TuKE napísal:Ja len hovorím, že nie je potrebné mať nejaký megasafe BR ak človek, ktorý má isté znalosti a skúsenosti hrá iba jeden stôl.
Myslíš si, že tvoje znalosti a skúsesnosti sú dostatočné?
Negreanu hral pravdepodobne nejaký challange, ktorý však nemal s každodenným grindom veľa spoločného, skôr to bol reklamný ťah na prilákanie ovečiek.
VŽDY BY SOM SI SADOL KU STOLU S 20BB alebo 100BB nič medzi neexistuje.
ja myslim, ze pre mna tych 20-25BI staci na danom limite.. hehe moje znalosti a skusenosti - tuke zatal si mi do ziveho : povazujem sa za zaciatocnika (pre Vas masterov by som bol asi easy peasy ), ktory ma ale neusinajuci smad po pokri a ..
ako moja situacia je taka, ze pri pracovnom zivote nemam az tak vela casu na sledovanie a studovanie materialov na poker, ale snazim sa od NEW YEAR aj v tejto oblasti urobit pokrok a venovat sa nielen hraniu ale aj uceniu sa... nemozem ani povedat aky som hrac, ponevac to budem asi sam vidiet po odohrani par tisic ruk a vyzistim ake cisla mi svieta - cervene alebo zelene
ten negraneu - asi mas pravdu, osobne to nerobim, len ze som o tom niekde pocul tak som chcel pocut aj nazor ineho...