skrill.com (moneybookers.com)
Re: moneybookers
Potrebujem radu, kto by vedel. Ako to je, keď ruším svoj bankový účet. Ako dosiahnem, aby som ho mohol zmeniť aj na MB? Odchádzam z ČR a vraciam sa na SVK. Český účet chcem preto zrušiť... a otvoriť si nový na SVK.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Hufelix napísal:Potrebujem radu, kto by vedel. Ako to je, keď ruším svoj bankový účet. Ako dosiahnem, aby som ho mohol zmeniť aj na MB? Odchádzam z ČR a vraciam sa na SVK. Český účet chcem preto zrušiť... a otvoriť si nový na SVK.
pod na chat
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Potřebuji poradit: Co je pro mě výhodnější: Založit si moneybookers v CZK (měna mého účtu) nebo v USD (měna herny kde hrávám)?
Díky
Díky
- japati
- Založený: Júl 2008
japati napísal:Potřebuji poradit: Co je pro mě výhodnější: Založit si moneybookers v CZK (měna mého účtu) nebo v USD (měna herny kde hrávám)?
Díky
..ved to je jednoduche, ked budes presuvat viac tvojich penazi medzi MB a bank. uctom tak CZK a ked medzi MB a hernou tak USD ..easy
-
Zdravím... Dnes mi přišly z PokerHeaven peníze na MB, ale neco mi prijde divne. Kurz, ktery pouzili pro prevod na CZK.
Vybiral jsem 200€ a na MB mi prislo 4978,-. Dle aktualniho kurzu dle yahoo.com, mi melo prijit neco pres 5100,-. Ja vim, jsou to drobný, ale presto by me to zajimalo, podle ceho ten kurz berou. A kde je pripadne mozny se zeptat...
Díky.
Vybiral jsem 200€ a na MB mi prislo 4978,-. Dle aktualniho kurzu dle yahoo.com, mi melo prijit neco pres 5100,-. Ja vim, jsou to drobný, ale presto by me to zajimalo, podle ceho ten kurz berou. A kde je pripadne mozny se zeptat...
Díky.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
oficiaálny bankový kurz..alebo tak nejak sa to volá..
píšu to na svojej stránke a tam si ten kurz môžeš aj pozrieť
píšu to na svojej stránke a tam si ten kurz môžeš aj pozrieť
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
0x napísal:Zdravím... Dnes mi přišly z PokerHeaven peníze na MB, ale neco mi prijde divne. Kurz, ktery pouzili pro prevod na CZK.
Díky.
myslim, ze pouzivaju kurz europskej centralnej banky, ale pri prevode si navyse uctuju 1,99% poplatok z celkovej sumy aby predisli kurzovym stratam.
CURRENCY CONVERSION FEES
For transactions involving currency conversion Moneybookers adds 1.99% to our wholesale exchange rates for foreign currency. This charge serves as a protection against the volatility and risk associated with FX markets. The Moneybookers exchange rates are updated on a regular basis throughout the day.
source : http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees
-
Super, ted uz vse souhlasi .
Díky moc.
Díky moc.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Hi!Urobil som MB account. Ale mam s tym problemy. Neviem zadat cislo uctu co mam v VUB. Cislo uctu v VUB je 10 cislic ale chcu odo mna viac??? No urobil som PRTSC: http://kepfeltoltes.hu/090806/MB_www.ke ... es.hu_.jpg Prosim ked niekdo vie co by som mal tam zapisat tak by mi mohol povedat. Diky moc
- thadam
na zaciatok napis nuly aby ti vychadzal pocet cislic..0000xxxxxxxx
edit: za máličko
edit: za máličko
Naposledy upravil poldinhoo dňa 06 Aug 2009 11:47, celkovo upravené 2 krát.
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.