este jedna vec sa mi nepaci
poldinhoo napísal:ale som to dorovnal s tým,že som ho po tej lajne,minraise PF a fullpot na flope tipoval na overpair a tak som to hral s tým,že ak trafím out,tak mám celý jeho stack..chyba?
na zaklade coho mu davas takyto kredit? tym ze ti uplna fishka ktora raisuje 28% ruk minraisne na CO mu davas JJ+??? mame nanho nejaky specialny read ze minraisuje so silnymi rukami a s ostatnymi raisuje normalne? Ak nie co si myslim ze nemame kedze s nim mame odohratych len par ruk tak je chyba podla mna takto uvazovat... ja osobne by som podla pf akcie JJ+ skorej vylucil ako mu ho priradil... to ze betol fullpot na flope s toho by som si takisto tazku hlavu nerobil fishky to dokazu robit s druhym obcas s tretim parom a vela krat ak je agresivny tak s draws (teraz ako som presiel na lucky ace sa u hracov podobneho typu s bet full pot stretavam velmi casto a neveril by si co tam nekedy dokazu vycarovat)... samozrejme moze sa tam objavit set, desina a dva pary, ale aj tak vacsinu jeho range porazame cize ten call je podla mna ziskovy bez mihnutia oka...