Miham [CG blog]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Miham [SnG alebo CG? blog]

Odoslaťod Miham 16 Dec 2009 11:42

tucniak napísal:ja som nepisal, ze tuzis ist do allinu.
kazal som ti napisat si boardy a zistit aky relativny pocet boardov do ai ist schopny si a na akych vies tahat value a z coho.
mam pocit ze si si nenapisal ani ciarku ale ok lebo inac by si asi skor pochopil co som sa ti snazil naznacit ale ok

k tomu sa este dostanem a skusim si to vypisat, len vcera v noci uz sa mi do toho nejako asi nechcelo :)
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod TuKE 16 Dec 2009 12:12

Miham napísal:
TuKE napísal:Miham, kde je podľa teba sa lepšie stacknúť s AK, na K :diamond: J :diamond: 2 :club: alebo na A :diamond: 7 :spade: 9 :heart: ?

TuKe, v tej ruke v ktorej som bol tak urcite skor na tom druhom boarde. :)

No a toto bude asi problém.
Urob si tučniakovu domácu úlohu a potom možno pochopíš prečo.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Dec 2009 12:15

TuKE napísal:No a toto bude asi problém.

Mozes mi napisat, aky mu davas range, ked 3betuje MP na CO?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Miham 16 Dec 2009 12:47

TuKE napísal:
Miham napísal:
TuKE napísal:Miham, kde je podľa teba sa lepšie stacknúť s AK, na K :diamond: J :diamond: 2 :club: alebo na A :diamond: 7 :spade: 9 :heart: ?

TuKe, v tej ruke v ktorej som bol tak urcite skor na tom druhom boarde. :)

No a toto bude asi problém.

K ulohe sa dostanem, ale preco je lepsi teda ten prvy board? Ked mu davam range cca TT+, AKs tak nie je pre mna lepsi ten druhy flop? :)
Obrázok používateľa
Miham

Odoslaťod TuKE 16 Dec 2009 12:56

TT+ s 3betom 8?
Neviem aké čísla hráš ty, ale ja rád terorizujem ľudí s 97s+ IP a to mám 3bet 6.
Dajme tomu niečo ako A9s+ môže byť taká konzervatívnejšia varianta.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Dec 2009 13:05

TuKE napísal:TT+ s 3betom 8?
Neviem aké čísla hráš ty, ale ja rád terorizujem ľudí s 97s+ IP a to mám 3bet 6.

Ty terorizujes MP raisera s 97s a to mas 3bet 6, lolz? Nemas nejak zvlastne poskladany 3betovaci range v tom pripade?

Ja pokladam za kravinu stacknut sa na akomkolvek z tych 2 boardov check/raisovanim, ked sme sa tam preflop dostali tak ako sme sa dostali. Keby sme sa rozpravali o pripade, kedy my v 3bet pote betneme a super nam to shipne, tak v tom prvom snapnem, ale to je ina situacia. V prvom pripade nam po check/raise pokracuje s lepsimi rukami + KQ + combodraws a to nie je ziadna vyhra. Ja si myslim, ze na tom boarde je to kludne call, pretoze na takej texture v 3bet pote reg na NL25 imo 2barrelovat s vela horsimi rukami nebude.

A ja mu davam teda podstatne uzsi range - celkovo riesit 3bet range na zaklade percent pri 120 rukach mi pride zabavne.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod Miham 16 Dec 2009 13:16

TuKE napísal:TT+ s 3betom 8?

Ja mam 3bet 4.2 a tak isto zvyknem do niektorych hracov 3betovat ruky ako 97s, ale nie z CO. Mozno by som asi mal teda davat hracom na 3bet trosku sirsi range. Ale tak to ze ma 3bet 8 este nemusi znamenat tak vela pri tak malej vzorke, nie? Teraz sa pozeram na jeho staty a zo 137 ruk mal nakoniec 3bet 7% zo 45.

Berte ohlad, ze som estelen zaciatocnik na cashi :) samozrejme som ochotny sa priucit vsetkemu co mi pisete :) (za to som aj vdacny)
Obrázok používateľa
Miham

Odoslaťod Miham 16 Dec 2009 13:22

A len tak btw, regol som sa na deucescracked, vedel by mi niekto odporucit ktore videa su najlepsie resp. od koho? :)
Obrázok používateľa
Miham

Odoslaťod dzejkej 16 Dec 2009 13:25

No ja s tymi dvoma fesakmi tiez nesuhlasim, Miham :-D. To, ze super 3betol 3-4x za 120 ruk nic nevypoveda, ze by tam mal mat siroky range a tlacit to na flope sa mi nepaci. Raisovat tam mi pride viac fit so setom alebo s combodraw ako s touto rukou. Tu by som zvolil pasivnejsiu cestu a posilnil si aspon check/callovaci range, pretoze AK je na takomto boarde bez iniciativy skor bluffcatcher/thin valuebet catcher a z ruk, ktore by sme tlacili na flope je proti jeho range je jedna z tych slabsich (ak sa rozpravame o equity). Ked super uvidi, ze sme schopni mat v takom spote TPTK, tak sa lahsie dostaneme na SD v kopec inych spotoch aj s horsimi rukami proti nemu. No stale by som radsej 4betoval alebo foldoval, lebo AKo OOP sa hra naozaj zle.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 16 Dec 2009 13:28

Miham napísal:A len tak btw, regol som sa na deucescracked, vedel by mi niekto odporucit ktore videa su najlepsie resp. od koho? :)

Ktore videa su najlepsie alebo su najlepsie pre Teba? :)

Ja si neviem vynachvalit The Coaching Tree, kde je balugawhale a tubasteve. Taktiez aj nieco poriadne basic ako napr. baby steps, memoirs of a limidonk a pod. nie su na zahodenie.
Obrázok používateľa
dzejkej

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!