Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Slovensko vs. Cesko-zapas desatrocia

Odoslaťod dzejkej 14 Okt 2009 23:46

mirolc napísal:lebo to bol otras, že nebolo vobec vidiet loptu :crazy: :lol2:

Suhlas. Bez blizsich zaberov som mal pocit ako keby 22 zhulencov behalo po trave a snehu bez priciny. Nakoniec som zistil, ze mali loptu a zhuleny bol poliak na zaciatku a slovaci ku koncu :ROFL: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod vlade 15 Okt 2009 04:32

mirolc napísal:za vykony v poslednych dvoch zapasoch sme si postup nezaslužili :shock: ale štastie, že vyhrali v severnom irsku ;) a navrhujem spravit zbierku na jednu ORANŽOVU loptu pre poliakov lebo to bol otras, že nebolo vobec vidiet loptu :crazy: :lol2:

Alebo mohli zapnut to vykurovanie pod travou co spominal ten moderator, ze vraj vtedy by mala mat trava 15 stupnov, tak neviem kde by sa tam nabral ten sneh. Ta zlta lopta to bola tragedia, tiez to ako lopta neustale stala na tom snehu, nemalo to uroven :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod roche01 15 Okt 2009 06:41

:vitaz: Tak je to dokonané. Ten rádiový televízny prenos, pri ktorom som sa orientoval skôr podľa toho, čo vravel komentátor ako podľa toho, čo som videl (lebo som nevidel nič :stena2: ), ma hlavne v druhom polčase stál pekné nervy :crazy:
Aj napriek dvom posledným nevydareným zápasom sme si postup zaslúžili hlavne kvôli výkonu proti Čechom a v Severnom Írsku.
Tak už teraz len dúfať, že v JAR nedostaneme nakladačku od niektorých "priemernejších" teamov. Radšej nech dostaneme silnú skupinu, aby sme si prípadné fiasko ospravedlnili ako skvelú skúsenosť, ktorá posúva náš futbal bližšie k tomu svetovému. Takže tu je návrh našej základnej skupiny na MS 2010:

1. SLOVENSKO
2. Brazília
3. Španielsko
4. Taliansko

:gl:
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod buschle 15 Okt 2009 06:48

+- 2 miliardy ludi sa dozvie ze existuje krajna slovakia :lol2:
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 15 Okt 2009 07:13

buschle napísal:+- 2 miliardy ludi sa dozvie ze existuje krajna slovakia :lol2:

a je to niekde v australii - medzi kambodzou a tanzaniou :)

EDIT: som zvedavy ci spomenu v prenosoch to cim sme v zahranici najznamejsi ... ze sa u nas odohrava dej filmu hostel
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 15 Okt 2009 10:06

roche01 napísal:1. SLOVENSKO
2. Brazília
3. Španielsko
4. Taliansko

:gl:

Roche viem ze to bol len taky vystrel ale takuto skupinu nemozeme mat ani omylom. Na MS sa vzdy zrebuje podla kosov, vsetky tieto muzstva budu v prvom ako nasadene (v zasade Brazilia, Argentina + 6 naj Europskych). Potom je dalsi kos kde su ostatni Europania, kde budeme aj my, takze z hentych troch mame maximalne jedneho. Ten zvysok uz menia, ale realna skupina je cosi ako Taliansko, USA, Pobrezie Slonoviny :)

A neviem co si taky skeptik, mame rozumneho trenera (jasne aj robi chyby ale inak sa neda porovnat s tym co predtym), skvelych mladikov v strede co budu v JAR este o rok lepsi, solidny utok, pomerne pevnu obranu, spickoveho brankara, ak budeme zdravi a nieco sa nepokazi tak tam hanbu urcite nespravime :good:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod keso26 15 Okt 2009 10:10

yegon napísal:EDIT: som zvedavy ci spomenu v prenosoch to cim sme v zahranici najznamejsi ... ze sa u nas odohrava dej filmu hostel

..a tak isto znama pasaz z filmu eurotrip :crazy:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod roche01 15 Okt 2009 13:00

7castle napísal:
Roche viem ze to bol len taky vystrel ale takuto skupinu nemozeme mat ani omylom. Na MS sa vzdy zrebuje podla kosov, vsetky tieto muzstva budu v prvom ako nasadene (v zasade Brazilia, Argentina + 6 naj Europskych). Potom je dalsi kos kde su ostatni Europania, kde budeme aj my, takze z hentych troch mame maximalne jedneho. Ten zvysok uz menia, ale realna skupina je cosi ako Taliansko, USA, Pobrezie Slonoviny :)

Jasné, že taká skupina nie je možná, bolo to myslené s nadsázkou. Len bude zaujímavá a určite pre náš futbal prínosná akákoľvek konfrontácia s pre nás "exotickými" súpermi, keďže sme ešte nemali možnosť prezentovať sa na takomto svetovom fóre. Takže ja by som bral skupinu, kde by bol zástupca z Južnej Ameriky, Afriky a Ázie, resp. Oceánie. Určite by takáto konfrontácia s neeurópskym futbalom ukázala, čo v našom perspektívnom teame skutočne drieme.

7castle napísal:A neviem co si taky skeptik, mame rozumneho trenera (jasne aj robi chyby ale inak sa neda porovnat s tym co predtym), skvelych mladikov v strede co budu v JAR este o rok lepsi, solidny utok, pomerne pevnu obranu, spickoveho brankara, ak budeme zdravi a nieco sa nepokazi tak tam hanbu urcite nespravime :good:

Možno ten skepticizmus pramení z ešte stále čerstvej minulosti, kedy sa v našom futbale riešilo všetko možné, len nie samotný futbal a bohužiaľ, sa to veľakrát premietlo aj do hry na ihrisku. A keďže za účasť na MS určite slovenský futbal získa zaujímavé financie, trochu mám obavy, aby tým zase neutrpela samotná príprava a v konečnom dôsledku aj herný prejav v JAR, keďže opäť prídu k slovu úradníci, ktorí zacítia zelené bubáky :o
Ale súhlasím s Tebou, že konečne máme hráčsky potenciál, ktorý pod vedením trénera akým je Weiss, je možné pretaviť do skutočnej kvality a máme ideálnu šancu ukázať to práve na budúci rok.
Takže :gl: chlapci
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod LOCAT3R 15 Okt 2009 14:58

tá lopta dosť katastrofa ale najviac sa mi páčil Mr. Merčiak keď mali poliaci šancu, :lol2: vypadalo to,že dostane infarkt
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod emjayko 15 Okt 2009 15:25

ja ani neviem ci sa mam tesit alebo nie... kedze je vedenie slovenskeho futbalu take ake je moc ma to nenadchlo... laurinec co za tych x rokov co tam sedi a spravil pre slovensky futbal velke h a male o bude teraz chodit jak pav a vydrzi tam minimalne dalsich 10 rokov... druha vec preco sa moc netesim je ze sme nepostupili objektivne: 1. najlahsia skupina zo vsetkych 2. kriza obidvoch favorizovanych muzstiev, cesi aj poliaci boli v tejto kvalde polovicny... 3. v celej kvalifikacii sme podali dobre naozaj dobre iba dva vykony a to boli v severnom irsku a doma s ceskom... so slovincami dve prehry zapasy s polskom to hadam nepotrebuje ani komentar, poliaci nam venovali 6 bodov luck... san marino to by sa porazilo hadam aj same tam stacilo poslat iba brankara... no a zapasy vonku s ceskom a doma s irmi boli uplne primerne...
tesit sa ze dostaneme supera z afriky alebo z oceanie... no neviem... spomnte si ako na poslednych ms cesi prehrali s ghanou 0:2.. omg sak ked sa Vittek a Karhan co uz 5 rokov nemaju co hladat v repre postavia proti ghanskym sprinterom tak ich nebudu stihat sledovat ne to este s nimi hrat... urcite mlady chlapci su perfektny chvalabohu ze taketo talenty mame... ale co preboha robi vittek v reprezentacnom drese je pre mna nevyriesitelna zahada... ked weiss nevidi to ako hra cele zapasy ake zle zapasy hra vo svojom klube tak asi tez nebude taky genialny trener jak sa hovori...
dalsia vec co ani nepotrebuje komentar su nasi fanusikovia uspechu v hokejovych dresoch z toho mi je :bad:
urcite ze som hrdy nato co ty chlapci dokazali aj to ze nas budu reprezentovat vo svete ale ovela radsej by som bol keby to bolo za normalnych podmienok... vtedy by som sa naozaj tesil... myslim ze ten postup ma viac zaporov ako kladov
apropo ten moderátor čo sa tam motal na konci jak madar v kukurici a nevedel čo ma robit to bola mega bodka za celou kvalifikaciou... merciak a zmeteny moderator rulez...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!