2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
Re: 2. Medzinárodné Majstrovstvá Slovenska v pokri: chipleaderom
go erik go ,nejaky update blavaci by sa hodil
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Erik Bittner out,allin na flope 8 6 6 rainbow erik dlho rozmyslal a dorovnal s AK a typek ukazal 9 7 OESD a turn hned 7 a river Q ,erik bittner out 6ty ..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
trošku smutný koniec...splitli traja...madar, slovák Robo Obrtlík a največšia tragédia turnaja (starší pán) bohužial jeho meno neviem...nielenže splitli peniaze. ale rozdelili si aj hodinky a naramok allinmi na slepo
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
O ten naramok to mohli normalne dohrat...
-
Pethy-Kriwcz - Príspevky: 18
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Mno tak akože načo tam potom išli hrať ked naslepo si dali o náramok ? to je aka hovadina ? to tak potom hellmuth s brunsonom na wsop ME dajú na FT allin na slepo o náramok.
ale tak peniaze by som si rozdelil aj ja
ale tak peniaze by som si rozdelil aj ja
- Big Imi
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No ako pise Komedia, dost smutny koniec turnaja, ale zas taka ja bohuzial (hoci vlastne je to aj dobre) pokrova realita MTTcok
Delit $$ pri tych rozdieloch je celkom normalne, ale delit naramok ci hodinky allinmi naslepo je absolutne nedostojne takeho turnaja, je to fakt smutne ked si predstavim kto vsetko ten turnaj hral.
Inak ktory Madar to bol? Taky nizsi chudsi co hral v slnecnych okuliaroch alebo ten silnejsi?
A vobec, kde su vlastne vysledky?
Delit $$ pri tych rozdieloch je celkom normalne, ale delit naramok ci hodinky allinmi naslepo je absolutne nedostojne takeho turnaja, je to fakt smutne ked si predstavim kto vsetko ten turnaj hral.
Inak ktory Madar to bol? Taky nizsi chudsi co hral v slnecnych okuliaroch alebo ten silnejsi?
A vobec, kde su vlastne vysledky?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-to uplne dehonestuje vyznam podujatia,uz nazov majstrovstva slovenska by mal zarucit istu prestiz,skoda ze organizatori nemozu nejako zakrocit,lebo je to fakt ubohe,ako deal penazny je bezna prax,aj to chapem,ze hraci su po troch dnoch unaveni,ale potom po case rozpravat niekomu,ze som majster slovenska,shipol som ts s 23o
-
ale ved pan Marian Surka je gambler, tiper, on to tak bere ... najlepsie ist naslepo alebo so slovami ze ho to nebavi... co ine sa da cakat od neho?
PS: aby som zbytocne neurazal, ale na 99% si myslim ze to bol on podla vyjadreni vsakze? Sedivy panko, prefajceny ...
PS: aby som zbytocne neurazal, ale na 99% si myslim ze to bol on podla vyjadreni vsakze? Sedivy panko, prefajceny ...
- somNula
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-no ak to bol marian tak alles klar
-
Kto iný asi ??? Aj mňa jediný on napadol ..., vo štvrtok večer asi v 7 leveli sme boli masívny chip leaderi na našom stole (každý asi 70 - 80 000 a on chcel hrať so mnou stále all in pred floppom ......
To je neuveriteľné, že so svojím štýlom hry do dotiahol až tak ďaleko ..., ale v každom prípade mu gratulujem. Hrá to síce "zvláštne", ale inak je s ním vždy radosť hrať a pokecať.
To je neuveriteľné, že so svojím štýlom hry do dotiahol až tak ďaleko ..., ale v každom prípade mu gratulujem. Hrá to síce "zvláštne", ale inak je s ním vždy radosť hrať a pokecať.
- Drak
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.