Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Re: Vykradnutie uctu na PS - vsetci pokristi POZOR
Po tom, ako som prisiel o vsetky peniaze z mojej VISA karty si davam obrovsky pozor, co davam do kompu. Velmi dlho som rozmyslal, co k$rv^ sa mohlo d#j$b&t , pretoze vsetok software co mam je original. Freeware mam len BS player a uTorrent a v tom som si spomenul, presne to zapada do casoveho okna: Asi pred 10 dnami som si stiahol super program Poker Shortcuts z tejto stranky http://www.windyhilltech.com/. Moze to byt len hlupa zhoda okolnosti, ale je to free, je to pre poker hracov, ma to kopu veci v sebe, ktorym ja ani nerozumiem, bezi to na pozadi... Nechcem byt prehnane xenofobny, ale ako hovorim, psychiku mam trosku rozcuchanu momentalne...
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
mrzi ma, co sa ti stalo:(
na ten link ale ani nahodou nekliknem. Inak je cudne ze si davas pozor a pritom nechas bezat nieco o com ''nevies na co to je''.
Ja osobne davam cas kazdemu jednemu hlaseniu FW a aj tak si myslim ze to je derave:)
na ten link ale ani nahodou nekliknem. Inak je cudne ze si davas pozor a pritom nechas bezat nieco o com ''nevies na co to je''.
Ja osobne davam cas kazdemu jednemu hlaseniu FW a aj tak si myslim ze to je derave:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:mrzi ma, co sa ti stalo:(
Nahodou je to ppci, cele som si to precital, ma to kopu funkcii, ale niektore z nich jednoducho nevyuzijem. A pouziva to aj Yegon, takze som to bral, aj stale beriem, ako tutovku (mozno 75% teraz
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
čo???? To si asi musel mat velký BR keď sa toto stalo či nie??? a tie tvoje prachy Ti niekto prehral? Ceashoutol ich? poslal si ich na svoj account, alebo ako? ak sa možem spýtat o akú čiastku išlo??? Nemáš nastavené automatické prihlásenie aj s heslom? nemohlo sa stat že sa Ti niekto na tvojom PC prihlásil an tú herňua prehral Ti to??? Asi nie, že?
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
http://www.windyhilltech.com/ = stymto programom to uricte neni ... pred pol rokom to bol normalne plateny software ktoreho licencia stala 30$.. osobne som ju mal kupenu .. fungoval na zaklade komunikacie s F****Tilt clientom ..lenze v lete vydal FT novy patch kde uplne zmenil clienta a uz sa nedalo pomocou externych programov spolupracovat s klientom ... tak tvorca tohto programu zacal prerabat tento program aby 100% fungoval ..lenze stare FT shortcuts (poker shortcuts) fungovali pomocou textu ... nove pomocou vizualnej analyzacie a tam sa to cele drbakolo ... po 1-2 mesiacoch tazkej prace to majitel vzdal a zrusil vyvoj tohto softvaru ktory funguje na 90% by som povedal a dal ho ako freeware ...
vsetko to mali nastarosti chlapci z 2+2 .. a vynos isiel na charitu ..ak pojdes na ich stranku ..precitas si spravy ktore sa konali posledny rok pochopis ten pribeh..
FT shortcuts /poker shortcuts bol 2hy najlepsi program ktory si mohol mat pusteny pocas hrania pokru.. na prvom mieste su HUDY ... lenze update FT sotwaru ho uplne zkonil
vsetko to mali nastarosti chlapci z 2+2 .. a vynos isiel na charitu ..ak pojdes na ich stranku ..precitas si spravy ktore sa konali posledny rok pochopis ten pribeh..
FT shortcuts /poker shortcuts bol 2hy najlepsi program ktory si mohol mat pusteny pocas hrania pokru.. na prvom mieste su HUDY ... lenze update FT sotwaru ho uplne zkonil
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
___Mortylen___ napísal:Po tom, ako som prisiel o vsetky peniaze z mojej VISA karty si davam obrovsky pozor, co davam do kompu. Velmi dlho som rozmyslal, co k$rv^ sa mohlo d#j$b&t , pretoze vsetok software co mam je original. Freeware mam len BS player a uTorrent a v tom som si spomenul, presne to zapada do casoveho okna: Asi pred 10 dnami som si stiahol super program Poker Shortcuts z tejto stranky http://www.windyhilltech.com/. Moze to byt len hlupa zhoda okolnosti, ale je to free, je to pre poker hracov, ma to kopu veci v sebe, ktorym ja ani nerozumiem, bezi to na pozadi... Nechcem byt prehnane xenofobny, ale ako hovorim, psychiku mam trosku rozcuchanu momentalne...
ja by som skor hladal vinnika v tych torrentoch...
- B0st0n
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/2 krát
asi tak .... P2P->Pokerprogramy .... co sa tika rizika ...
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Ahojte, nejako nemozem rozbehnut KeyScrambler na FF, stalo sa niekomu to iste? Ked pustim IE (co robim len vtedy ked pisem na LAP na support), tak vtedy ide vsetko jak ma... Vedel by mi niekto poradit? dakujem
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
keyscrambler neni dobry ked si ho nekupis full . Tie funkcie co obsahuje zdamra su v podstate nanic.
Na PS si kup token a mas pokoj.
Na PS si kup token a mas pokoj.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Noo to aj planujem ale kedze som si minul vela FPP bodov (na uplne blbosti) a cely januar som nehral a stratil som GoldStar tak este musim nahrat trochu tych bodov aby som si ho mohol objednat... to mam tak dva-tri dni ...
-
Miham - Príspevky: 136
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 43 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.