lose
pre LoseAgain
A chces prist? Nehovoril si ze mas 14 rokov? Nazivo naozaj nemozes hrat (ak mas menej ako 18), ale ked chces prist pozriet vitany samozrejme si :)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to all
len som si precital o com bola debata v celom tomto prispevku a zistil som, ze vlastne jediny koho tu nieco sere a kto tu vyryva som ja.
a z toho vyplyva vsetko dole napisane.
dufam ze to precita aj tapka a bude v pohode
p.s. dufam ze v banskej nebudem mat ucet 30000sk na bare s poznamkou, ze 50 tapkov si na moj ucet bralo flasku chivas regal. rofl
a z toho vyplyva vsetko dole napisane.
dufam ze to precita aj tapka a bude v pohode
p.s. dufam ze v banskej nebudem mat ucet 30000sk na bare s poznamkou, ze 50 tapkov si na moj ucet bralo flasku chivas regal. rofl
- pavjan
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to Rkc 189
v mene vsetkych dakujem za seriu hlbokych myslienok. uz to tu bolo treba hehe.
stav sa BB budes mat na bare tiez nieco, staci sa ozvat...
stav sa BB budes mat na bare tiez nieco, staci sa ozvat...
- pavjan
pavjan
Tie myslienky nestoja za rec myslim ,ze kazdy kto tu chodi ma na mysli to iste hoci na to dakedy pozabudnu ked ich rozhodi nejaky prispevok a zabudnu na to ako by to malo byt a nechaju sa strhnut hnevom. Stava sa to kazdemu a nemyslim ,ze to k diskusii o hre nepatri. Takze myslim ,ze sa nestalo nic strasne moj prispevok nebol mysleny ,ze kazdy ma so vsetkym co druhy povie suhlasit alebo ,ze ked sa sem tam s niekym dakto podpichne ,ze hned to velka provokacia abo co ,ale zbytocne sa nehadat to bola podstata:).
- Rkc189
- Poďakoval/li: 4 krát/5 krát
to aly
aj ked z nej budu len zdrapy tak si ich opasem okolo bedier a pojdem v nej... na tieto veci som velmi povercivy. Proste dokial ma nesklame tak sa hra v nej.
A zapamataj si: ja na turnajoch nehram zle... Len sa niekedy zle obleciem. ROFL
A zapamataj si: ja na turnajoch nehram zle... Len sa niekedy zle obleciem. ROFL
- pavjan
pavjan
ok.mier
ja som uz taky,strasne ukecany hrac a este som nic nedokazal, ale v BB ti to ukazem :)
p.s. v Nitre som bol ,vypadol som pred prvou pauzou na KoJakovi, super mal 77 a na flop 7 a skoncil som asi 38,nic moc
ja som uz taky,strasne ukecany hrac a este som nic nedokazal, ale v BB ti to ukazem :)
p.s. v Nitre som bol ,vypadol som pred prvou pauzou na KoJakovi, super mal 77 a na flop 7 a skoncil som asi 38,nic moc
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.