emaestro napísal:Ahoj, jsem emaestro, potkali jsme se na pokerman.cz...
Mam ted obrovsky problem s SnGWiz, naucil jsem se hrat podle nej s ICM, prosel jsem tam vsechny quizy a hraju vyhradne podle nej. Jenze to je ted momentalne obrovsky problem! Vlastne jsem tomu prizpusobyl svou hru a ikdyz spravne odhadnu range soupere, presto prohravam, vetsinou jsou to nesmysli a chodim s lepsi handou do horsi. Citelne to vsak znicilo muj bankroll a jeho vetsina je v cudu. Pritom proste ikdyz posouvam range o 10% (celkem se trefuji), porad mi SnGWiz rika, ze to delam spravne a ze push je spravne reseni. Povedlo se mi pred chvily odehrat 6 SnG turnaju, kde jsem podle SnGWiz neudelal chybu, ikdyz teda v jednom jsem se diky flush na riveru dostal do velkeho shortu a z nej uz jsem se nevyhrabal. Jinak to vetsinou byli spravne pushe.
Moje specialita byvala 45 hracu SnG, kde jsem byl do doby, nez jsem stahl SnGWiz v plusu na low stakes pres 100 dlr. Nebyl problem se mou hrou na hrace dostat na FT a to treba 5krat za sebou. Ted proste nemuzu opet najit svou hru, potrebuju recept, jak zase zacit hrat podle sebe abych se od ICM odprostil, protoze proste pri low stakes je to nemozne vyhravat.
Diky za odpoved a s pozdravem emaestro,
Hmm.
To co pises mi nedava vobec zmysel tbh.
Jednak je dost konina ze "hras vyhradne podla Wizu". Clovece z toho co viem ho pouzivas par dni, ja s nim robim uz pol roka a viem ake je to brutal tazke hrat dobre v zmysle toho co ti hovori Wiz - tj kopirovat jeho rozhodnutia priamo na stoloch. Cize dost pochybujem ze sa co len blizis k tomu aby si robil co Wiz vravi.
Druha vec je ze ako to robis dobre, musi to mat KLADNY vplyv na tvoju hru, a nie naopak. Mozno mas smolu ze akurat ti variacia robi zle, nerob unahlane zavery po par SNG. Pochop ze rozumna vzorka je aspon 1k, hodnotit skorej je nezmysel.
No a ten zaver co robis je uplne chybny, ty nepotrebujes hladat svoju hru, ty potrebujes aby sa dokonale ovladanie ICM stalo tvojou hrou.