skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
som troška menje chápavý tak ,mám otázočku.cchem da´t peniaze na mb cez slsp ,na mb mi napísali čislo účtu ,nak ktorý to mám poslať ,stačí napísať len číslo účtu? alebo aj niečo iné ? keď posielam penaize so slsp na mb
a ešte jedno:kde môžem zrušiť účet?
a ešte jedno:kde môžem zrušiť účet?
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
uz to tu sice bolo milionkrat povedane, dokonca som tu niekedy hodil aj screen ..tak ale znova. Do spravy pre prijmatela musis napisat svoje ID cislo.
Zrutist MB ucet je mozne, musis napisat ticket na support.
Edit : pozri sem praca-s-peniazmi-f98/vklad-na-moneybookers-t2415.html?sd=d#p65357
Zrutist MB ucet je mozne, musis napisat ticket na support.
Edit : pozri sem praca-s-peniazmi-f98/vklad-na-moneybookers-t2415.html?sd=d#p65357
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Chcem sa spytat ci nahodou neviete ci sa daju posielat peniaze z uctu na MB na druhy ucet v MB
- dusancheck
- Založený: Feb 2009
ano
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
kua ďalší problém ,tento raz pri cashoute
Číslo/Bankovní Kód: 0000
Číslo účtu: a tu mám dva rámčeky ,pri tom účet na slsp nie je rozdelený na dve čísla ,čo s tým?
dík vopred
Číslo účtu: a tu mám dva rámčeky ,pri tom účet na slsp nie je rozdelený na dve čísla ,čo s tým?
dík vopred
- RunAway
kua ďalší problém ,tento raz pri cashoute
dík vopred
dík vopred
- RunAway
RunAway napísal:kua ďalší problém ,tento raz pri cashoute
dík vopred
hmm, nebude v tom prvom rámčeku vyžadovať predčíslie účtu? Niektoré banky napr. Istrobanka predčíslie majú, niektoré nie. Myslím, že ak nemáš predčíslie, tak sa to rieši samými nulami, pokiaľ si vyplnenie tohto poľa aplikácia vyžaduje. Ak sa to dá preskočiť, tak je to o to jednoduchšie
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
ked nemas predcislie tak davas same nuly
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
mám stále problém z mb ,chcem cashoutnut z mb a vypíše mi zlé čislo účetu pritom som dal všetko dobre aj kód 0900 ,stalo sa vám to niekedy?
- RunAway
mne zobralo cislo uctu az ked som do tej prvej kolonky zadal same nuly..skus ci to zaberie..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.