poldinhoo napísal:na zaciatok napis nuly aby ti vychadzal pocet cislic..0000xxxxxxxx
Dakujem Ti velmi pekne uz mi to funguje
poldinhoo napísal:na zaciatok napis nuly aby ti vychadzal pocet cislic..0000xxxxxxxx
Rocky napísal:Zdravim takze mam takyto problem, z Fulltiltu som si poslal peniaze ne moneybookers islo o 2000 USD no a moneybookers mi vypisal ze limit je 1000 GBP takze mi to tam zacalo vypisovat nieco o verifikovani uctu a ze mi poslu na moju adresu nejaky dotaznik do 5 dni aby som ho vyplnil ... stretol sa s tim uz niekto ze by mu nieco prislo postou domov od moneybookers ?? Chcel by som si tie peniaze vybrat ale nepusti ma to ...
vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.
vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.
Rocky napísal:vlade napísal:Normalna vec, poslu ti domov list s kodom, ktory potom zadas do moneybookers a zvysi sa ti limit na prevody myslim ze o 5000euro.
Aha a ten kod potom kam zadavam , to potom ako bude znamenat ze mam 5000 EUR na den alebo mesiac?? dufam ze s tim nebudu problemi to mohli poslat aj e-mailom nie..... hmm a ako to myslis ze ti ho znovu nechcu poslat to si nemozes teraz vybrat peniaze??
buschle napísal:len tak nahodou ma tu niekto v moneybookers zadanu banku vo forme IBAN ? Som sa docital dnes ,ze hrady zo zahranicia stoja menej ked je ucet v forme IBAN a ja tom mam vsade ze 0000ucet, teda klasicke cislo uctu. Vlastne ani neviem ci MB podporuje formu IBAN ak tam zadam.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.