Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: SK/CZ turnaje na pokestars

Odoslaťod DEZINO 14 Jan 2010 00:57

Renegade napísal:
party77 napísal:No tak ja neviem... cely den rozmyslam ze si pojdem zahrat jeden z tych turnajov pre CZ/SK hracov a nemohol som ho najst za 20 min :-( Teraz neviem ci som ja taky blby (sa mi nezda) alebo to tam niekam popresuvali alebo to tam nebolo.... Mohol by mi niekto prosim vas povedat kde sa presne tie turnaje nachadzaju? Uz som ich tam videl parkrat a aj som hral ale dnes som to jednoducho nenasiel.
Aj ked som nasiel nejake Sk/CZ turnaje ale to bola nejaka liga a pytalo si tam odomna heslo... takze teraz fakt neviem :-))

Zatial tento rok neboli, mozno to este obnovia. Treba len sledovat v herni. Viac neporadim tiez to tam hladam obcas ;)

radsej nehladat a nenasrat :fish: :poklona:
DEZINO

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod Ote11 14 Jan 2010 21:31

Cawte neposlal by mi niekto 37 centov lebo som zabudol ze mam jednu vstupenku do invite turnaja za 1.10 1000 added a som nedavno cashout spravil a uz nestihnem poslat cash lebo posielam cez ucet. Fakt by ste mi pomohli. Ucet na stars Ote111. Vopred dikes :poklona:
Obrázok používateľa
Ote11

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod poldinhoo 19 Jan 2010 15:56

zdravim, prosím vás,potrebujem pomôcť..
mám účet na P****Stars a mám tam peniaze no a chcel by som vytvoriť účet bratovi na jeho meno a poslať mu tam peniaze..

môžem mu ich poslať z tej istej moneybookers adresy ako som posielal sebe?? účet bude na jeho meno
alebo to nie je povolené?? alebo mám radšej skúsiť player transfer??či to mi nepovolí keď nemá on depozit history??

akékoľvek rady privítam

ide mi len o $10,žiadne big prevody..on si hrá len 0.25 turneys for fun..

dakujeem..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Jan 2010 16:36

poldinhoo napísal:zdravim, prosím vás,potrebujem pomôcť..
mám účet na P****Stars a mám tam peniaze no a chcel by som vytvoriť účet bratovi na jeho meno a poslať mu tam peniaze..

môžem mu ich poslať z tej istej moneybookers adresy ako som posielal sebe?? účet bude na jeho meno
alebo to nie je povolené?? alebo mám radšej skúsiť player transfer??či to mi nepovolí keď nemá on depozit history??

akékoľvek rady privítam

dakujeem..

transfer funguje spolahlivo ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod 3Sammy 19 Jan 2010 17:15

poldinhoo napísal:zdravim, prosím vás,potrebujem pomôcť..

akékoľvek rady privítam

dakujeem..

Použi ten prevod medzi hráčmi. Je to rýchle myslím že 30 min maximálne, aj to je asi vela, nejaké MB by bolo zbytočné v tomto prípade a vobec nevadí že on ešte nemal Deposit, iba zadáš jeho ID(nick a pošleš požadovanú sumu, minimálne je 1USD ,max neviem ,takže 10USD pohodka
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod popoBA 19 Jan 2010 17:19

len ta trosku poopravim ze minimum na poslanie je 0,01 a nie jeden dolar
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Martell17 22 Jan 2010 23:00

Chcem sa opytat hlavne microstakerov co maju max tak par tisic FPP a bronze/silverstar, ze co robite s FPP(okrem kupovania triciek :D ) resp. co si myslite, ze je najvyhodnejsie. Pozeral som, ze je tam ten bonus 50 dolarov za 5000 FPP(silverstar) ale nejak sa mi to nezda extra vyhodne..oproti kvalifikaciam napr. na taky sunday 1/4 million. 210/280FPP kvalifikacie kde je jeden 11 dolarovy vstup za 700FPP co je lepsi pomer. A hlavne co sa chcem spytat ako funguje ked vyhram tu kvalifikaciu a odregistrujem sa? dostanem 11 dolarov alebo 700FPP? alebo ked vyhram 1 ticket a vyhram dalsi? diky za pripadne odpovede :)
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod APminer 23 Jan 2010 01:13

ja hral kvaldy na kde co (PCA, EPT, ...) a ted mam jen 14 bodiku - proste :fish:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod dawidsvk 23 Jan 2010 01:30

Martell17 napísal:Chcem sa opytat hlavne microstakerov co maju max tak par tisic FPP a bronze/silverstar, ze co robite s FPP(okrem kupovania triciek :D ) resp. co si myslite, ze je najvyhodnejsie. Pozeral som, ze je tam ten bonus 50 dolarov za 5000 FPP(silverstar) ale nejak sa mi to nezda extra vyhodne..oproti kvalifikaciam napr. na taky sunday 1/4 million. 210/280FPP kvalifikacie kde je jeden 11 dolarovy vstup za 700FPP co je lepsi pomer. A hlavne co sa chcem spytat ako funguje ked vyhram tu kvalifikaciu a odregistrujem sa? dostanem 11 dolarov alebo 700FPP? alebo ked vyhram 1 ticket a vyhram dalsi? diky za pripadne odpovede :)

+ ten balik 50$ je trosku nevyhodnejsi, ale je to istota, ze dostanes 50$ ked to vyclearujes
+ kvaldy na ten sunday 1/4 milion sa mi zdaju vyhodnejsie, hoci je to superturbo, ale hraju to dost fishy hraci takze da sa. Ja som za 1500FPP dal 55$.
+ Ked vyhras ten ticket a odregistrujes sa, tak dostanes W$ (turnajove dolare) ktore mozes pouzit na hranie turnajov alebo sngcok (nie cash)
+ Ak vyhras jeden ticket, neodregisrujes sa a budes hrat dalsi a vyhras, tak dostanes 11$ turnajovych dolarov. Mozes ich hrat kolko chces.
+ Jednine co nemozes menit na W$ su step tickety. Tie musis odohrat (resp. pri step 4 mas 215$ ticket a ten mozes pouzit napr na sunday million)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod Martell17 23 Jan 2010 15:10

Dik za info uz som to pozeral aj na ich stranke ako to funguje..predtym som to moc nenasiel/nehladal :) a chcel som aj vediet aky ma nazor na to aj niekto iny, ze co je naj..kedze chcem popri cashke hravat aj nejake turnaje na spestrenie toto bude asi najlepsia cesta..este raz dik
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!