Miham [CG blog]
Re: Miham [SnG alebo CG? blog]
ked ta raisne fishka tak si malokedy vpredu s jednym parom - chyba fishiek je ze prilis vela calluju a nie ze hraju agresivne cize tym duplom by to bol imo fold
jedine ze by si mal info ze su to bluffujuci maniaci
inak ze co mohol mat ten hrac v prvej hande, kludne mohol mat set alebo overpair s tym ze raisuje az na turne lebo sa boji ze sa mu skoordinoval board tak sa chrani pre pripad ze by si mal nejaku draw. Myslim ze je pravdepodobnejsie ze na flope slowplayoval nez ze mal draw
jedine ze by si mal info ze su to bluffujuci maniaci
inak ze co mohol mat ten hrac v prvej hande, kludne mohol mat set alebo overpair s tym ze raisuje az na turne lebo sa boji ze sa mu skoordinoval board tak sa chrani pre pripad ze by si mal nejaku draw. Myslim ze je pravdepodobnejsie ze na flope slowplayoval nez ze mal draw
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Super ma cisla 21/18/33ats/8 3bet 120 ruk
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 428227
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $24.45
BTN: $24.65
SB: $25.00
BB: $25.20
UTG: $5.35
Hero (MP): $27.10
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with K A
1 fold, Hero raises to $1, CO raises to $2.75, 3 folds, Hero calls $1.75
Flop: ($5.85) J 2 K (2 players)
Hero checks, CO bets $2.75, Hero calls $2.75
Turn: ($11.35) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $7, Hero calls $7
River: ($25.35) K (2 players)
je to dobre zahrane?
Poker Stars $0.10/$0.25 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 428227
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $24.45
BTN: $24.65
SB: $25.00
BB: $25.20
UTG: $5.35
Hero (MP): $27.10
Pre Flop: ($0.35) Hero is MP with K A
1 fold, Hero raises to $1, CO raises to $2.75, 3 folds, Hero calls $1.75
Flop: ($5.85) J 2 K (2 players)
Hero checks, CO bets $2.75, Hero calls $2.75
Turn: ($11.35) 6 (2 players)
Hero checks, CO bets $7, Hero calls $7
River: ($25.35) K (2 players)
Spoiler:
je to dobre zahrane?
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
MP vs CO som nachylny to AK 4betovat a callovat jeho shove/vziat jeho 3bet nakolko staty vravia ze je celkom aggro loose a rozumny.
Ak uz som callol pf co sa mi nie velmi paci nakolko hram s AK OOP bez iniciativy v pote, tak by som volil c/r alebo rovno cek/push flop nakolko je tam draw ktoru mozes reprezentovat+ on moze triafat top par s niecim ako KQ apod
ak ceknes tak na turne-napr flush co planujes robit?alebo aj na blanku-ceknes a ak on ma fdraw cekne ti behind, ak ti betne, si ochotny to pushovat?atd
nad takymi to vecami sa ale treba zamyslat vopred.
okrem toho ak to AK len callnes z vela potov ta super vie vytlacit ak netrafis nakolko si OOP a bluffovat o pot asi nebude velmi najstastnejsie bez iniciativy.
ak aj flopnes A/K stale ta moze spapat AA/KK ktoreho sa bojis(???) ked ne4betujes pf
a vlastne, ake si mal dovody ne4betovat pf?aku ste mali dovtedy dynamiku?
spoiler som nevidel:)
Ak uz som callol pf co sa mi nie velmi paci nakolko hram s AK OOP bez iniciativy v pote, tak by som volil c/r alebo rovno cek/push flop nakolko je tam draw ktoru mozes reprezentovat+ on moze triafat top par s niecim ako KQ apod
ak ceknes tak na turne-napr flush co planujes robit?alebo aj na blanku-ceknes a ak on ma fdraw cekne ti behind, ak ti betne, si ochotny to pushovat?atd
nad takymi to vecami sa ale treba zamyslat vopred.
okrem toho ak to AK len callnes z vela potov ta super vie vytlacit ak netrafis nakolko si OOP a bluffovat o pot asi nebude velmi najstastnejsie bez iniciativy.
ak aj flopnes A/K stale ta moze spapat AA/KK ktoreho sa bojis(???) ked ne4betujes pf
a vlastne, ake si mal dovody ne4betovat pf?aku ste mali dovtedy dynamiku?
spoiler som nevidel:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No je ozaj toho vela co treba premysliet pocas ruky. S tym mam este niekedy problemy a nie vsetko presne zvazim.
Ale teda ne4betol som to lebo som nechcel ist do allinu s AKo pf. Sice neviem ci by som tam skoncil, ale nebol som ochotny to riskovat. Ak netrafim, tak samozrejme foldnem. Tu som sice trafil, ale stale som sa bal JJ+, kde som porazal iba QQ. Preto som ho neraisol.
Ale teda ne4betol som to lebo som nechcel ist do allinu s AKo pf. Sice neviem ci by som tam skoncil, ale nebol som ochotny to riskovat. Ak netrafim, tak samozrejme foldnem. Tu som sice trafil, ale stale som sa bal JJ+, kde som porazal iba QQ. Preto som ho neraisol.
-
Miham napísal:No je ozaj toho vela co treba premysliet pocas ruky. S tym mam este niekedy problemy a nie vsetko presne zvazim.
a teraz dame domacu ulohu-aky flop vlastne cakas, ked trafis svoje K/A a 'porazas len QQ',
ked pride JKx tak sa bojis JJ-ak aj nepride J cakas ze sa ti na Axx/Kxx JJ/QQ v pohode stackne?
takze domaca uloha znie:vypis si rozne typy boardov -Axxr nekoordinovane, Kxxr nekoordinovane, rozdne s broadway kartami, str8draws.,flushdraws, parovane,male boardy..
a zhruba sa na to potom pozri a popremyslaj na akych si teda ochotny sa stacknut ty a na akych a s akou range sa ti tam stackne super..aku na jednotlivyych boardoch ocakavas/vies si predstavit akciu atd.
zrejme ti z toho vyjde ze sa to az tak velmi callovat pf neoplati, ale mozno aj nie
think
-
Ale ja nikde nepisem o tom, ze sa chcem na flope za kazdu cenu stacknut. Su flopy, boardy na ktorych som samozrejme schopny ist do allinu. Neni ich sice moc ked sa na to pozrem takto . Na flope napr A22 som ochotny s nim ist do allinu, zato na flope KJ2 nie. Ano dalo sa to zahodit aj pred flopom, jeho (mnou odhadovana) range mi to dokonca trochu prikazovala
a inac, diky za odpovede
a inac, diky za odpovede
-
ja som nepisal, ze tuzis ist do allinu.
kazal som ti napisat si boardy a zistit aky relativny pocet boardov do ai ist schopny si a na akych vies tahat value a z coho.
mam pocit ze si si nenapisal ani ciarku ale ok lebo inac by si asi skor pochopil co som sa ti snazil naznacit ale ok
kazal som ti napisat si boardy a zistit aky relativny pocet boardov do ai ist schopny si a na akych vies tahat value a z coho.
mam pocit ze si si nenapisal ani ciarku ale ok lebo inac by si asi skor pochopil co som sa ti snazil naznacit ale ok
-
Miham, kde je podľa teba sa lepšie stacknúť s AK, na K J 2 alebo na A 7 9 ?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Ak sme callovali, tak check/raise na flope nie je to najlepsie. Na to mame moc slabu ruku relativne k jeho range a vyfoldujeme horsie ruky + stackneme KQ, ak ho tam mava. Inak nam to callnu ruky lepsie a pripade AdQd, ktore je takmer coinflip. Tato situacia je fakt neprijemna, ale myslim si, ze ked sme sa do nej dostali, tak by som check/calloval flop a check/foldoval turn, pretoze na takom boarde ne2barreluje slabsie ruky for value okrem KQ (a v celkovom range je to mensina - ak ju nema vzdy alebo obcas tam ma aj KJ) a nebluffuje tu. Ak by checkol behind turn, tak na riveri by som betoval nejak 1/2 potu a veril, ze sa ukeca na call.
Ten samotny call preflop je trosku problemovy, pretoze hrat OOP taku ruku s tym, ze ked netrafis, tak foldujes a ked trafis, tak aj tak nie si happy .. to jasne napoveda, ze nam to giganticky v tomto spote nezaraba. Ja by som preferoval 4bet alebo fold - zalezalo by, co si myslim, ze ja schopny pushnut tam. Ak by callovala nejaka giganticka fishka (alebo 2 ), tak by som inklinoval ku callu, lebo maju v range velaa dominovanych ruk a nas regular bude hrat absolutne priamociaro.
Ten samotny call preflop je trosku problemovy, pretoze hrat OOP taku ruku s tym, ze ked netrafis, tak foldujes a ked trafis, tak aj tak nie si happy .. to jasne napoveda, ze nam to giganticky v tomto spote nezaraba. Ja by som preferoval 4bet alebo fold - zalezalo by, co si myslim, ze ja schopny pushnut tam. Ak by callovala nejaka giganticka fishka (alebo 2 ), tak by som inklinoval ku callu, lebo maju v range velaa dominovanych ruk a nas regular bude hrat absolutne priamociaro.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
TuKE napísal:Miham, kde je podľa teba sa lepšie stacknúť s AK, na K J 2 alebo na A 7 9 ?
TuKe, v tej ruke v ktorej som bol tak urcite skor na tom druhom boarde.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.