:40

RobinhoH napísal:Tak napr. dnes. 10x som zahral hu 10+0,5 a z toho som 5x prehral all-in ked som mal pred flopom jasne navrh. a 2x som prehral ked som pred flopom prehraval.Samozrejme,river úradoval.Normalne? Nie ;)

mne dnes v ruznych hernach porazil na river "J" - THATS NORMAL kamo ;)

taky jsem prohral AA vs. AKo AI preflop a doslo Qxx T J :wall: a nakonec jsem toho manika s AK poslal domu na FT a ja byl 2. 8-)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!