lose

Príspevky zo starej diskusie

fiha

Odoslaťod roy016 07 Feb 2007 14:45

fiha, dnes je to tu dost na noze, asi Dzejar bude musiet zavolat na turnaj aj ochranku :)

Lose ty prides do BB?

precital som si to tu tak zhruba, suhlasim s jonatankom, ze malokto z nas si moze povedat ze je vitazny hrac...sudim podla seba - 6 mesiacov sa mi darilo a posledne 2 mesiace som v minuse /snazim sa vniest do hry nove taktiky, avsak velmi neuspesne :)/...takze tak ako hovori pavjan, ide o to zahrat si poker, zaujat dobrou hrou a nechvastat sa vyhrami...

nevidim nic zle na tom povedat - nedari sa mi, prehravam, pracujem na sebe...nebal sa to hovorit ani Phil Hellmuth, nikto z hracov pokru nepresiel na vrchol bez prehier...

uvidime v BB
roy016

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

Z celosvetoveho prieskumu vyplynulo...

Odoslaťod expekt 07 Feb 2007 15:44

Cital som par prispevkov o tom kto je aky hrac, kam sa radi, ci je to malo a ci vela, ci hra casto alebo nie a podobne a tak vam tu davam najcerstvejsi prieskum medzi pokrovymi hracmi (Januar 2007). Ak by ste potrebovali SK verziu napiste, prelozim.

According to this survey the typical Internet poker player was likely to (% Internet poker players):
• Be male (73.8%)
• Be aged 26-35 (26.9%)
• Play 2 to 3 times per week (26.8%)
• Have played for 2 to 3 years (23.6%)
• Play for between 1 to 2 hours per session (33.3%)
• Play one (24.1%) or two (24%) tables at a time
• Consider the monthly bonus (30.8%) to be the most important factor in deciding where to play
• Play both cash games and tournaments (34%)
• Play at big-blind (minimum stake) levels of $0.50 to $2.00 (61.2%)
• Play with 6-10% of their bankroll at a table at anyone time (23%)
• Use the chat facility but not very often (37.8%)
• Claim that they are “average” in terms of skill level
• Feel that there is slightly more skill involved in poker than luck (31.9%)
expekt

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Co sa to deje

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 18:49

Je nas 3.5 pokrovych hracov na Slovensku co vedia o tejto stranke a chodia tu a z toho 2 sa maju v zuboch. Myslim si osobne ze pokrovy hraci by mali drzat spolu a byt kamarati odhliadnuc od toho ked sedia spolu pri stole vtedy by z nich mali byt superi , ktori si nic nedaruju , ale mimo stola si myslim hadat sa na s prepacenima za vyraz takychto picovinach to je uz pod uroven. Kazdy nech si pise co chce ,ved predsa je to jeho vec. A nech si o nom ostatny utvoria nazor ,ale zas nemusia sa za to dojebavat. Ved kludne si to radsej nechajte pre seba a potom si to vydiskutujete spolocne zasmejete sa a koniec. Co to tu treba riesit na 3000 prispevkov. Osobne si myslim ze respekt voci ostatnym by mal v pokri existovat ci uz voci najslabsiemu alebo najsilnejsiemu hracovi. Takze len tolko som cel. Kazdy sa na to pozrite ako chcete:)
Rkc189

Poďakoval/li: 4 krát/5 krát

Rkc189

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 19:22

plne s tebou suhlasim. myslim si ze pokrova komunita na slovensku ma este dlhu cestu aj k amaterizmu.

pred par dnami som si vsimol ako v dvoch z troch otvorenych topikov niekto o sebe rozprava aky je profik a jak si to fice v monte carle. vetdy som si robil srandu a dnes som videl ze sa to riesi dalej. s oneskorenim ani neviem preco ma to tak nasralo(asi ten stres v praci hehe).

povedal som - ak v jeho hre uvidim hocico co vo mne vzbudi respekt (nezalezi na tom ci vyhra alebo vypadne po pol hodine) tak sa za vsetko ospravedlnim...

ps. tapka mohol by si krotit svoje reci o profesionalizme a ranajkach s gusom hansenom lebo okrem teba na to viac menej nikto neni zvedavy a niektorych ludi to dokonca otravuje
pavjan

to tapka

Odoslaťod pavjan 07 Feb 2007 19:32

no neni som j****** - furt sa v tom budem rypat.

Kedze mam v hlave nasrate tak sa ti oficialne ospravedlnujem. PREPAC

V banskej budem typek v ciernej mikine AIR JORDAN. Na bare mas umna co si vypytas. Ak chces ospravedlnenie do oci tak ma oslov ak nie vyber si drink a nahlas ho na mna. MIER.
pavjan

Hm

Odoslaťod 1zart1 07 Feb 2007 19:42

ja som to bral od sameho zaciatku tak, ze je to sranda. Dufam, ze to tak bolo myslene
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

pavjan

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 19:53

pavjan velky repsekt!:)!
Rkc189

pavjan

Odoslaťod Rkc189 07 Feb 2007 19:57

je len malo ludi ako si ty. Ospravedlnit sa je omnoho tazsie ako urazit a teraz si ukazal kto je velky clovek. A to je ten rozdiel mozes byt aj najlepsi pokrovy hrac a mat miliony na konte ale ak si velky chvalenkar a je okolo teba vela zavistlivcov doplatis na to a stastny nikdy nebudes lebo budes sam. Ale ak ti poker nejde a peniaze tiez nemas ale mas vela kamaratov si podla mna omnoho ststnejsi clovek. howgh.
Rkc189

pekne pekne

Odoslaťod jonatanko 07 Feb 2007 20:54

sa nam to tu rozbehlo, leta tak dalej,... -:))) ja si myslim ze to ide spravnym smerom -:))

musim napisat na PS nech spravia daky privat turnaj s dakym vstupnym aby sme mohli zahrat -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

kde je turnaj ?

Odoslaťod LoseAgain 07 Feb 2007 21:00

viem ze je asi v BB ale kde presnejsie ??? a kedy ??? Ď all
LoseAgain

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!