je to normální.......?!?!?!?!
je to normální.......?!?!?!?!
nazdárek....nehraju poker dlouho a spíš zatím jen freerolly, ale zajímá mně názor na to co se mi stalo včera na sportingbet herně na 200 dolárovém.... asi nebude používat radši zápis ani přesný výrazy tak mi to promiňte.. hrál jsem od začátku asi 1a čtvrt hodiny v top10 a pak k našemu stolu dorazil boriš co umí.... šel hned pětkrát all in (každou hru) a s čímkoli co měl vyhrál....a nebylo to ledaco ( 2+7,3+5,7+10...a pod.) proti mně šel ty poslední dvě moje hry...já měl A,K a A,A a on 7,10 a 2,8...samo že vyhrál na jednu a dvě dvojice na river ( 7,7 a 2,2,8,8 )....je to normální ??????? já vím že napíšete je to jen freeroll, ale i tak mně to dost dostalo, má to cenu pak vůbec hrát L.
- ladikaladik
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: je to normální.......?!?!?!?!
niektori ludia maju proste neskutocne stastie a ked im ide, tak ich nic nezastavi...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
inak skusk si kuknut ze kolko krat by si porazil tych co idu all in s takymi kartami ako ty..ked ty si neaml nic...ja ot pocitam ze kazdu 2-3 hry z 4-och by som vyhral...lebo objaa mali vysoke karty a dosiel nizky flop...abo by ti dosla trojica..skus si kuknut ze kolko krat si mohol vyhrat...ked by si siel takto all in...
tak sa potom endiv niektorym ludom ked to skusia...freerollov byva za den dost...
tak sa potom endiv niektorym ludom ked to skusia...freerollov byva za den dost...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: je to normální.......?!?!?!?!
ale to bych chápal jednou dvakrát a třeba aspoň trochu něco mít v ruce...ale takhle pětkrát po sobě a v ruce nic.....?????
- ladikaladik
tot je skratka strategia niektorych "hracov" na freerolloch a ked sa podari, daju sa sit-out.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
este k tym All-inom
...chlapik chcel odstupit, tak daval stale All-in a bud ho nikto necalloval, ale to vyhral, skoncilo to tym, ze nam uz aj hovoril ake karty ma, a aj tak to chvilu trvalo kym sme ho sundali :)
- Jupiter
Re: Re: Re: je to normální.......?!?!?!?!
ale tak kazdy pozan ten pocit ze mas dobre karty...ale hru pred tebou prehral hrac ktory chodi casto all in...a co teraz??ako inka ide all in s cimkolvek...
na tomto type ludi je zaujimave ze co to sledujem..si tak 3 z 5-tich nahraju tak 2 krat tolko co maju rpedtym..abo apson tolko co mali...
dnes som mal pekny priklad...mal som KK...akurat prehral taky tipek..kukam fajn anbalims a na nom...len som dorovnal..som vedel ze pojde all in...chcel som vediet ci nepojde dakto s A do toho...tak som ho dorovnal len ja...ukazal 58...na flope mu doslo 8 a na rivri 5..takze tak...vyhral takto 3 hry..a bolo...mal asik 1,5 krat tolko co pred tou prehrou..
na tomto type ludi je zaujimave ze co to sledujem..si tak 3 z 5-tich nahraju tak 2 krat tolko co maju rpedtym..abo apson tolko co mali...
dnes som mal pekny priklad...mal som KK...akurat prehral taky tipek..kukam fajn anbalims a na nom...len som dorovnal..som vedel ze pojde all in...chcel som vediet ci nepojde dakto s A do toho...tak som ho dorovnal len ja...ukazal 58...na flope mu doslo 8 a na rivri 5..takze tak...vyhral takto 3 hry..a bolo...mal asik 1,5 krat tolko co pred tou prehrou..
- wizdo
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
podvod alebo chyba ?
Mne sa tiez zda, ze niektore herne bud podvadzaju alebo nemaju dobry program.
Uz viackrat sa mi stalo, ze som prehral aj ked som mal lepsie karty a stale moj super vyhral s 2 parmi.
Napr. som malu postupku alebo farbu a super vyhral s 2 parmi !
Tu je aj vypis z hier:
1.hra:
jazvec: Ah Qs lemon22: 7h 9c
flop: 2s Kc 7d
turn: 3c
river: 9s
2.hra:
jazvec: Kh Jd nelly33usa: 4s 6s
flop: Ah 4d 6c
turn: 8h
Uz viackrat sa mi stalo, ze som prehral aj ked som mal lepsie karty a stale moj super vyhral s 2 parmi.
Napr. som malu postupku alebo farbu a super vyhral s 2 parmi !
Tu je aj vypis z hier:
1.hra:
jazvec: Ah Qs lemon22: 7h 9c
flop: 2s Kc 7d
turn: 3c
2.hra:
jazvec: Kh Jd nelly33usa: 4s 6s
flop: Ah 4d 6c
turn: 8h
- jazvec
Re: podvod alebo chyba ?
jazvec....to sa akože len robíš?.....takým hlúpim?...... kde si tam z tých 2 hier mal postupku a kde farbu?....v 1.hre .....si nič nechytil....tvoj super 2 páry...... 2. hra........ty zas absolútne nič si nechytil..... a tvoj súper zas 2 páry...........vážne ty si tam absolútne nič nechytil.....
- chris_ambri
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.