je to normální.......?!?!?!?!
Re: niekde iba prehry
Mozno to je len preto, ze si konecne zacal mat lepsich superov :)
- KevinMajlo
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
este k tomu limitu
najdolezitejsie je nevyprovokovat sa ked prehravas stale v kuse, ja si pamatam obdobie ked som 2 mesiace nemohol vyhrat nic a to som hraval denne viacej ako 1,5k ruk -:)) to je nadhera ked session vzdy zacinala tak -50xbb priebeh bol vzdy rovnaky zapnes si 9 stolov,... dostanes AA, KK a podobne tak 10 krat a vzdy prehrajes vsetko
- jonatanko
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Re: este k tomu limitu
9 stolov sucasne?
- KevinMajlo
- Založený: Apr 2007
misane..
teraz sa stazujes ze si nemal slusne karty alebo ze super mal vzdy stastie?
jo k tipos (teda predpokladam ze tam si hral 20/40 stol..) - no v tipose moze byt kazdy v pluse ak ovlada zaklady hry.. ja sm tam tiez hral 20/40 a raz sadol na stovkovy.. ake bolo moje prekvapenie ked som zistil ze tam su este horsi hraci.. skoro vzdy tlacili az po river, ked tam neprisla karta tak zahodili.. 9L + za prvy den a to som ovladal fakt len zaklady.. ryza kym sa tam neobjavili novi hraci, asi odtialto.. :-) byt v tipose v pluse este neznamena ze v normalnej herni dokazes byt co len na nule..
celkovo sa mi zda byt tento topic ako husta paranoia.. zaujimave je ze dobri hraci nikdy netvrdia ze herne podvadzaju.. ze by precovali pre herne? :-D
jo k tipos (teda predpokladam ze tam si hral 20/40 stol..) - no v tipose moze byt kazdy v pluse ak ovlada zaklady hry.. ja sm tam tiez hral 20/40 a raz sadol na stovkovy.. ake bolo moje prekvapenie ked som zistil ze tam su este horsi hraci.. skoro vzdy tlacili az po river, ked tam neprisla karta tak zahodili.. 9L + za prvy den a to som ovladal fakt len zaklady.. ryza kym sa tam neobjavili novi hraci, asi odtialto.. :-) byt v tipose v pluse este neznamena ze v normalnej herni dokazes byt co len na nule..
celkovo sa mi zda byt tento topic ako husta paranoia.. zaujimave je ze dobri hraci nikdy netvrdia ze herne podvadzaju.. ze by precovali pre herne? :-D
- euforia
- Založený: Mar 2007
lol
na tipose sa neda prehrat jediny problem je ze tam je najhorsi softver i ked najlepsi hraci *v zmysle odovzdavacov 100/200 sa tam oplati hrat pre zaciatocnikov ktori si chcu spravit bankroll,....
a 9 stolov anraz nie je tak vela -:(((
a 9 stolov anraz nie je tak vela -:(((
- jonatanko
multitablng
bezne hravam 9 stolov full table 3/6 limit , napriklad vcera -:))
- jonatanko
euforia
Ja som ale nikdy nenapisal ze herne podvadzaju a ani si to nemyslim a skor som hladal chybu niekde inde. Aj ked poker hram ako som uz napisal iba od januara, tak sa nepovazujem za podpriemerneho hraca ani mimo tiposu. Ja som sa ani nestazoval napriklad na head up, alebo pripadne turnaje ktore tiez rad hravam, ale ked hram holdem v beznej cashovke nevidim sancu na vyhru. Ved ked mi nepridu nikdy lepsie karty ako superovi, tak ako mam vyhrat? Mozno je to iba smola. Viem ze hraci v tipose su poslabsi a viem ze sa mi tam podarilo vyhravat aj preto. Niektori ste ma uz ciastocne upokojili ze vyhravate a vlastne to som aj chcel pocut.
- misane
- Založený: Mar 2007
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.