skrill.com (moneybookers.com)

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: moneybookers

Odoslaťod thadam 06 Aug 2009 11:33

poldinhoo napísal:na zaciatok napis nuly aby ti vychadzal pocet cislic..0000xxxxxxxx

Dakujem Ti velmi pekne :D uz mi to funguje :good:
thadam

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Rocky 10 Aug 2009 13:41

Zdravim takze mam takyto problem, z Fulltiltu som si poslal peniaze ne moneybookers islo o 2000 USD no a moneybookers mi vypisal ze limit je 1000 GBP takze mi to tam zacalo vypisovat nieco o verifikovani uctu a ze mi poslu na moju adresu nejaky dotaznik do 5 dni aby som ho vyplnil ... stretol sa s tim uz niekto ze by mu nieco prislo postou domov od moneybookers ?? Chcel by som si tie peniaze vybrat ale nepusti ma to ...
Obrázok používateľa
Rocky

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 23 krát/17 krát

Odoslaťod vlade 10 Aug 2009 13:45

Rocky napísal:Zdravim takze mam takyto problem, z Fulltiltu som si poslal peniaze ne moneybookers islo o 2000 USD no a moneybookers mi vypisal ze limit je 1000 GBP takze mi to tam zacalo vypisovat nieco o verifikovani uctu a ze mi poslu na moju adresu nejaky dotaznik do 5 dni aby som ho vyplnil ... stretol sa s tim uz niekto ze by mu nieco prislo postou domov od moneybookers ?? Chcel by som si tie peniaze vybrat ale nepusti ma to ...

Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Aug 2009 13:51

vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.

No az na to, ze mne to posielali, neprislo to a teraz to uz nechcu poslat znova, heh :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Rocky 10 Aug 2009 14:39

vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.

Aha a ten kod potom kam zadavam , to potom ako bude znamenat ze mam 5000 EUR na den alebo mesiac?? dufam ze s tim nebudu problemi to mohli poslat aj e-mailom nie..... hmm a ako to myslis ze ti ho znovu nechcu poslat to si nemozes teraz vybrat peniaze??
Obrázok používateľa
Rocky

Odoslaťod vlade 10 Aug 2009 15:21

Rocky napísal:

Aha a ten kod potom kam zadavam , to potom ako bude znamenat ze mam 5000 EUR na den alebo mesiac?? dufam ze s tim nebudu problemi to mohli poslat aj e-mailom nie..... hmm a ako to myslis ze ti ho znovu nechcu poslat to si nemozes teraz vybrat peniaze??

Neviem presne o kolko, ale ten limit sa zvysuje na 90 dni, to znamena ze ked mas teraz napriklad limit 3000 a zvysia ti ho o 5000 tak v priebehu kazdych 90 dni mozes maximalne preposlat cez moneybookers 8000. Emailom posielaju ine overenie, toto je overenie realnej adresy. Cim viac veci mas overenych tym vacsi mas ten limit (kreditka, ucet, adresa, email)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Rocky 11 Aug 2009 20:47

Uz je to vyriesene stacilo im poslat naskenovane vypisi z uctu co mam v banke za posledne 3 mesiace a hned mi zvisili ten limit o 5000 EUR ...dik za rady :)
Obrázok používateľa
Rocky

Odoslaťod buschle 22 Aug 2009 19:49

len tak nahodou ma tu niekto v moneybookers zadanu banku vo forme IBAN ? Som sa docital dnes ,ze hrady zo zahranicia stoja menej ked je ucet v forme IBAN a ja tom mam vsade ze 0000ucet, teda klasicke cislo uctu. Vlastne ani neviem ci MB podporuje formu IBAN ak tam zadam. :P
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod keso26 23 Aug 2009 11:11

buschle napísal:len tak nahodou ma tu niekto v moneybookers zadanu banku vo forme IBAN ? Som sa docital dnes ,ze hrady zo zahranicia stoja menej ked je ucet v forme IBAN a ja tom mam vsade ze 0000ucet, teda klasicke cislo uctu. Vlastne ani neviem ci MB podporuje formu IBAN ak tam zadam. :P

..no ale v MB nefunguju medzinarodne prevody. Oni maju v kazdej krajine ucet a prevody prebiehaju len medzibankovo v tej danej krajine. Cize ked si nechavas poslat peniaze z herne na MB, tak Ti ich pripisu a ked si ich nechas poslat na SVK ucet, tak Ti ich posielaju z ich SVK uctu. Jednak sa tym padom vyhybas vacsim poplatkom za medzinarodne prevody a tak isto prevody trvaju kratsie (1-2 prac. dni)

Cize MB Ti posiela peniaze vzdy z uctu tej krajiny, ktoru mas zaregistrovanu a verifikovanu v profile. Jedina vynimka je, ked mas v profile pridany bankovy ucet v inej krajine (napr. Rakusko), tak vtedy Ti posielaju zo Slovenska do Rakuska a priplatis si za medzinarodny prevod, pretoze plati to, co som napisal vyssie. Nevedia Ti poslat peniaze z ich rakuskeho uctu.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod buschle 23 Aug 2009 12:48

dakujem za vycerpavajucu odpoved. Presne to som potreboval vediet. :good:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!