tento14 is blogging MT SNGs

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

tento14 is blogging MT SNGs

Odoslaťod tento14 20 Feb 2010 19:28

BLOG IN Progress 8-)
Naposledy upravil tento14 dňa 08 Feb 2011 23:54, celkovo upravené 3 krát.
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Re: tento14 is blogging

Odoslaťod tento14 20 Feb 2010 19:29

"TO NIE JE ZAVISLOST, TO JE VASEN" alebo "CO TI JEBEEE?!" aka "JA A POKER" :crazy:
/Ti co ma poznaju chapu, a ti ostatni pochopia/

Poker start:
Moj prvy kontakt s pokrom sa datuje k 2-3rocniku na vysokej skole (2005-2006), ked som na nudnej hodine pri PC vygooglil pokerportal.sk a zacal citat. Regol som sa na nejaku noname online hernu a zacal s freerollmi. Pamatam si, ze som kvoli dobre rozohratemu freerollu nesiel na seminar, ... to boli casy

Potom prisiel 4ty rocnik a pokrovy boom sa coraz viac dostaval aj do TV. Jedneho dna spoluziak prisiel s tym ze pozeral DSF, kde davali poker a ze ci niekedy nezahrame. Slovo dalo slovo a spolu so 6+ spoluziakmi sme zalozili tradiciu pokrovych pondelkov v jednom podniku v Banskej Bystrici. Nikdy nezabudnem ako sa mi triasli ruky a citil to chvenie v zaludku ked sa pri nasom 1SKK cashi pot vysplhal na 8 SKK :ROFL:

Stala sa z toho velmi pekna pondelkova tradicia, ktoru vsak rozdelilo uspesne zavrsenie vysokej skoly. Partia sa z vacsej casti rozbila a ja sa dostavam do BA - ako sa neskor ukazalo "Mekka pokru na Slovensku".

Tento14 in da Blava:
Jun 2008 zacinam pracovat v Bratislave. V tom case sa uz nieco vyse roka aktivne venujem travianu (Ked mohol Elky frcat na StarCrafte ?! :) a tak vasen k pokru ide na vedlajsiu kolaj. Koncom roku 2008 ked som sa uz ako tak otukal v hlavnom meste a nadobro skoncil s travianom, zistujem ze mam zrazu hromadu volneho casu a tak som sa opat castejsie zacal venovat pokru ...

O moje poker panictvo som prisiel v Golden Vegas na freerolle, a hned v mojom druhom live turnaji (5e + 10e unlimited rebuy) som dosiahol pre mna nemaly uspech, ked sme 4ria splitovali a ja ako chipleader som bral 450e. Bol som total fish s uberluckom, co sa prejavilo najma ked som zo SB pushol all-in so 7s4s. Nic by na tom nebolo zle keby som to nepushol s asi 25+ BB do chipleadera ked tam bolo zopar shortov. BB len neveriacky kruti hlavou a oznamuje, ze este nevidel karty - samozrejme tam nasiel AA a zavolal. Flop 7, turn 4 a Peter Zamiska (po polroku som zistil jeho meno) skoro skolaboval a hned od stola o 3am telefonoval kamaratovi co sa stalo :)). Ten mesiac mi pri kazdom stretnuti nezabudol pripomenut, ze ci som sa kamaratom pochvalil ako som zahral 7s4s.

V ten mesiac JAN 2009 mal este jedno pekne ITM a v fianle mesiaca Januar som vyhral tiez nejake evri a tak som sa do pokru zahryzol viac. V BA zacinam navstevovat Golden Vegas neskor Reduta, All-in, Slimak, no proste vsade kde sa miesali karty.

V mojej rodnej dedine som odstartoval obrovsky pokerboom (touto cestou sa chcem ospravedlnit Hodrusskym mamickam, ze som im zo synov spravil poker zavislakov). Po roznych miniturnajoch a microcashoch som doma zorganizoval 8 kolovu ligu unlimited rebuy turnajov, zbuchal taky provizorny web, kde si chalani mohli precitat reportaze z turnajov a ine zaujimave veci. (ak to niekoho zaujima: http://www.hhpoker.estranky.cz/ )

Okolie ma samozrejme k pokru vyhrady, "je to hazard", "si zavisly" atd ... :wall: ... na co s oblubou reagujem: "TO NIE JE ZAVISLOST, TO JE VASEN" :P

V mojom okoli som sice vnimany ako ambasador pokru (pritom moj max buy-in do turnaja bol 40e v All-ine), avsak co sa tyka online grindenia som uplna :fish: .

Moj prvy pokus na P****Stars vyzeral nasledovne: 1) 20e DEPOSIT 2) clearnutie bonusu 3) HOT run 4) wtf is BRM 5) 300usd 10usd DONovanim 6) facka 7) pad

dokaz:
http://www.pokerprolabs.com/Personaliza ... =240&h=180

Ked mam chut na poker a nic sa v BA nehra (zatial nie som ochotny freezoutovat 50e+ turnaje), tak nieco depozitnem na stars a pustim nejake MTSNG or MTT, preto ten dalsi prepad v grafe.

Kazdy den v praci precitam pokerportal, pokerman, pokerzive, pozriem ponuku v kluboch v BA a nasledne prejdem na diskusiu tu na fore (prejdem takmer kazdy blog yegon, tuke, castle, najnovsie aj mikrolimit cash game hraci) a az potom zacinam pracovat :))

Najnovsie som sa dostal k pokerstrategy a k bonusu 50e a tu sa zacina moja microlimit cesta na Full Tilte ... TO BE CONTINUE

P.S. Moj blog chcem viest skor cestou siahodlhych textov, (je mozne ze sa to zvrhne na moj autisticky blog, ale never mind) :Yahoo!: pokrove partie z online hry pribudnu az neskor. Skor sem pastnem nejake live reportiky s minidonkamentov z BA live sceny. Nabuduce rozoberiem ako to dopadlo s nasimi POKERpondelkami a ako vyzerala moja oslava 25 v pokrovom duchu, zhodnotim moje poker posobenie v roku 2009 a mnoho ineho.
Obrázok používateľa
tento14

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 4 krát/4 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Feb 2010 19:33

:vitaj:

a gl pri stoloch :) inac neviem ci jeden tvoj kolega nie je moj spoluziak z vysky :) ak som si nepomylil tvoj pp nick :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Feb 2010 19:43

Vitaj a :gl: na FT. Pokial budes hrat CG tak vela nervov!
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod mr_kaktus 20 Feb 2010 19:48

Chlpo1989 napísal:Vitaj a :gl: na FT. Pokial budes hrat CG tak vela nervov!

ho nestras hned takto na zaciatku chlpo :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Riddlah 20 Feb 2010 19:54

welcome , ftp je dobra volba

Chlpo1989 napísal:Vitaj a :gl: na FT. Pokial budes hrat CG tak vela nervov!

no viac nervov je na sngeckach a mtteckach :D urcite :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod Drobec37 20 Feb 2010 19:58

tento14 napísal:Hodrusskym mamickam,

??? Hodruše Hamre??? či sa mýlim a existuje niečo podobné???
jáj a :gl:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 20 Feb 2010 20:39

v praci musia mat z teba radost :D
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod pegas1975x 20 Feb 2010 21:23

tucniak napísal:v praci musia mat z teba radost :D

a potom preco ide cela ekonomika do ..... haja :lol2:
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod 7castle 20 Feb 2010 21:48

Vitaj, dobre som sa pobavil na tvojom blogu, len tak dalej :good:

74s nenormalny ship, s 25BB do chiplidra je to ako svieckova na smotane (diky Proky :D ), ale v zasade villain by ta zacalloval imo len s AQ+, TT+ cize mozno to bol aj dobry push ;)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 43 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!