7castle napísal:Roche viem ze to bol len taky vystrel ale takuto skupinu nemozeme mat ani omylom. Na MS sa vzdy zrebuje podla kosov, vsetky tieto muzstva budu v prvom ako nasadene (v zasade Brazilia, Argentina + 6 naj Europskych). Potom je dalsi kos kde su ostatni Europania, kde budeme aj my, takze z hentych troch mame maximalne jedneho. Ten zvysok uz menia, ale realna skupina je cosi ako Taliansko, USA, Pobrezie Slonoviny
Jasné, že taká skupina nie je možná, bolo to myslené s nadsázkou. Len bude zaujímavá a určite pre náš futbal prínosná akákoľvek konfrontácia s pre nás "exotickými" súpermi, keďže sme ešte nemali možnosť prezentovať sa na takomto svetovom fóre. Takže ja by som bral skupinu, kde by bol zástupca z Južnej Ameriky, Afriky a Ázie, resp. Oceánie. Určite by takáto konfrontácia s neeurópskym futbalom ukázala, čo v našom perspektívnom teame skutočne drieme.
7castle napísal:A neviem co si taky skeptik, mame rozumneho trenera (jasne aj robi chyby ale inak sa neda porovnat s tym co predtym), skvelych mladikov v strede co budu v JAR este o rok lepsi, solidny utok, pomerne pevnu obranu, spickoveho brankara, ak budeme zdravi a nieco sa nepokazi tak tam hanbu urcite nespravime
Možno ten skepticizmus pramení z ešte stále čerstvej minulosti, kedy sa v našom futbale riešilo všetko možné, len nie samotný futbal a bohužiaľ, sa to veľakrát premietlo aj do hry na ihrisku. A keďže za účasť na MS určite slovenský futbal získa zaujímavé financie, trochu mám obavy, aby tým zase neutrpela samotná príprava a v konečnom dôsledku aj herný prejav v JAR, keďže opäť prídu k slovu úradníci, ktorí zacítia zelené bubáky
Ale súhlasím s Tebou, že konečne máme hráčsky potenciál, ktorý pod vedením trénera akým je Weiss, je možné pretaviť do skutočnej kvality a máme ideálnu šancu ukázať to práve na budúci rok.
Takže
chlapci