Highway to hell by Chlpo1989
Re: Breaking Point Blog (Chlpo1989)
hras este stale bez huddu, teda staty nemas na fishku ?
ale tak proti loose hracovi by som snad asi pushol
edit. mohlo by to vyzniet rude, co samozrejme nemam v plane ani nechcem
ale tak proti loose hracovi by som snad asi pushol
edit. mohlo by to vyzniet rude, co samozrejme nemam v plane ani nechcem
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
imo ok fold. raz za cas sa niekto poblazni s nejakym bluffom ale mas tam 3betnuty 3way pot a tu som na 99% presvedceny ze si bol pozadu
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
btw: myslel som push preflop aby nedoslo k omylu, tiez na flope fold
-
ja súhlasim s riddlahom ak je to nejaka strašna opica ktora betuje predflopom často plus ma velký 3bet umna snim asni nieje čo riešit a pushol by som to tam predflopom. ale ktomu by chcelo čisla. prečo ich sem nepostneš?
na flope kebyže to hram tak ako ty tak zrejmne tiež fold ale ako si vravel cbetuje 100% a pot dalo by sa to pushnut aj tam ale asi by to bol dost risk
na flope kebyže to hram tak ako ty tak zrejmne tiež fold ale ako si vravel cbetuje 100% a pot dalo by sa to pushnut aj tam ale asi by to bol dost risk
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Chalani dik za posty. Neviem, ci to vysvetlim dobre,ale snazim sa hrat low variance game. Z mojho podladu to znamena, ze nerad chodim PF allin (aj ked je to pri takychto superoch) s rukami inymi ako AA,KK. Snazim sa hitnut ruku a potom tlacit (samozrejme aj drawy). Mozno je to zle, ale proste to nemam rad. Je to taky moj osobny pocit
Zo statmi nehram preto, lebo sa mi este stale nepodarilo rozbehad HUD. Zamrzne mi to na 5-10 rukach a konec. Skusal som uz vselico, precital som takmer cely FAQ a stale nic. Poznamky mi zatial stacia a da sa povedat, ze sa stretavam takmer s tymi istymi hracmi. Zda sa mi, ze aj Skilla Triko hraval dost dlhu dobu bez statov.
Zo statmi nehram preto, lebo sa mi este stale nepodarilo rozbehad HUD. Zamrzne mi to na 5-10 rukach a konec. Skusal som uz vselico, precital som takmer cely FAQ a stale nic. Poznamky mi zatial stacia a da sa povedat, ze sa stretavam takmer s tymi istymi hracmi. Zda sa mi, ze aj Skilla Triko hraval dost dlhu dobu bez statov.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Lenze na variance mas bankroll - low variance, ale lower winrate moze byt viac swingy, tak pozor . Kazdopadne ak hras low variance, tak na flope potom urcite nemas co riesit .
Co sa tyka statov, tak triko Ti sam povie, ze to nie je idealne. Ked napr. 5bet pushne niekoho, kto ma 4bet 2% a on o tom nevedel a myslel, ze 4bet bluffuje a podobne.
Ak mas HEM zaplateny a nejde Ti, tak napis na ich forum svoj problem a prebehni si forum, ci niekto taky problem nemal. Tiez si skontroluj, ci mas najnovsiu verziu. Ak ho zaplateny nemas, tak ho kup .
Co sa tyka statov, tak triko Ti sam povie, ze to nie je idealne. Ked napr. 5bet pushne niekoho, kto ma 4bet 2% a on o tom nevedel a myslel, ze 4bet bluffuje a podobne.
Ak mas HEM zaplateny a nejde Ti, tak napis na ich forum svoj problem a prebehni si forum, ci niekto taky problem nemal. Tiez si skontroluj, ci mas najnovsiu verziu. Ak ho zaplateny nemas, tak ho kup .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Jj tie stats su urcite vyhodou, to sa nehadam. HM manager nemam kupeny, povodne som to chcel len na grafy a na vlastnu spotrebu. Budem musiet zvazit kupu
Posledny tyzden je moj naj co sa tyka pokru. Hram 2-4 stoly (4 primarne), hram len vtedy ked sa sustredim a vlastne sa snazim dodrziavat vsetko, na com sme sa dohodli s Poldim.
Nepostihol ma ziadny DS comu sa velmi tesim
Posledny tyzden je moj naj co sa tyka pokru. Hram 2-4 stoly (4 primarne), hram len vtedy ked sa sustredim a vlastne sa snazim dodrziavat vsetko, na com sme sa dohodli s Poldim.
Nepostihol ma ziadny DS comu sa velmi tesim
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
nice ltd
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
najs =D
este dokym budes na nl5 mohli by sme si dat nejaku sweat sesson
este dokym budes na nl5 mohli by sme si dat nejaku sweat sesson
-
HM manager nemas ale skade mas grafy ?
inac nice porkacuj takto
inac nice porkacuj takto
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.