skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
kua ,mna uz je...e z toho mb ,účet som zaregistroval ,už som šile aj polsať peniaze a chcelo to dátum narodiena tak som im ho dal ,a napísal ,že je zlý ,a chcú po mne kópiu občainskeho preukazu , ako mám urobiť kópiu ,aby som im ju mohol poslať cez email? a je vôbec možné to poslať cez email?
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
poldinhoo napísal:mne zobralo cislo uctu az ked som do tej prvej kolonky zadal same nuly..skus ci to zaberie..
toto zarucene funguje, tiez som nad tym dumal co dat do prvej kolonky a shipol som tam same nuly skusil poslat na test nejake drobne a dorazili
Tusim to ma nieco spolocne s tym ze cislo uctu treba uviest v medzinarodnom formate IBAN a ten ma viac miest takze ix treba vykompenzovat na zaciatku nulami
kopia obcianskeho - normalne oscannujes obojstranne - v dobrej kvalite Ja som si ho prvy krat len odfotil a sprdli ma za nizku kvalitu.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
dobre oscanujem ,a môžem poslať imo to cez email? či len poštou? alebo cez fax?
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no nevim sak to ti hadam v instrukciach napisali ako im to mas shipnut Neviem nahodou ci sa to neuploaduje na ich stranke niekde, ked nie tak tak cez mejl Jedno z toho to bude, urcite neni primarny sposob klasicka posta ani fax
- ferkan
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
-k tomu scannu sa da nejako preklikat,alebo mozes aj normalne mailom
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-k tomu scannu sa da nejako preklikat,alebo mozes aj normalne mailom
da sa tam preklikat cez tie ich faq
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
zdravim,
piatok (12 jun) som sidal poslat peniaze z MB na svoj ucet. A doteraz mi na BU stale neprisli. Uz sa mam asi rozlucit so svojimi peniazmi ale bo co sa da robit ??? 300 dolarov je pre mna vela vlasne vsetko plz help
piatok (12 jun) som sidal poslat peniaze z MB na svoj ucet. A doteraz mi na BU stale neprisli. Uz sa mam asi rozlucit so svojimi peniazmi ale bo co sa da robit ??? 300 dolarov je pre mna vela vlasne vsetko plz help
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
tak odtialto ti mozem poradiť jedine kontaktovať support..
ale ak sa na to pozrieme tak ze zadal si to v piatok 12. ,piatok sa platba este nespracovala,sobota nedela nic,dajme tomu teda pondelok sa spracovala,plus dva-tri dni,dnes by ti mohli prist,ak nie pockaj este zajtra a kontaktuj support..
ale ak sa na to pozrieme tak ze zadal si to v piatok 12. ,piatok sa platba este nespracovala,sobota nedela nic,dajme tomu teda pondelok sa spracovala,plus dva-tri dni,dnes by ti mohli prist,ak nie pockaj este zajtra a kontaktuj support..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Oka dik. Ak dnes nepridu tak nwm. Kokos modlim sa !!!!!!!!!! I NEED MY MONEY. PTM dam vediet co a ako.
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Trva to MINIMALNE 4-5 pracovnych dni.
Cize ak Ti to nepride do konca buduceho tyzdna, az potom by si mal by nervozny.
Cize ak Ti to nepride do konca buduceho tyzdna, az potom by si mal by nervozny.
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.