skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod dzejkej 25 Aug 2009 17:06

dzejkej napísal:
vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.

No az na to, ze mne to posielali, neprislo to a teraz to uz nechcu poslat znova, heh :).

Pre informaciu ..

Ak ste si ziadali o overenie adresy a list od nich k vam neprisiel (ako sa to stalo mne), tak je tu este ina moznost. Napisete im na support prostrednictvom Email support -> My Profile -> Account verification, ze si chcete aj napriek tomu verifikovat ucet. Dostanete priradene cislo ticketu. Oni si vyziadaju od vas nascannovanu kopiu dokumentu, kde sa uvadza vase meno a adresa (napr. vypis z banky, ..) a nasledne im ho poslete prostrednictvom Email support > Account/Security > You have requested information and/or documents from me, pricom uvediete cislo ticketu, ktore ste dostali predtym.

:gl:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 25 Aug 2009 19:37

dzejkej napísal:
dzejkej napísal:
vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.

No az na to, ze mne to posielali, neprislo to a teraz to uz nechcu poslat znova, heh :).

Pre informaciu ..

Ak ste si ziadali o overenie adresy a list od nich k vam neprisiel (ako sa to stalo mne), tak je tu este ina moznost. Napisete im na support prostrednictvom Email support -> My Profile -> Account verification, ze si chcete aj napriek tomu verifikovat ucet. Dostanete priradene cislo ticketu. Oni si vyziadaju od vas nascannovanu kopiu dokumentu, kde sa uvadza vase meno a adresa (napr. vypis z banky, ..) a nasledne im ho poslete prostrednictvom Email support > Account/Security > You have requested information and/or documents from me, pricom uvediete cislo ticketu, ktore ste dostali predtym.

:gl:

Počuj ja som si žiadal o overenie adresi a prvykrat mi to neporišlo a druhykrat som zadal do udajov aj čislo domu a už to prišlo uplne normalne len pri registracií a vyplnovaí adresi ta žiadaju aby si čislo domu nepisal ale je tam nutne o dat.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Aug 2009 21:39

Ak si vypytas overenie adresy raz, tak sa uz len pyta na kod, ktory Ti mal prist a system ani support nejak netuzia posielat to 2x. By ma zaujimalo ako si si to tam mohol vyziadat aj potom.

A cislo domu som tam mal :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod igy94 05 Sep 2009 13:45

ako poslem peniaze z moneybookers na bankovy ucet?
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 05 Sep 2009 14:10

stlacis tlacitko withdraw,

ak nemas pridany bank account tak si ho musis pridat v profile, v tvare same nuly + bankovy ucet.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod igy94 05 Sep 2009 17:18

buschle diky moc ;-)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod dawidsvk 05 Nov 2009 13:04

ako dlho trva prevod penazi z mb do banky cez kreditku? pretoze som posielal peniaze v pondelok vecer a este ani teraz ich nemam na ucte....zacinam mat strach :bad:
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 05 Nov 2009 13:29

dawidsvk napísal:ako dlho trva prevod penazi z mb do banky cez kreditku? pretoze som posielal peniaze v pondelok vecer a este ani teraz ich nemam na ucte....zacinam mat strach :bad:

Na kreditku to trva najdlhsie, vacsinou 3 dni, najlepsie je to na ucet v unicredit bank, to je velmi rychlo, nejako do 5-10 hodin to pride vzdy.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod dawidsvk 05 Nov 2009 14:13

no dik za odpoved, lebo niekde som cital ze do 24hodin a uz som zacinal byt nervozny.
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 06 Nov 2009 20:52

Moneybookers Mastercard, email z 20-teho oktobra 2009

Kód: Vybrať všetko
Thank you for contacting the Moneybookers customer support service.

Currently we are working on launching a MasterCard that will allow clients to have instant access to their Moneybookers balances. Thus using this MasterCard you will be able to make payments at POS terminals in shops and withdraw cash at ATM.

The Moneybookers MasterCard is scheduled for release near the end of October or in early November. You will most probably receive a newsletter and also there will be information posted on our website, with instructions how to apply for the card and use it.

We hope you find this information helpful. Please do not hesitate to contact us again through the Email Support section (Support Centre) if you have any questions or concerns.

V tom oktobri to nestihli, tak dufajme ze do polovice novembra by to uz mohlo byt :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!