ak 'zname vody' grindim tak, ze mam 'zalostny winrate', tak netusim, co mi da move up..rozved to prosim, teda, okrem rakebacku:)
Hovoril som o chlpovi a o jeho move up... on zalostny winrate nema a ako napisal neni money scared tak nevidim ziadny dovod neist hore. Co sa tyka mna, myslim ze som to odovodnil vo svojom blogu. Rakeback pre teba nie je argument a mas pravdu, ze je to len bonus.
Ak mam dostatocny bankroll (v mojom pripade uz cez 70BI na NL20), mam zostavat hrat NL10 ak som po 10 000 rukach na NL20 zistil, ze hra aka sa tam na ipoker hra je takmer rovnaka ako NL10? Mozem sa snazit pracovat na svojich leakoch tam rovnako dobre ako na NL10 a ten rakeback mi zaroven da aj priestor na slusnejsi zisk ak aj moj winrate zostane slaby. Snad v tom je aspon kusok logiky.
Napisal si, ze je fajn rakeback a bonusy cashoutovat, cize budovat BR len pomocou winnings. Opat len napisem, ze mas pravdu, avsak ja tie peniaze nepotrebujem cashoutovat, skor pri mojom prijme potrebujem mat pocit, ze nehram len o gulicky, pretoze aj to moze byt demotivujuce a nenuti ma to k zlepseniu. Mam pocit, ze na NL20 pri tom ovela viac premyslam. Je to proste individualna vec.
A nakoniec ti chcem povedat, ze ako hraca si ta vazim, pretoze tvoje rady velakrat pomohli aj mne a mas trpezlivost, sa tu natahovat s fishkami ako ja:) Mas podstatne viac odohrate, takze nechcem aby to vyzeralo, ze si len melem svoje a nechcem pochopit a uz vobec sa necitim na to, aby som rozdaval rady ... iba som prispel svojim nazorom.