Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Riddlah Blog aka POKAH PROW WANNA BE

Odoslaťod tucniak 13 Jan 2010 00:51

no, takze
je to BvB

ak ta 3betoval aj rpedtym ak si sa snazil otvarat (ide totiz o to, ze niekto ma take a take 3bet cislo nestaci, proste, co sa dialo na stole?(3betoval dost a v rozumnych spotoch akoi Bvb, Bv BTN btn vs CO atd),
pretoze ak ano, tak:

sa to da 4bet/callovat ship, nakolko,
mas istu FE a mozes ziskat jeho 3bet
mozes sa stacknut s rukami s ktorymi flipuje a ma ich v range

otazka je ale ako zlozit jeho range a ci predpokladame ze by sa stackol aj s niecim horsim -TT/99-co ak ste si vzajomne neublizovali asi skor nie

call OOP ma vsak par problemov:

1.si OOP
2. si OOP
3. ked pride board s overs (A Q K je dost kariet), nevies velmi, co mas robit, nevies, ci to mozes c/callovat, nevies, ci bude barrelovat a co spravis ty-toto musis premyslat vopred. Cek call 2x na nejakom nebezpecnom boarde bez iniciativy asi nie je to co chces
nevies presne asi odhadnut s cim v takom spote 3betuje a alke asi boardy mu pomahaju.

tu je este poznamka namieste ake boardy z jeho pohladu pomahaju Tebe-teda ako asi vyzera tvoj range na open/call 3betu oop-nebude to vsak asi podstatne pretoze nepredpokladame, ze ak by aj board megapomohol tvojej percieved range strenght , ze by ti tam ten typek za 100bb zahodil overpair alebo tak...

callovat s niecim ako KQs moze byt stastnejsie nakolko bude menej overs ktore ta budu nicit a viac boardov kde mozes pripadne c/pushovat
4. nakoniec, aj ked nepridu overs, si celkom v lese a 'boijis sa AA KK QQ..cek/pushom mozes docielit ze vyfoldujes AK/AQ napr, ziskas velmi pekny pot, akurat zase je to o distribucii range, ci to tam ma podla teba dostatocne casto a, co je podstatne, cbetuje to na takomto boarde
5. board prisiel maly ale ty nemozes repovat ziadne draws, takisto ani ziadne sety asi-teda callovat PP OOP je dooost mocne a super to nebude predpokladat si myslim
6.takisto prenho je podla mna lepsie asi z hladiska percieved range cbetovat nieco ako A59r ako takyto maly board-tzn bud o tom nevie co je mozne alebo proste tu ruku ma- ze by bol na urovni pokracovat tam s 99-TT s tym ze shovne any turn-najlepsie vsak overkartu aby vyfoldoval nejake tvoje JJ/QQ si nemyslim

suma sumarum si myslim ze je to skor fold/4bet pre, pretoze vela boardov OOP pre nas sucks.
cek/push na danom boarde a turne povazujem asi za spew, nakolko uz ma padnut len jedna karta a on tam neplanuje ocividne b/foldovat a nema mat ani ake draws-proti ktorym by sa ti aj tak lepsie c/r(push) flop predsa len

este doplnok ten villain cbetuje pomerne vela maly r board- nemusi to nic znamenat a moze to byt jeho standard betsizing ale skor to inklinuje monster

edit:moze to byt dost mimo,som unaveny a pil som pivo:D..gn

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 13 Jan 2010 09:22

diki za odpoved

som asi dost nepozorny, ale nejako som si toho viliana nevsimal, nesiel som s nim velmi do konfrontacii, vacsinou sa zameriavam na typkov vpip 30+, moja chyba

v pripade over cards som planoval c/f na flope

nemoze jeho bet sizing znamenat skor ze ma mensi par a boji sa overs a preto betuje viac aby som za volne karty platil v pripade ze si mysli ze mam nieco ako AQ, QK, AK ?

takisto to bolo 4-handed, nemohol teda slabsej ruke davat vacsi kredit tym padom ?

ono result nieje dolezity ale ak si zvedavy
Spoiler:
Aks v diamondoch
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 13 Jan 2010 11:31

s AK/AQ je snad sanca, ze by si 4betoval pre, ci? Navyse, c/calloval by si tam s nejakym KQo?s akym zamerom, triafat 6 outer, ktory nemusi ani byt dobry?

ono JJ su dost zla ruka casto prave v tychto spotoch, TT easy fold, QQ easy 3bet a JJ je blizsie k TT ale tak..:)
hracov si veru vsimat treba, ziskame ready a lepsie sa nam bude premyslat a rozhodovat v danych spotoch.
btw, vies, ako casto padne na flop aspon jedna overkarta?(pytam sa k planu c/f ak padne overkarta) z A K Q?? (sme tu oprasovali s horseym znalosti pravdepodobnosti ale od oka sa to da vypocitat)
je naozaj profitable plan callnut OOP preflop a c/foldovat na flope s overkartou? (ofc nemusi vsetko cbetovat a mozes sa niekam dostat aj c/cek ale zhruba)

Za tento príspevok od tucniak poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Riddlah 13 Jan 2010 11:48

AK, AQ, by som calol. Jedine co by som 4betoval je asi AA, KK, QQ. Anyways aj keby som necaloval s KQo, co nerobim :D pokial to nieje nejaky smiesny click3bet ale to nevylucuje ze si to ten villian nemysli ci ano ?

Neviem aka je presne pravdepodobnost na overcartu, ale myslim ze vacsia je ze nepadne overcarta ako padne, takisto tam este mam sancu hitnut set, teda cisto kvoli setu sa mi to robit neoplati, ale ako bonus to snad trochu zavazi pri calle preflop ci nie ?
Teda fakt neviem ci je to profitable, ale mam 4tu najlepsiu starting hand imo, tak sa mi ani fold nepaci. Ale to je asi tym ze som zvyknuty, vidim Jackov a chcem s nimi hrat. Tak teda je to profitable ?:D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod dzejkej 13 Jan 2010 13:00

Riddlah napísal:AK, AQ, by som calol. Jedine co by som 4betoval je asi AA, KK, QQ. Anyways aj keby som necaloval s KQo, co nerobim :D pokial to nieje nejaky smiesny click3bet ale to nevylucuje ze si to ten villian nemysli ci ano ?

Call OOP s AK a AQ? To ty si koledujes, aby Ti niekto robil zle. To iste aj s JJ, ked planujes foldnut na overkarte. Si zober, ze ked tam raisujes napr. 25% ruk a on Ta 3betne a si schopny 4betnut AA-QQ, callnut nejake TT-JJ a AQ-AK, hrat to fit or fold a zvysok foldnut, tak mu rozdavas peniaze.

AK a AQ trafia 1/3 casu par. JJ trafi overkartu (pricom netrafi set) 46% casu. TT trafi overkartu a netrafi set 60% casu, atd. Tam rozhodne ziskovy nebudes. Kludne potom zo zaciatku radsej folduj ako calluj ;).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Riddlah 13 Jan 2010 13:19

diki JK za radu

rozumiem a aj ked v polovici pripadov nebude na flope overcarta stale sa budem bat vacsich overparov, takze pokial to nechcem zlozit a ani calnut, tak by som mal 4betnut/foldnut alebo pushnut ? proti drvivej casti jeho range aj tak flipujem

na druhej strane nemoze len svojim 3betom blafovat, moze predpokladat ze sa snazim hrat solidne a ked je to 4handed tak na sb otvorim viac ruk (hoci ja osobne na sb moc rad neotvaram take spoty co je mozno dalsia chyba) a povie si ze na 3bet polozim ?

alebo ako by som mal potom uvazovat na flope ?
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 14 Jan 2010 20:32

1. ruka

Nechodili mi dlho karty, tak som na stole mal staty 8/4 co je dost nity, preto som usidil ze ked mam taky tight imigae tak ho3betnem s takou rukou, aj kvoli tomu ze som usidil ze pravdepodobne budem len kradnut blindy, kedze vacsina jeho raisov sla z btn a sb.

Flop vyzera drawy, ale neviem teraz ci by caloval 3bet s rukami ktore by ho dobre mohli hitnut. A investoval som uz kopu penazi do potu svojim 3betom a reprezentoval som strong hand vdaka mojmu tight image + 3betu. Tak som sa rozhdol pokracovat agresivne.

Myslel som ze aj ked bude pokracovat s over cartami, tak na druhy barrel tam uz budem mat tazke rozhodnutie s overcartami a malymi parmi.

Neviem ci moje myslenie nieje nejak zvratene tymto smerom :D

super bol 27/23/2.0 31-ruk steal 64

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 476306
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

SB: $5.15
Hero (BB): $6.46
CO: $8.19
BTN: $6.04

Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with K :heart: Q :club:
2 folds, SB raises to $0.15, Hero raises to $0.45, SB calls $0.30

Flop: ($0.90) 3 :club: 4 :spade: 8 :club: (2 players)
SB checks, Hero bets $0.60, SB calls $0.60

Turn: ($2.10) 7 :spade: (2 players)
SB checks, Hero bets $1.00, SB raises to $4.10, Hero folds

2.ruka

super bol v tom case ked som s nim hral 7/7 ale len za nejakych 10ruk,

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 476324

BB: $5.14
Hero (UTG): $5.00
MP: $8.36
CO: $4.97
BTN: $5.00
SB: $4.62

Pre Flop: ($0.07) Hero is UTG with K :spade: K :diamond:
Hero raises to $0.15, 2 folds, BTN calls $0.15, 2 folds

Flop: ($0.37) 5 :club: 8 :spade: 9 :heart: (2 players)
Hero bets $0.20, BTN calls $0.20

Turn: ($0.77) T :heart: (2 players)
Hero bets $0.50, BTN raises to $1.55, Hero calls $1.05

River: ($3.87) 9 :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN checks
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Riddlah 19 Jan 2010 15:15

1. ruka, asi mi unika pointa BvB situacii predpokladam, imho som to na niektorej zo streetov ma foldnut ale neviem na ktorej

super bol 27/14/1.5 117-ruk

thanx for opinion

Full Tilt Poker $5.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 485700

BB: $7.46
UTG: $5.12
MP: $4.81
CO: $2.08
BTN: $5.26
Hero (SB): $5.40

Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with J :club: Q :heart:
4 folds, Hero raises to $0.15, BB calls $0.10

Flop: ($0.30) 7 :spade: Q :spade: 8 :diamond: (2 players)
Hero bets $0.15, BB raises to $0.35, Hero calls $0.20

Turn: ($1.00) T :diamond: (2 players)
Hero checks, BB bets $0.65, Hero calls $0.65

River: ($2.30) 2 :heart: (2 players)
Hero checks, BB bets $2.30, Hero calls $2.30
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod Horsey7 19 Jan 2010 16:01

dolezitejsie ako 27/14 je to ako casto folduje z BB vs steal, kolko folduje na cbety na flope a turne, ako casto raisuje cbety a tiez aky ma 3bet - tieto info pomozu pri lepsom odhadovani jeho range

v kazdom pripade bet flop viac (min 3/4 potu), je tam kopec value z draws

turn by som bet/foldol 1/2 potu - tam nepredpokladam, ze po double raise bude mat horsiu ruku ako ty, no stale call tvojho cbetu moze znamenat draw

river ak nepredpokladas, ze ta bude casto bluffovat, tak c/f..ak si ho videl casto bluffovat river s missnutou draw tak betni nieco okolo 1/3-1/2 potu a easy fold na raise

Za tento príspevok od Horsey7 poďakovali :
Riddlah
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod Riddlah 19 Jan 2010 16:22

dakujem Horesey7 za odpoved, tie staty som si pri tejto hre nevsimal, ten prvy dokonca nemam ani v hude, napravim to
Obrázok používateľa
Riddlah

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!