yegon napísal:no nebolo to uplne vsade, EMOP, Irish open a B**fair live nevysli
EMOP v Lisabone predsa mas.Aspon tak si mi to pisal a ja som sa tesil ze sa tam uvidime.
yegon napísal:no nebolo to uplne vsade, EMOP, Irish open a B**fair live nevysli
yegon napísal:nuz celkom islo dnes
shipol som na prvy pokus na Paradise satelit na Paradise poker tour v Prahe 1100EUR package v 33E rebuy turnaji, rebuy som nerobil len addon cize to bolo za 66E - inak soft je katastrofalny, bol som rozhodnuty uz dalsiu nehrat ale radsej sa kupit priamo, stale som na ten stol zabudal a bol som tam sitoutnuty. No ale kedze package bol len jeden a skoncil som teda 1/24 tak ma to celkom potesilo
okrem toho sa darilo na U***et kde som trafil satelit na U***et Open v Budapesti je to 2750EUR package
chvilku potom som este vyhral ticket na dalsi 300EUR U***et open supersatelite - musim to nejak dohodnut so supportom lebo na U***et sa tusim viac ticketov na jeden event vyhrat neda tak uvidime
7castle napísal:Kua cercer a ktory ze si bol ty? Asi sme pri stole spolu nesedeli ale aj tak si sa mohol postavit niekde do stredu a oznamit ja som cercer
riki69 napísal:Super Yegon. Gratulujem.
Vidime sa v Budapesti![]()
Ktory den hras? Ja som 1A.
yegon napísal:nakoniec som den ukoncil chvalabohu v pluse
Citam si tak yegonov blog a zrazu sa dostanem na poslednu vetu a musim skontrolovat, ci to nepisal TuKE
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.