lose

Príspevky zo starej diskusie

Sa hádate ako malé deti =(

Odoslaťod LoseAgain 06 Feb 2007 15:55

A ešte sa tu k tomu vychvalujete s freerolmi.
LoseAgain

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

lol

Odoslaťod jonatanko 06 Feb 2007 17:30

no to ma daleko od uspechu, nejde o to v pokri vyhrat? ked to bol freerol tak to si mohol ist kosit travu ku mne a urcite by si sa viacej naucil a zarobil -:)))

to Tapka: co ma spolocne byt profikom a hrat dake crapshotove turnaje live?

ja len dufam ze konecne prestane hravat nezmyselne freerole a radsej si daco pekne precitajte -:))

a ked si daco precitate tak sa na vas tesim ako to pridete odovzdat na P****Stars -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

jonatanko

Odoslaťod GusTapka14 06 Feb 2007 19:01

ok :)
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Ak mozem...

Odoslaťod vlade 06 Feb 2007 20:50

Ja som raz skoncil 7. z 12000 na freerolle a nemyslim si ze som nejaky extra dobry hrac...

Ale pracujem na sebe.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Konecneee...

Odoslaťod LoseAgain 06 Feb 2007 21:29

Konecne nejaky dobry nazor. =) /vlade/
LoseAgain

nestresuj sa

Odoslaťod Lose 07 Feb 2007 03:16

to si koli mne robit nemusel ;-) porazit 4067 hracov. To si fakt cenim. Tie dva vysledky co som sa ta pytal to praveze neboli freeroly ale real money turnaje o 3 usd a 5 usd ktore boli odohrane na paradise cca 21 decembra 2006, mozno si spominas z 35 hracov si bol 34ty, a potom z 277 si skoncil 226ty. Viac turnajov odohratych nebolo a to spominam 5 veducich online poker herni, ako aj ich skiny, takze som nechapal co za profika to rozpravalo. Hej a tiez je velky rozdiel aky to bol turnaj, profikom budes ked to bude nieco vacsie, kde hraju aj lepsi hraci, ale aj tak mas u mna velke plus, ked sa stretneme berem ti pivo :-)
Lose

Lose

Odoslaťod GusTapka14 07 Feb 2007 08:45

:)
p.s.neviem odkial mas info mojich turnajoch ale cely December,hups 3.-29. som bol v Nepale na Himalajach,asi to hral moj 5 rocny syn :)
to pivo plati? ale len nealko,musim mat yriezvy pohlad na karty :)
Obrázok používateľa
GusTapka14

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

no ja sa ujebem

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 10:50

nazdar chalani. akurat som dobehol zo zajazdu z marsu(isiel cely nas penzion tak som nemohol ostat doma). ozaj a chcel by som vysvetlit tie prachy co som za ten cas utrel... to asi hrali moje spermie lebo tesne pred odchodom som sa urobil na monitor.

tapka na tom live turnaji v nitre si bol???? prosim ta - ak ano - ukaz mi fotku na ktorej si. ja prenesmierne tuzim spoznat elitnych hracov svetovej extratriedy, v ktorej ty dosledkom nehanebneho spiknutia medii ako espn a eurosport chybas.

dufam, ze potom ako si zapichol slovensku vlajku na Mount Evereste (a stavim sa, ze si cestou dal aj hrebenovku na K2 a potom cez pamir a ural rovno do kyjeva) sa stavis na turnaji v 24 februara v banskej bystrici. myslim ze by to nemalo kolidovat so ziadnym turnajom WSOP, takze by si mal byt volny. Chcem osobne zlozit moju poklonu, udelit respekt a kochat sa tvojou hrou.
pavjan

to tapka14

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 11:06

su stranky ktore mapuju hry jednotlivych hracov. takze rozpravat to, ze za teba hraju karty tvoje deti je asi najvacsia picovina aku mozes pustit. uz ma tie dristy fakt rozculuju.
pavjan

lol

Odoslaťod jonatanko 07 Feb 2007 11:10

ale prosim vas vsak vacsina ludi vie ze na turnajoch je ovela mensi potencial ako v ring hrach o cash,.... koho zaujmaju smiesne turnaje -:)))

vsak to len dlho trva -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!