Demencia slovenskeho hokeja
Re: Demencia slovenskeho hokeja
tak ale to tu nebolo ani doteraz, v trencine som ako skolak chodil na treningy do dukly cez cele mesto, zabil som 2 hodiny cestovanim a chodil som, to iste na plavanie alebo kajak
ti hokejisti co mame teraz tiez nemali klzisko v telocvicni ani ich nikto nevozil na treningy na bavorakoch a hen kolko dobrych hokejistov sme mali a ako sa im darilo aj v nhl
podmienky teraz su urcite lepsie nez boli pred 20 rokmi, napriek tomu novych hracov je menej - tazko to mozes hadzat na nedostatocnu podporu od statu - skor by som povedal ze ludia spohodlneli
ti hokejisti co mame teraz tiez nemali klzisko v telocvicni ani ich nikto nevozil na treningy na bavorakoch a hen kolko dobrych hokejistov sme mali a ako sa im darilo aj v nhl
podmienky teraz su urcite lepsie nez boli pred 20 rokmi, napriek tomu novych hracov je menej - tazko to mozes hadzat na nedostatocnu podporu od statu - skor by som povedal ze ludia spohodlneli
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
tak ale to tu nebolo ani doteraz, v trencine som ako skolak chodil na treningy do dukly cez cele mesto, zabil som 2 hodiny cestovanim a chodil som, to iste na plavanie alebo kajak
Urcite s tebou nesuhlasim ... zober si ake maju podmienky v Usa a Kanade.Same nove stadiony a my tu mame co "rozpadavajuce sa budovy".A len si zober kolko tu mame stadionov ... to je uplna bieda, pekne o tom rozpraval pan Golonka po jednom zapase ....
- Adrian3694
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
mimo rad radom ...
Podmienky su ako uz yegon povedal lepsie ako boli pred 20 rokmi ale hokej sa tak posunul ze je uz strasne vela dobrych hracov a muzstiev. A kedze kazdy ma na dobre hokejky a dobre podmienky na trenovanie, rozhoduje kvantita ludi ktori sa o to v danej krajine zaujmaju a kolko stadinov im stoji atd atd . A v tomto sa uz nemozme porovnavat s krajinami co maju 10-100nasobne viac obyvatelov a ovela lepsiu politiku v krajine. Verim ze keby si zobral terajsich bielorusov a adl ich hrat olympiadu v 98 tak tam bezkonkurencne robiju vsetkych.
Podmienky su ako uz yegon povedal lepsie ako boli pred 20 rokmi ale hokej sa tak posunul ze je uz strasne vela dobrych hracov a muzstiev. A kedze kazdy ma na dobre hokejky a dobre podmienky na trenovanie, rozhoduje kvantita ludi ktori sa o to v danej krajine zaujmaju a kolko stadinov im stoji atd atd . A v tomto sa uz nemozme porovnavat s krajinami co maju 10-100nasobne viac obyvatelov a ovela lepsiu politiku v krajine. Verim ze keby si zobral terajsich bielorusov a adl ich hrat olympiadu v 98 tak tam bezkonkurencne robiju vsetkych.
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
yegon napísal:skor by som povedal ze ludia spohodlneli
mozno aj to ale zober si kolko stoji vybavit takeho hokejistu, tenistu atd.... Velmi narocne aj financne. Normalna rodina si asi dvakrat rozmysli ci da syna na hokej alebo si radsej odlozi tych par drobnych a kupi si na vianoce novu pracku lebo ich 20rocna tatramatka je uz out of order.... S mizernou urovnou zivota ludi na slovensku to ma bohuzial velky suvis.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
nemame podmienky ako inde vo svete ale urcite su lepsie nez pred 20 rokmi - napriek tomu mame menej deti venujucich sa sportom nez kedysi - a to uz vobec nehovorim na vrcholovej urovni - ale vobec hybucich ritou
btw mna vobec netrapi ci budeme hrat majstrovstva seta v hokeji alebo nie najblizsich 30 rokov - aj tak to neplni ten ucel ktory to podla mna ma mat a sice pritihnut viac ludi k sportovaniu - co ma serie je ze nesportuju normalni ludia nie tie zhyckne pusinky co dostavaju miliony rocne za to ze sa tri krat natiahnu za pukom
btw mna vobec netrapi ci budeme hrat majstrovstva seta v hokeji alebo nie najblizsich 30 rokov - aj tak to neplni ten ucel ktory to podla mna ma mat a sice pritihnut viac ludi k sportovaniu - co ma serie je ze nesportuju normalni ludia nie tie zhyckne pusinky co dostavaju miliony rocne za to ze sa tri krat natiahnu za pukom
-
w4444x napísal: A v tomto sa uz nemozme porovnavat s krajinami co maju 10-100nasobne .
uprav ten range na 10 az 50nasobne --- 100nasobne a viac maju snad len india a cina
-
martinique39 napísal:ferkan napísal:Osobne som za kanadskeho trenera...
problemy slovenskeho hokeja nevyriesi ziadny trener, ani kanadsky ani slovensky.
osobne si myslim ze narodne muzstvo nema trenovat niekto cudzi.
-1 prispevok normalny,dalsi zasa blbost,zijes v 19.storoci?v dnesnej dobe je to predsa normalne,dokonca aj hrdy albion vo futbale mal trenerov cudzincov,a skor ide o to ci je trener dobry alebo zly a nie ci je cech,kanadan alebo z juznej afriky
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
DevilMayCry napísal:yegon napísal:skor by som povedal ze ludia spohodlneli
mozno aj to ale zober si kolko stoji vybavit takeho hokejistu, tenistu atd.... Velmi narocne aj financne. Normalna rodina si asi dvakrat rozmysli ci da syna na hokej alebo si radsej odlozi tych par drobnych a kupi si na vianoce novu pracku lebo ich 20rocna tatramatka je uz out of order.... S mizernou urovnou zivota ludi na slovensku to ma bohuzial velky suvis.
cece a vies co to bolo za socializmu ked moji rodicia zarabali 1600Sk mesacne? v pomere k terajsim latom su tie ceny velmi podobne ako kedysi a ver mi vtedy nam tiez nikto nedaval veci zadarmo
-
yegon napísal:
cece a vies co to bolo za socializmu ked moji rodicia zarabali 1600Sk mesacne? v pomere k terajsim latom su tie ceny velmi podobne ako kedysi a ver mi vtedy nam tiez nikto nedaval veci zadarmo
Ja som zil za socika tak 6 rokov takze totok si ja moc nepamatam tym padom ti nemozem oponovat. Ale ako to bolo napriklad za socika s podporou sportu a mladeze ??
No a pamatam sa ale ze v skole sme dostavali zadarmo zosity ale to asi este aj par rokov po 1989
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.