Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod keso26 10 Dec 2009 12:49

3Sammy napísal:PLS dajte tie správen odpovede na ten PS kvíz :gl: bo kopu z nic nevím a neco som ani na nete nenašiel.vopred díky moc

..co takto trosku googlit, prip. sa popozerat po P****Stars.com stranke ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod tomisumi 10 Dec 2009 17:58

Cez google to najde snad kazdy...ale takto by to malo vyzerat

01.) Yevgeniy Timoshenko - “JovialGent”
02.) 65,000
03.) Victor Ramdin – “VictorRamdin”
04.) February
05.) $3,656,600
06.) Bertrand Grospellier
07.) Germany
08.) Unassigned
09.) $51,652,800
10.) 100,000
11.) CH0PPY
12.) Dutch
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod spax 24 Dec 2009 10:08

nový ps online pro:

1. Andres Alisievicz --- lobojiji
2. Jorge Arias --- JorgeArias
3. Boumaaza Bachir --- Chiren80
4. Anders Berg --- Donald
5. Alvaro Blanco --- VARICO
6. Thomas Boekhoff --- Boku87
7. Diego Brunelli --- vgreen22
8. André Coimbra --- acoimbra
9. Mathew Didlick --- chipstar1
10. Ta-Chih Geeng --- socutiesf
11. Andrew Goetsch --- Kid Nebraska
12. Martha Gonzalez --- marene
13. Keiran Harris --- K_Man2307
14. Steve Jacobs --- stevesbets
15. Randy Lew --- nanonoko
16. Karlo Lopez --- elmagopr
17. Alexey Makarov --- LuckyGump
18. Kristian Martin --- CharismA3
19. Grzegorz Mikielewicz --- DaWarsaw
20. Nichoel Peppe --- NicP
21. Grayson Physioc --- spacegravy
22. Sebastien Sabic --- Seb86
23. Amanda Thomas --- ROXY24

to, ze uz je tam chiren, to uz je moc lol.
zdroj:http://www.P****Stars.com/2009/P****Stars-announces-team-P****Stars-onl-062598.html
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod Pepi 24 Dec 2009 10:22

Okrem noveho timu pro online sa od noveho roku udeju vcelku zaujimave zmeny vo VIP programe. Bolo na case... :)
V jednej mojej mailovej komunikacii ohladne odhalenia collusion minuly mesiac som dal supportu otazku, preco by som u nich mal dalej hrat, ked:
- uz som bol svedkom viacerych potvrdenych collusion, navyse, ked akterov jednej z nich bezproblemov nechali v ich herni hrat dalej,
- maju o nicom VIP program,
- nemaju rakeback.

Odpovedou chlapika zo supportu bolo to zname: "sorry that you feel this way" a zopar odkazov na ich PR clanky, kde bolo uvedene, aky je ich VIP program super. A este nejaky pokec s porovnani s "druhou najvacsou hernou", zjavne myslel FTP. Tak som mu hodil kratke porovnanie mojich vyhod u nich a vyhod, ktore mam u AP (okrem rakebacku) a to tam na tie vyhody ani zdaleka nemusim hrat mesacne tolko ako na PS. A ze ma nezaujimaju keci z ich PR clankov. Na to sa uz zmohol len na tu znamu odpoved: "sorry that you feel this way", a ze nech teda vyuzivam lepsie ponuky od tejto stranky.

Mam pocit, ze podobnu temu s nimi riesilo viac hracov, ktori su niekde medzi urovnou relax hraca a rega, tak ako ja. Zjavne preto siel pocet VPP potrebnych na Silverstar rapidne dole.
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod ropman 25 Dec 2009 15:39

nvm aku inu odpoved si cakal? nie je vsetko len o rakebacku a vip programe, napr. mna by tieto veci vobec nezaujimali, dolezite je kolko realne mesacne herni musim zaplatit. ked maju nizky rake, tak predsa nepotrebujem mat rakeback ani vip program... a su aj ine veci ktore su dolezite napr. traffic, software, rozmanitost hier...

k P****Stars pro: to uz moze byt asi uplne kazdy, keby vyhral darwin moon wsop, tak aj on bude P****Stars pro... a mozno aj teraz mu to ponukali, ktovie...
ropman

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Pepi 25 Dec 2009 17:51

ropman napísal:nvm aku inu odpoved si cakal? nie je vsetko len o rakebacku a vip programe, napr. mna by tieto veci vobec nezaujimali, dolezite je kolko realne mesacne herni musim zaplatit. ked maju nizky rake, tak predsa nepotrebujem mat rakeback ani vip program... a su aj ine veci ktore su dolezite napr. traffic, software, rozmanitost hier...

...to si teda zabil, s tou odpovedou. A od coho podla teba zavisi, kolko realne herni zaplatis, ak nie od reakebacku, resp. reward systemov? :lol2:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Riddlah 25 Dec 2009 19:00

. moja chyba pravdepodobne
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod wizdo 26 Dec 2009 14:10

No ja neviem ale možno som P****Stars ale mne sa tá herňa páči.

Som OMAHA player a tým pádom mne sa bude dobre hrať len na PS a FTP...
PS má bezkonkurenčný trafic ked aj o 12tej si mám z čoho vyberať, takže či si sadnem večer alebo ráno, či v noci stále mám dosť stolov. VIP program a spol naozaj nie je nič moc, ale mne to vcelku stačí.

Mne stačí ten trafic, áno RB a spol sú nutné to sa nehádam ale trafic je to čo ja potrebujem, keďže omaha je omaha a nehrá ju tak veľa ľudí, a keďže rád hrám doobeda alebo okolo obeda a PS máva vtedy trafic 100k+ ľudí, tak je to absolútne bezkonkurenčné. S tým že aj na obed mám zo 30 stolov na svojich limitoch...

Chápem že pri NLHE je to iné, ale pre omahu, je pre mňa PS nenahraditeľné, aj pri možnosti RB na FTP by som uvažoval o prechode a nedával by som mu viac ako 30%...
:wizdo:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 27 Dec 2009 19:33

-ako pisal uz tu niekto,je nacase trafit nejaky turnaj,celkom sa mi paci ten za 1 dolar so 120k+ fishiek,nejake side bets?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tomisumi 27 Dec 2009 19:47

See you on tables! ;)
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!