Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Phat Phuck Blog

Odoslaťod yegon 20 Apr 2010 17:36

Previous research in the 90s had shown that increasing the amount of ingested L-Carnitine does not increase levels of L-Carnitine in muscle tissue.

Este tam pisu ze uz mozno maju sposob ako zvysit uroven lc v svale, necital som to podrobne. Stale ale neviem najst studiu ktora by davala do suvisu vyssiu hladinu LC v svale a rychlejsie spalovanie tuku. Jedine co vidim je ze nizku hladinu LC ma len par chorych ludi a vegetarianski ultramaratonci :) a inym ludom je suplementacia zbytocna lebo maju normalnu hladinu LC v svale
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod TuKE 20 Apr 2010 18:44

Dnes som sa rozhodol, že skúsim trošku aj pobehnúť na tom páse.
Môj Nike+ Coach mi radil, že sa mám prechádzať 15 min, ale to je nuda a ja potrebujem viac kardia :)
creepy_coach.jpg
creepy_coach.jpg (45.29 ) Zobrazená 1822 krát

Na začiatok už nechodím na bike, ale normálne na pás a vtedy prekvapivo celkom vládzem utekať :)
warmup.jpg
warmup.jpg (47.54 ) Zobrazená 1851 krát

Po skončení som išiel 5km kolečko na rovinke, kde som išiel chôdzou 5.7kmph 6-7 minút a potom som skúšal pobehnúť 7kmph 2.5-4min. Dĺžka behu mala klesajúcu tendenciu :).
Na tomto veľkom grafe to ani nie je veľmi vidno, že som tam pobehol no.
hlavne_kardio.jpg
hlavne_kardio.jpg (44.63 ) Zobrazená 1803 krát

Ešte som zistil, že senzor v teniskách a výsledky pásu sa líšia. Pás mi ukazoval 5.17km po tom hlavnom kardio programe a tenisky ukazovali skoro 6 km.
Anyway, dnes som bol celkom spokojný.

Ako bonus som si počas cvičenia spravil jednu megasériu :). Začína to rozpažkami v stoji, prechádzam do rozpažiek na rovnaje lavici, potom tlaky s jednoručkami na rovnej lavici (ležmo) a potom rozpažky v predklone. Teda spojil som cecky a ramená dokopy a celkom sa mi to páčilo, akurát ešte sa neviem dostať do tej intenzity a mind setupu, aby som išiel až do ohňa, proste aj dychom trochu nestíham pri takej dlhej a intenzívnej sérii a tiež nejako hlava nie je ešte pripravená na ten oheň, ale čoskoro to snáď príde :)

A posledná vec, ktorá ma trošku serká, tak k tej chôdzi by sa mi hodili podcasty a k behu zase hudba, ale keď som v menu Nike+ v mojom iPode, tak si nemôžem hudbu vyberať samovoľne, ale iba Now Playing, Playlisty a ešte jedna položka.
Ak si dám podcast a Nike+ Run do playlistu a budem medzi tým prepínať, tak to neviem nastaviť tak, aby sa to prehodilo pri mieste skončenia, teda ešte som to neskúšal, ale idem sa s tým pohrať :). Snáď to vychytám, lebo ma veľmi nebaví počúvať hudbu, keď chodím a zase počúvať hovorené slovo, keď akože bežím :)
Prílohy
stroj.jpg
stroj.jpg (216.76 ) Zobrazená 1847 krát
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod dzejkej 21 Apr 2010 14:22

Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 22 Apr 2010 09:14

poctivo makam dalej
http://sportypal.com/Workouts/Details/2 ... a45b7&ms=0

vaha ide tiez pomaly dole, zatial som nenasadil ziadnu tvrdu dietu, jem viacmenej normalne akurat som si rozdelil obed na polovice a jednu jem o 12-tej, druhu okolo 15:30. Zaostavam za EV asi 3kg ale to je v pohode mal by som to stihnut
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 22 Apr 2010 10:46

yegon napísal:vaha ide tiez pomaly dole, zatial som nenasadil ziadnu tvrdu dietu, jem viacmenej normalne akurat som si rozdelil obed na polovice a jednu jem o 12-tej, druhu okolo 15:30.

To znamena aj Pribinaciky a vsetky tie zverstva :-D? Alebo normalne = tie zdravsie veci?

Ja jem 2000 kcal - 2300 kcal a so "spravnym" rozdelenim sacharidov, bielkovin a tukov a mi to pride ako take mnozstvo jedla, ze to okolo tvrdej diety ani neslo :). Uz si ani neviem predstavit ako vyzera tvrda dieta, ktora zaroven nie je telu skodliva :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 22 Apr 2010 11:54

cele pribinacky nie ale ked trochu ostane .... :oops:

ale tak dam si s malym zmrzlinu, jem ryzu a zemiaky, sem tam macdonald nieco lahsie a tak

2000-2300 kalorii je uz pomerne tvrda dieta (pre obzera), tiez jem asi tolko (odhadom) rozdiel proti mojej predchadzajucej strave je asi v tom ze som zvykol 2-3x do tyzdna dat 5000+ kalorii za den a toto som uz vypustil :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 22 Apr 2010 12:01

yegon napísal:2000-2300 kalorii je uz pomerne tvrda dieta (pre obzera), tiez jem asi tolko (odhadom) rozdiel proti mojej predchadzajucej strave je asi v tom ze som zvykol 2-3x do tyzdna dat 5000+ kalorii za den a toto som uz vypustil :)

Tak potom cool :). No 2000 - 2300 by bolo urcita kruta dieta, keby mi zostal rovnaky jedalnicek, len by sa mnozstvo muselo zmenit. By som musel mat na obed 50g hranoliek a 50g rezna s majonezou :-D.

Tak :gl: do dalsich dni :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 22 Apr 2010 12:12

Hm, tuším si tie kalórie aj ja spočítam :)
Inak objavil/ukradol som mamke mixér a tak teraz ráno namiesto musli s mliekom si dávam banán, tvaroh, strúhaný kokos, biely jogurt a mlieko rozmixované :).
Je to celkom fajn, lebo nemám pocit tak plného žalúdka ako po miske musli :)
Obrázok používateľa
TuKE

Odoslaťod dzejkej 22 Apr 2010 12:13

TuKE napísal:teraz ráno namiesto musli s mliekom si dávam banán, tvaroh, strúhaný kokos, biely jogurt a mlieko rozmixované :).

Ovsene vlocky by sa Ti tam ale zisli :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod TuKE 22 Apr 2010 12:15

J, tie tam stále, len som ich zabudol pripísať :)
A samozrejme to je občas kombinácia toho čo mám doma, teda dnes napríklad vypadol tvaroh, lebo som ho už zožral. Zajtra už zase bude a tak :)
Obrázok používateľa
TuKE

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!