Holdem manager
Re: Holdem manager
Zdravim, presel jsem na B**fair poker a nevim, jak mam aktivovat handhistory, aby mi fungoval HM??? Poradite nekdo prosim??
- fabitch
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahojte, pokud by někdo chtěl, tak můžu pustit jednu licenci HEM na small stakes. Za 27USD na moneybookers , FTP nebo ultimatebet.
- algec111
- Založený: Júl 2007
Avast mi nasiel virus:
nazov suboru: C:\Users\igy\AppData\Local\Xenocode\ApplianceCaches\HoldemManager.exe_v13088E0C\TheApp\STUBEXE\@PROGRAMFILES@\RVG Software\Holdem Manager\HMImport.exe
nazov vzorky: Win32:Malware-gen
typ malwaru: Vírus/červ
predpokladam ze to virus nie je...ci mohol sa tam nejako dostat?
nazov suboru: C:\Users\igy\AppData\Local\Xenocode\ApplianceCaches\HoldemManager.exe_v13088E0C\TheApp\STUBEXE\@PROGRAMFILES@\RVG Software\Holdem Manager\HMImport.exe
nazov vzorky: Win32:Malware-gen
typ malwaru: Vírus/červ
predpokladam ze to virus nie je...ci mohol sa tam nejako dostat?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Mne to dnes zacalo robit to iste. Myslim ze nepojde o virus. Jedine ze by sme chytili neaky rovnaky z PP
- Marad13
- Založený: Aug 2007
uz sa to riesi na HM fore je to tom dost vela diskusie v novom update by to malo byt opravene a pracuju na tom...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
http://www.holdemmanager.net/forum/show ... hp?t=11641
Nova verzia ma ten false alarm na virus opraveny .. okrem ineho.
Nova verzia ma ten false alarm na virus opraveny .. okrem ineho.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Caute, takze mam takyto problem s HM vcera som si ho kupil pohral som sa s nim trochu ukazovalo mi normalne staty na stole, ale dnes mi nechce zobrazit HUD na stole ,neviem mozno som nieco zmackol alebo co ale vobec mi to nezobrazuje ,hram na FTP... ake ma byt spravne nadstavenie aby to islo ,skusal som aj relaunch HUD ale nejde to.
A este jedna vec ako si tie staty mozem zmensit a premiestnit na ine miesto, pretoze tie staty mi ukazuju hrozne velke , a ked kliknem na ten stat tak mi zobrazi len to pop-up cize ich nemozem premiestnit ci uz kliknem lavym alebo pravim tlacitkom mysi.
A este jedna vec ako si tie staty mozem zmensit a premiestnit na ine miesto, pretoze tie staty mi ukazuju hrozne velke , a ked kliknem na ten stat tak mi zobrazi len to pop-up cize ich nemozem premiestnit ci uz kliknem lavym alebo pravim tlacitkom mysi.
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Rocky napísal:Caute, takze mam takyto problem s HM vcera som si ho kupil pohral som sa s nim trochu ukazovalo mi normalne staty na stole, ale dnes mi nechce zobrazit HUD na stole ,neviem mozno som nieco zmackol alebo co ale vobec mi to nezobrazuje ,hram na FTP... ake ma byt spravne nadstavenie aby to islo ,skusal som aj relaunch HUD ale nejde to.
Premiestnujes tak, ze tahas myslim pravym tlacitkom mysi na nove miesto, tiez upravovat tie staty si mozes v nastaveniach HUDu. Co sa tyka toho prveho problemu tak pozri ci mas spusteny auto import .
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
caute taka malickosť "Call open" u HM je to iste ako "Call preflop raise" u PT? Dakujem
- Thypec
- Založený: Apr 2009
Ano mam tam nadstaveny auto import ,vcera ked som zmackol to relaunch HUD tak to hned nabehlo ale dnes mi to uz nejde.
Ale myslim ze by sa tam mal ukazat aj nejaky table manager kde si mozes vybrat stol pri ktorom chces aby sa ti HUD zobrazoval ,ani ten Table manager sa mi nechce zobrazit.
Ale myslim ze by sa tam mal ukazat aj nejaky table manager kde si mozes vybrat stol pri ktorom chces aby sa ti HUD zobrazoval ,ani ten Table manager sa mi nechce zobrazit.
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.