je to normální.......?!?!?!?!
no a toto???
asi minuly vikend, S&G 10$ na expekte> presne si nepamatam ja som mal na ruke QQ boli sme v hre stzria blindz asi 100/200 ja BB, dealer raise 400, ja raise 800. FLOP >A Q K (farby uz neviem) niekto raise ja allin, vsetci call (alebo all) a ukazu AA , KK, a asi 88 , no uy neviem co boli dalsie karty ale letel som jedna radost... tomu sa povie nahoda.... :)
- veyron2000
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Ano, je to normalne
To bol zamestnanec herne. Vacsina online poker herni to praktikuje ze maju vzdy nasadenych svojich zamestnancov ktori vidia ake karty pojdu na flope a co maju ostatni hraci. Pretoze iba z poplatkov za hru sa ziadna internet herna neuzivi. Preto hravat online nedoporucujem. Ked uz hrat o peniaze tak v zivej herni kde je podvod vyluceny.
- FeroJ
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ano, je to normalne
:-D:-D:-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Ano, je to normalne
toto uz zacina hranicit s paranoiou ,,ano herna si najima hracov ktori vidia karty ostatnych a potom im vyplaca percenta,,. ,,Pretoze iba z poplatkov za hru sa ziadna internet herna neuzivi,, ver mi ze uzivi a celkom slusne
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Neviem comu sa smejete?
Chalan ma pravdu, a dokonca z tych financii je dotovana vacsina vladnych organizacii v USA. :-D:-D:-D Preto hram iba 0,1/0,2 za moje prachy nikto nove satelity kupovat nebude. :-D:-D:-D
- bacill_tt
- Založený: Feb 2007
niekde iba prehry
Neda mi nezareagovat, lebo su tu temy ktore ma dnes zaujimu zo vsetkeho najviac. Poker som zacal hrat teraz v januari. Najprv som si o pokri nieco precital, potom so videl jeden turnaj v TV a ked som si myslel, ze to uz viem hrat pustil som sa do hrania v jednej malej on line herni. V hre za 20/40 sk som za doobedie a vlastne za prve 3,5 hod hrania vyhral 3500 sk a to som si este myslel ze mam smolu. Ale potom ked som si znovu sadol za stol tak som zistil, ze vyhravat az take lahke nebude, ale aj tak som viac vyhraval ako prehraval. Asi za desat dni hrania sa mi stalo nieco do tej doby nepochopitelne, ked som asi za 30 hod hrania nedostal ani jdnu slusnu vitaznu kartovu kombinaciu. Po tomto neuveritelnom obdobi sa dostavilo aj stastie a peniaze co som poprehraval boli naspat coby dup a nasledne dni som uz nemal velke vypadky stastia a tesil som sa nielen z hry. Potom som natrafil na tuto stranku na ktorej som spoznal ine herne. Do jednej z nich som sa zaregistroval a nepamatam sa zeby som tam niekedy vyhral v beznej cashovke a to mi trpezlivost rozhodne nechybala. Neuveritelne a neustale stastie superov ma privadzalo do zufalstva a tak som vyskusal este inu hernu, kde som tiez samozrejme najlepsie nedopadol a prehraval som v jednom kuse. Zvlastne je ze si ani nedokazem spomenut na nejake slusne karty v uvedenych dvoch hernach. Samozrejme ze neratam pripady, ked som hral head up alebo hru skoro za nic. Popri tychto hernach som hraval aj v herni kde som hral na zaciatku v ktorej som samozrejme hlavne vyhraval. Nemyslim si že poker by mal byt iba o vyhrach a o peniazoch, ale ked clovek prehrava v jednom kuse tak to nieje nic moc
- misane
- Založený: Mar 2007
misane
jojo poker je sadomasochizmus hlavne ten limit -:))) ja som winning hrac na ps, ale zodpovedne mozem povedat ze mozes hrat dobre a byt po 100k rukach v minuse a nic s tym neurobis, vacsina ludi nema ani sajnu ako funguje variance cize musis len vytrvat napriklad dnes som uz prehral AK 9 krat v rade ked som smaril all in s touto rukou v mojej low stack strategii prave hlasim ze 10 krat som uz vyhral ale bolo to tesne LOL
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.