yakuzov blog - cesta samuraja

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: yakuzov blog - cesta samuraja

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:15

TuKE napísal:Ja len hovorím, že nie je potrebné mať nejaký megasafe BR ak človek, ktorý má isté znalosti a skúsenosti hrá iba jeden stôl.
Myslíš si, že tvoje znalosti a skúsesnosti sú dostatočné?

Negreanu hral pravdepodobne nejaký challange, ktorý však nemal s každodenným grindom veľa spoločného, skôr to bol reklamný ťah na prilákanie ovečiek.

VŽDY BY SOM SI SADOL KU STOLU S 20BB alebo 100BB nič medzi neexistuje.

ja myslim, ze pre mna tych 20-25BI staci na danom limite.. hehe moje znalosti a skusenosti - tuke zatal si mi do ziveho : povazujem sa za zaciatocnika (pre Vas masterov by som bol asi easy peasy :fish: ), ktory ma ale neusinajuci smad po pokri a :beer: ..

ako moja situacia je taka, ze pri pracovnom zivote nemam az tak vela casu na sledovanie a studovanie materialov na poker, ale snazim sa od NEW YEAR aj v tejto oblasti urobit pokrok a venovat sa nielen hraniu ale aj uceniu sa... nemozem ani povedat aky som hrac, ponevac to budem asi sam vidiet po odohrani par tisic ruk a vyzistim ake cisla mi svieta - cervene alebo zelene :good:

ten negraneu - asi mas pravdu, osobne to nerobim, len ze som o tom niekde pocul tak som chcel pocut aj nazor ineho...
yakuzaaaa

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:16

TuKE napísal:
yakuzaaaa napísal:opis troska ten styl, interesting :-)

Radšej nie, prišiel si sem predsa, aby si sa zlepšoval, či?

jasne, ze zlepsoval, ale prave preto by som chcel pocitat aj to comu sa mam varovat.. no tak, nenatahuj :angel:
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:21

POKER TRACKER...

chalani mam prosbu.. vcera som konecne rozbehal PT3 - mam trial verziu, ale je asi na 99% iste, ze neskor zakupim aj full.. len sa chcem opytat : tento soft je pre mna uplne novy, mam guide, ale tam mi len vysvetluje ako spravne install a co ktora skratka znamena.. trochu som z toho :%) neviem co si mam hlavne vsimat pri hracoch aby som vedel rozlisit fishku od regularov, resp. ake stats by jednotlivy hraci mali vykazovat a co si vsimat...

HOODNE BY TO POMOHLO, tak ak sa niekomu chce vysvetlit budem happy... btw, PT sa da preniest aj realne na ukazovanie statistiky pri konkretnej hre (hram online a vidim to priamo na stole ??), alebo na to je holdem manager.. ako som v tomto total LOOSER A NOOB potreboval by som radu od skusenjsieho ...

vopred dakujem za cas, kt. s tym stravi a ma u mna PIVO
yakuzaaaa

Odoslaťod trikoza 15 Jan 2010 15:27

PT3 nekupuj kup holdem manager
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Jan 2010 15:38

trikoza napísal:PT3 nekupuj kup holdem manager

Ma pravdu, predsedo!
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Chlpo1989 15 Jan 2010 15:38

VPIP - Dobrovoľne vložil peniaze do potu, SB a BB niesú dobrovoľne vložené peniaze, kým tam hráč nedoloží ďalšie.
PFR - Keď niekto navýši pred flopom.
Steal - Keď niekto navýši z CO, buttonu alebo Small Blindu ak ešte nebolo navýšené. Viaze sa k tomu statistika Attempt to Steal a teda pokus o ukradnutie v %.
Aggresion factor - počíta sa (vsadil + navýšil) / dorovnal, je to teda zobrazena statistika hraca o tom aky je aktivny
Went To Showdown - Ako často šiel hráč až po showdown, keď videl flop.
3bet - Vzťahuje sa len na udalosť pred flopom, keď niekto navýši po predošlom navýšení iného hráča.
Continuation Bet - Hrac ktory raisoval PF betuje aj na flope.

To su len tie zakladne. Ak ich chces viac napis mi SS a poslem ti odkaz na stranku kde su vsetky rozobrane + praca s takymto programom.

Edit : Tiez sa pripajam k HM
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:42

Chlpo1989 napísal:VPIP - Dobrovoľne vložil peniaze do potu, SB a BB niesú dobrovoľne vložené peniaze, kým tam hráč nedoloží ďalšie.
PFR - Keď niekto navýši pred flopom.
Steal - Keď niekto navýši z CO, buttonu alebo Small Blindu ak ešte nebolo navýšené. Viaze sa k tomu statistika Attempt to Steal a teda pokus o ukradnutie v %.
Aggresion factor - počíta sa (vsadil + navýšil) / dorovnal, je to teda zobrazena statistika hraca o tom aky je aktivny
Went To Showdown - Ako často šiel hráč až po showdown, keď videl flop.
3bet - Vzťahuje sa len na udalosť pred flopom, keď niekto navýši po predošlom navýšení iného hráča.
Continuation Bet - Hrac ktory raisoval PF betuje aj na flope.

To su len tie zakladne. Ak ich chces viac napis mi SS a poslem ti odkaz na stranku kde su vsetky rozobrane + praca s takymto programom.

Edit : Tiez sa pripajam k HM

super dikes moc... SS ti posielam ...
yakuzaaaa

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:43

:crazy: ok tak po odporucani asi davam HM... a to som sa uz vytesoval, ze som konecne rozbehal PT3

oki tak ak ma niekto nejake sptranky prip rady na HM co si vsimat a nechat zobrazovat budem vdacny ..

:gl: :poklona:
yakuzaaaa

Odoslaťod dzejkej 15 Jan 2010 15:46

yakuzaaaa napísal::crazy: ok tak po odporucani asi davam HM... a to som sa uz vytesoval, ze som konecne rozbehal PT3

Sme Ti spominali HEM na zaciatku blogu, dali link na stranku a Ty si zacal rozbehavat miesto toho PT3, tak si to teraz uzi ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yakuzaaaa 15 Jan 2010 15:49

Sme Ti spominali HEM na zaciatku blogu, dali link na stranku a Ty si zacal rozbehavat miesto toho PT3, tak si to teraz uzi ;).[/quote]

no ja som nainstaloval obe PT3 aj HM... PT3 som vcera rozbehal, HM mi zasa zacalo nieco vyskakovat a uz ma to prestavalo bavit... a uzil som si prvy graf :dzejkej: hehe
yakuzaaaa

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!