Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Internetové peňaženky a iné spôsoby ako vložiť alebo vybrať peniaze z online pokrových herní

Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR

Odoslaťod ___Mortylen___ 05 Feb 2010 22:20

Po tom, ako som prisiel o vsetky peniaze z mojej VISA karty si davam obrovsky pozor, co davam do kompu. Velmi dlho som rozmyslal, co k$rv^ sa mohlo d#j$b&t , pretoze vsetok software co mam je original. Freeware mam len BS player a uTorrent a v tom som si spomenul, presne to zapada do casoveho okna: Asi pred 10 dnami som si stiahol super program Poker Shortcuts z tejto stranky http://www.windyhilltech.com/. Moze to byt len hlupa zhoda okolnosti, ale je to free, je to pre poker hracov, ma to kopu veci v sebe, ktorym ja ani nerozumiem, bezi to na pozadi... Nechcem byt prehnane xenofobny, ale ako hovorim, psychiku mam trosku rozcuchanu momentalne... :crazy:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod tucniak 05 Feb 2010 22:38

mrzi ma, co sa ti stalo:(
na ten link ale ani nahodou nekliknem. Inak je cudne ze si davas pozor a pritom nechas bezat nieco o com ''nevies na co to je''.
Ja osobne davam cas kazdemu jednemu hlaseniu FW a aj tak si myslim ze to je derave:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 05 Feb 2010 22:45

tucniak napísal:mrzi ma, co sa ti stalo:(
na ten link ale ani nahodou nekliknem. Inak je cudne ze si davas pozor a pritom nechas bezat nieco o com ''nevies na co to je''.
Ja osobne davam cas kazdemu jednemu hlaseniu FW a aj tak si myslim ze to je derave:)

Nahodou je to ppci, cele som si to precital, ma to kopu funkcii, ale niektore z nich jednoducho nevyuzijem. A pouziva to aj Yegon, takze som to bral, aj stale beriem, ako tutovku (mozno 75% teraz ;)
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod 3Sammy 05 Feb 2010 23:13

:shock: :shock: čo???? To si asi musel mat velký BR keď sa toto stalo či nie??? a tie tvoje prachy Ti niekto prehral? Ceashoutol ich? poslal si ich na svoj account, alebo ako? ak sa možem spýtat o akú čiastku išlo??? Nemáš nastavené automatické prihlásenie aj s heslom? nemohlo sa stat že sa Ti niekto na tvojom PC prihlásil an tú herňua prehral Ti to??? Asi nie, že?
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod MiskoKvo 06 Feb 2010 10:26

http://www.windyhilltech.com/ = stymto programom to uricte neni ... pred pol rokom to bol normalne plateny software ktoreho licencia stala 30$.. osobne som ju mal kupenu .. fungoval na zaklade komunikacie s F****Tilt clientom ..lenze v lete vydal FT novy patch kde uplne zmenil clienta a uz sa nedalo pomocou externych programov spolupracovat s klientom ... tak tvorca tohto programu zacal prerabat tento program aby 100% fungoval ..lenze stare FT shortcuts (poker shortcuts) fungovali pomocou textu ... nove pomocou vizualnej analyzacie a tam sa to cele drbakolo ... po 1-2 mesiacoch tazkej prace to majitel vzdal a zrusil vyvoj tohto softvaru ktory funguje na 90% by som povedal a dal ho ako freeware ...

vsetko to mali nastarosti chlapci z 2+2 .. a vynos isiel na charitu ..ak pojdes na ich stranku ..precitas si spravy ktore sa konali posledny rok pochopis ten pribeh..

FT shortcuts /poker shortcuts bol 2hy najlepsi program ktory si mohol mat pusteny pocas hrania pokru.. na prvom mieste su HUDY ... lenze update FT sotwaru ho uplne zkonil
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod B0st0n 06 Feb 2010 11:06

___Mortylen___ napísal:Po tom, ako som prisiel o vsetky peniaze z mojej VISA karty si davam obrovsky pozor, co davam do kompu. Velmi dlho som rozmyslal, co k$rv^ sa mohlo d#j$b&t , pretoze vsetok software co mam je original. Freeware mam len BS player a uTorrent a v tom som si spomenul, presne to zapada do casoveho okna: Asi pred 10 dnami som si stiahol super program Poker Shortcuts z tejto stranky http://www.windyhilltech.com/. Moze to byt len hlupa zhoda okolnosti, ale je to free, je to pre poker hracov, ma to kopu veci v sebe, ktorym ja ani nerozumiem, bezi to na pozadi... Nechcem byt prehnane xenofobny, ale ako hovorim, psychiku mam trosku rozcuchanu momentalne... :crazy:

ja by som skor hladal vinnika v tych torrentoch...
B0st0n

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 4 krát/2 krát

Odoslaťod josipjs 06 Feb 2010 11:54

asi tak ....:D P2P->Pokerprogramy .... co sa tika rizika ...
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod Miham 08 Feb 2010 10:54

Ahojte, nejako nemozem rozbehnut KeyScrambler na FF, stalo sa niekomu to iste? Ked pustim IE (co robim len vtedy ked pisem na LAP na support), tak vtedy ide vsetko jak ma... Vedel by mi niekto poradit? :) dakujem
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

Odoslaťod buschle 08 Feb 2010 11:19

keyscrambler neni dobry ked si ho nekupis full . Tie funkcie co obsahuje zdamra su v podstate nanic.

Na PS si kup token a mas pokoj.

Za tento príspevok od buschle poďakovali :
Miham
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Miham 08 Feb 2010 11:32

Noo to aj planujem :) ale kedze som si minul vela FPP bodov (na uplne blbosti) a cely januar som nehral a stratil som GoldStar tak este musim nahrat trochu tych bodov aby som si ho mohol objednat... to mam tak dva-tri dni :)...
Obrázok používateľa
Miham

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 43 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Práca s peniazmi

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!