6max som dnes nehral lebo na NL400-ke boli ukrutne dlhe waitlisty na vsetky dobre stoly, vrhol som sa preto rovno na HU
EV sa nie a nie umudrit. Ak by som bezal na neutral EV tak som na NL100HU okolo 2200USD v pluse a mohol by som uz spokojne drvit NL200ku - takto sa motkam okolo nuly a zlepsenie v nedohladne. Ale ma to aj pozitivne stranky - dnes som hral s kopcom regularov a zistil som ze zdaleka na tom nie som tak dobre ako by som si predstavoval so svojou hrou. Este je vela co zlepsovat aj proti semiovcoidnym lowlimit regom. Budem musiet popracovat aj na tiltcontrol lebo ked ma uhaluzi niekto tak zacnem hrat viac ruk a chvilu mi trva kym sa spamatam. Stavaju sa aj horsie veci - sem tam odhodim stack na beznadejnom bluffe ked som vytoceny a to je zle.
idem si prejst velke handy aby som zistil kde robim najvacsie chyby
tu je grafik z dneska - celkom dobre je na tom HU ze aj ked hram len 2 stoly tak za hodku odohram 400+ ruk co je zhodne so 4 stolmi 6max

- 2009-05-19-gr.jpg (111.46 ) Zobrazená 2204 krát
perla dna
Pa***Poker, $0.50/1.00 No Limit Hold'em Cash Games, 2 Players
Hand Converter by
Pokerhand.orgBoard:PokerJussi (Button): $129.90
yegon (BB): $147.90 Dealt to yegon K

K
Pre-flop:PokerJussi raises to $2.50,
yegon raises to $10, PokerJussi calls $8
Flop: ($22) 9

4

J
(2 Players)yegon bets $14, PokerJussi calls $14
Turn: ($50) 7
(2 Players)yegon bets $38, PokerJussi calls $38
River: ($126) 8
(2 Players)yegon bets $84.90, PokerJussi calls $66.90
Results:yegon wins $18
yegon Showed K
K
PokerJussi Showed 5
6
PokerJussi wins $259.30
toto ma stalo stack aj na vedlajsom stole ked som vytoceny odhadzal 100BB na 3barrell bluffe ktory mi super dorovnal s druhym parom, nastastie som si ho behom pol hodinky celeho vybral takze no biggie