Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod TuKE 24 Apr 2010 20:10

yegon napísal:audiobooks ftw :)

+1
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 24 Apr 2010 21:13

Mna by 3.5h chodze moc nebavilo, keby som mal byt alone :). Ja si radse urobim nejake zabavnejsie/narocnejsie kardio za kratsi cas, spalim zopar kcal a ide sa na ine cinnosti :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 25 Apr 2010 07:30

no mna zase nebavi sa gay natriasat pred dvd playerom :)

chodza v lese je jedna z mojich oblubenych cinnosti
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod oli.strs 25 Apr 2010 08:16

to monitorovanie trasy s tym sporty pal :) super napad hned to idem vyskusat
Inak ked sa pojde na daku bike tour tak sa rad pridam
Ja chodievam pekna cesta-biely kriz a ked mam malo tak sa spustim na zeleznu a pri lanovke na kolibu a odtial cez les spat na peknu
ale tento rok som este nebol som zvedavy ci vobec vyslapem ten prvy kopec od peknej po rampu :D
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod yegon 25 Apr 2010 10:52

oli.strs napísal:Ja chodievam pekna cesta-biely kriz a ked mam malo tak sa spustim na zeleznu a pri lanovke na kolibu a odtial cez les spat na peknu
ale tento rok som este nebol som zvedavy ci vobec vyslapem ten prvy kopec od peknej po rampu :D

toto by bol asi moj hlavny problem. ked tam vidim ludi slapat na biku do kopca do ktoreho ja mam problem vyliezt pesi tak len krutim hlavou :)

ale inak som urcite za spolocny vylet

vcera som zvolil nejake zle gate a skrvavil si stehna takze dnes som si povedal ze dam dlhsi beh a nepojdem po obede chodit - celkom vyslo - mam pocit ze na rychlosti okolo 9kmh uz vydrzim bezat donekonecna :)

9.jpg
9.jpg (159.88 ) Zobrazená 1390 krát
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod vlade 25 Apr 2010 11:05

yegon napísal:mam pocit ze na rychlosti okolo 9kmh uz vydrzim bezat donekonecna :)

Na tento level sa potrebujem dostat :)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod dzejkej 25 Apr 2010 11:07

yegon napísal:no mna zase nebavi sa gay natriasat pred dvd playerom :)

Tak sa skus premoct a nenatriasaj sa gay a mas to :-D.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 25 Apr 2010 11:16

yegon napísal:vcera som zvolil nejake zle gate a skrvavil si stehna takze dnes som si povedal ze dam dlhsi beh a nepojdem po obede chodit - celkom vyslo - mam pocit ze na rychlosti okolo 9kmh uz vydrzim bezat donekonecna :)

Meras si pri tom pulz? By ma zaujimalo, ake cisla Ti to hadze pri 9 km/h, ked to tak zvladas.

Kamarat bol vcera inline-ovat na hradzi a dost som cumel, lebo isiel 1h priemerne 12.4 km/h a mal pulz cely cas v rozmedzi 160 - 170. Som cakal, ze pre takeho sportovca (behava vela vela) bude pri takej namahe pulz omnoho nizsia :wizdo: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod lolofon 25 Apr 2010 11:23

dzejkej napísal:Kamarat bol vcera inline-ovat na hradzi a dost som cumel, lebo isiel 1h priemerne 12.4 km/h a mal pulz cely cas v rozmedzi 160 - 170 km/h. Som cakal, ze pre takeho sportovca (behava vela vela) bude pri takej namahe pulz omnoho nizsia :wizdo: .

Fuha, to mu srdce muselo riadne utekat :)
Ta jeho vysportovanost by sa imo mala skor prejavit na navrate pulzu do nizkych hodnot po skonceni namahy, nie pocas namahy. Tam to zalezi dost aj od genov, niekto ma pulz 190 a je celkom v pohode a niekto ma 175 a je mrtvy.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod oli.strs 25 Apr 2010 11:24

no skusil som sporty pal a moc sa mi tie udaje nezdaju hlavne priemer 7.5km/h do kopca, isiel(peso) som z peknej po cervenej trase cez les na kolibu takze celkom stupak a ked chodim na biku po asfaltke tak idem tak dako okolo 7 az 9 km/h
a potom, ratalo mi to len cestu tam ked som isiel spat po tej istej tak uz nic a nic som s tym nerobil
tak bud mam zly computer na biku alebo mobil
ale, podla mna mam na p... gsm modul kedze som pouzil nokiu n85 a ta dost po blave vypadava

ale hlavne je ze som isel a presiel to len z jednou 1min pauzou :)
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!