je to normální.......?!?!?!?!

Príspevky zo starej diskusie

misane

Odoslaťod jonatanko 16 Máj 2007 14:56

ale ego mas, je uplne jedno aky si hrac -:))) ci podpriemerny alebo nadpriemerny,.... to sa nevytahuje si proste hrac pokra -:)) ja som vo vela hrach co hrajem vysoko podpriemerny hehe -:))
jonatanko

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

misane

Odoslaťod euforia 16 Máj 2007 15:06

ja hram poker 1 rok z toho tak za posledne 4 mesiace vaznejsie, ze studujem knizky a handy na forach - a este stale neviem byt v pluse na casch games.. na turnajoch a sit'n'go uz ano.. ale ten profit je este dost na hrane, cize mam sa toho este co ucit.. beriem to hlavne ako zabavu, badbeaty samozrejme suck, ale kolkokrat vyhras prave ty vdaka "stastiu"? :-) ja som spokojny.. gl..
euforia

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

ak sa to niekomu bude chciet citat :)

Odoslaťod keso26 30 Máj 2007 13:48

je neuveritelne, koho vsetkeho mozte stretnut za pokrovym stolom a ked vas este porazi, to vie nasrat, nad tymto som sa ale len zasmial, nic ine mi neostavalo :-D
Mal som tak pol hodinu cas, tak som si dal dolarovy beginer heads up.
Asi tretia ruka, dostal som 2-A off, dorovnal som BB, flop 8-5-A, on check, ja bet, on raise, ja re-raise, on call, turn 2, on check, ja bet, on raise, ja re-raise, on re-raise, ja all-in, on fold.
Tu mi zacal nadavat, chalan si bud asi myslel, ze ma rozhadze, alebo bol strasne nasraty, asi 3 ruky na to som dostal T-A, ja raise 5xBB, on all-in, ja call, ukazal dve dvojky, na stole 5-3-9-5-7.
Padol som na cca 500 chips, on cca 1500, prebehlo asi 10 hands v ktortych mi dosiel 3x par T-T, 9-9, 5-5 a vzdy to z SB polozil.
Potom mi dosla moja oblubena 9-4 off, ktoru si velmi rad zahram na hracov tohto typu aby som ich este viac nasral :) ..tak som isiel pre flop s 485 chips all-in, on call s 5-5, na stole 3-3-9-Q-Q. Co teraz zacal robit, mali ste ho pocut :-D
Takze chips sa nam vyrovnali.
5 hands neskor ja K-8 iba call BB, on raise 8xBB, ja all-in, on call. Ukazal T-A, na stole 9-7-6-8, tu mal str8 a na river T, krasny split :)
No a posledna ruka ja 8-8 a all-in on call s J-Q, na stole K-9-7-4-T, na river mu dosiel str8, chalan sice vyhral ale stratil asi 10 rokov zivota :-P
Aspon bola ale sranda (teda aspon ja som sa bavil) a nejaka akcia :)
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

podobne

Odoslaťod veyron2000 30 Máj 2007 19:28

ja tiez dnes podobne hral som heads up 5 dolacovy, nemal som vela casu tak aspon ze si zahram. par ruk to bolo vyrovnane raz u mna raz unho potom mi dorovnal 3x BB na moje QK v diamondoch, na flop asi 10 K 2 ja bet 3xBB o call, hovorim si asi ma krala a hra slowplay, na turn nejake A, potom asi river 8, to sme uz len checkovali, on ukazal 22. No v pohode, mal som asi este 700 chips, pomaly sme sa dostali k blindom 50/100 ja AK na ruke BB, on ma raisol na 400 ja all in,on call ukaze 2 5 off na flop A 2 5 a nejake hovadiny :) tak takto treba prehrat :) otras
veyron2000

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 3 krát/5 krát

chcete poriadny bad beat tak tu je

Odoslaťod joco66 31 Máj 2007 14:03

boli sme pri stole dvaja chip lidri ja na SB 33 on na BB a10 pred flopom som len dorovnal kedze vyhra bola okolo 700 eur tak si hovorim nebudem riskovat vsetko s nizkym parom dal som call flop prisiel 10 7 3 ja check on pot size raise si myslim skvele ma desiatku tak som siel all in on dorovnal na moje velke potesenie prisli este karty 7 7 a bol som out z toho som sa spametaval cely den asi to prestanem hrat lebo aj ked hram dobre vzdy dostanem taketo neskutocne bad beaty a to mi nerobi dobre na nervy
joco66

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: chcete poriadny bad beat tak tu je

Odoslaťod wizdo 01 Jún 2007 14:28

mne sa stalo nieco podobne a dokonca tiez s trojkami...len flop bol 3 6 9 a superi amli AA a 1010...som sa smial...sprvu a co endojde 9 9...v podstate to iste...som hral SnG vklad bol 2 USD...
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

AA

Odoslaťod mseko 06 Jún 2007 14:47

Dnes som mal 3x AA z toho 2 prehry najlepsia prehra bola ta posledna. BB 600 chlapik raise na 1200 ja reraise na 3600 dorovnal ma. Flop 679 ja bet 3000 on call. Turn 4. Ja all in on call. Ukazal karty 33 hovorim si super no jasne ze na river prisla 3 a bol som out. Myslim ze som to nezahral zle ale podla mna niektori hraju fakt nenormalne
mseko

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!