lose
Lose
mi sa nebijeme, mi sa zvykneme strielat. :)
ako na divokom zapade
ako na divokom zapade
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
no neviem pavjan
asi by si do tej Banskej nemal chodit, s toho chalaniska priam srsi nenavist.
Pavjan ides na turnaj v Povazskej v piatok?
Pavjan ides na turnaj v Povazskej v piatok?
- Lose
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to tapka
pozor ja o sebe absolutne nikde netvrdim, ze som borec na rozdiel od teba. dokonca co sa tyka internetu tak som asi jedna z najvacsich ryb co maju na svojich serveroch registravane. to sa ale netyka live pokru. a v prvom rade som zvedavy na teba co tam dokazes, pretoze ja tam idem obhajovat prvenstvo z nitry(ja idem ukazat dobru hru a to, ze to nebola nahoda - nic viac nic menej). no a teraz uz vyzeram jak uplny k**** lebo tu pisem presne tie iste veci ktore ma nasrali u teba. no co uz ked uz chcem byt dement tak kralovsky.
dufam, ze sa stretneme za jednym stolom. a ak u teba uvidim hru na urovni profika alebo aspon naznak niecoho co by mi imponovalo tak po turnaji do teba nalejem flasu fernetu a za vsetko co som povedal sa uprimne ospravedlnim(to myslim vazne). Dovtedy si u mna hrac, ktory o sebe z nejakeho dovodu potrebuje kecat(len nerozumiem preco kedze v on line pokry je jedna z hlavnych vyhod byt anonymny).
dufam, ze sa stretneme za jednym stolom. a ak u teba uvidim hru na urovni profika alebo aspon naznak niecoho co by mi imponovalo tak po turnaji do teba nalejem flasu fernetu a za vsetko co som povedal sa uprimne ospravedlnim(to myslim vazne). Dovtedy si u mna hrac, ktory o sebe z nejakeho dovodu potrebuje kecat(len nerozumiem preco kedze v on line pokry je jedna z hlavnych vyhod byt anonymny).
- pavjan
ale zas nerobte s toho tragediu
jeden vtak hore- dole. :)
pre menej chapavych to je zart
vsetkych vas srdecne do BB pozyvam
pre menej chapavych to je zart
vsetkych vas srdecne do BB pozyvam
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
lose
mal som dvanastku v robote dakze do turnaj so daval buy in uz ked boli vysoke slepe takze to nemalo moc vyznam. spano zavalil styri vysoke hry a na tu stvrtu sommal QQ tak som ho dal all in a ten hajzel mal KK. + staru som nevidel 3 tyzdne tak som sa dost ponahlal. hehe
inak vsetko postarom. vzdy si tam musi tie dva turnaje so mnou odsediet
inak vsetko postarom. vzdy si tam musi tie dva turnaje so mnou odsediet
- pavjan
ale isto sa nestazuje
podla mna tie dva turnaje cakania to uz berie ako predohru, a potom sa nemusis pretvarovat doma :-), dobre to mas vymyslene
- Lose
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.