Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
lol -> Yohimbe - for the best sex ever
To sa normalne predava? lebo v mojej internetovej lekarni to nemaju
Kua aj ja chcem zabehnut 5km naraz ale zatial to akosi nejde, asi malo jem
Kua aj ja chcem zabehnut 5km naraz ale zatial to akosi nejde, asi malo jem
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:lol -> Yohimbe - for the best sex ever
Kua aj ja chcem zabehnut 5km naraz ale zatial to akosi nejde, asi bezim prilis rychlo
FYP
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
btw: ked sme uz pri tabletkach, co si myslite o L - carnitine ? na spalovanie tukov su vraj potrebne mastne kyseliny mi bolo vcera vysvetlene a L - carnitin ich ma hojne
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
No ja som k CLA nevidel este ziadne studie ani nic. Mozno som slepy, ale Clarinolom sa ohana kde kto, ale najst nieco rozumne sa mi k tomu nepodarilo.
A vlade - presviedcas sam seba o somarinach. Ver tomu, ze ked nezabehnes 5km, tak to nie je preto, ze jes prilis malo. Keby si jedol prilis malo, tak to bude na Tebe vidno a nebudes riesit chudnutie . Zvol si pomale tempo, co vzdialene pripomina beh a skus behat tak alebo zo zaciatku iba rychlo kracaj par dni .
A vlade - presviedcas sam seba o somarinach. Ver tomu, ze ked nezabehnes 5km, tak to nie je preto, ze jes prilis malo. Keby si jedol prilis malo, tak to bude na Tebe vidno a nebudes riesit chudnutie . Zvol si pomale tempo, co vzdialene pripomina beh a skus behat tak alebo zo zaciatku iba rychlo kracaj par dni .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:chod si kupit yohimbine tabletky do lekarne (ked sa na teba budu cudne pozerat tak to je preto lebo je to liek na potenciu)
This team is sponsored by Yegons tablets.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
No, dobre hovorite, dnes si dam taky polobuzi beh, uvidime ako to dopadne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Riddlah napísal:btw: ked sme uz pri tabletkach, co si myslite o L - carnitine ? na spalovanie tukov su vraj potrebne mastne kyseliny mi bolo vcera vysvetlene a L - carnitin ich ma hojne
lcarnicite uz je na trhu asi 30 rokov ale jedine co som k tomu videl je ze telo potrebuje mat lcarnitine ( v krvi/bunkach - neviem presne ale niekde vnutri ) aby dokazalo spalovat tuky - to je fakt o ktory sa opiera predaj tohto produktu
akosi sa mi nepodarilo najst vyskum ktory by ale preukazoval ze ked budes lcarnitine jest tak sa zvysi jeho hladina tam kde ho potrebujes a nie som si ani isty ci je vobec preukazany suvis medzi zvysenou hladinou carnitinu a rychlejsim spalovanim tukov - teda ci je vbec ked uz karnitiv v tele mas nejakym sposobom prospesne zvysovat jeho hladinu - auto tiez nejde rychlejsie len preto ze ma viac benzinu v nadrzi
inak lcarnitine je produkt z ktoreho sa ludia znali veci skor smeju
-
Riddlah: Nemam teraz cas to citat, ale mrkni http://www.bodybuilding.com/fun/bbinfo. ... LCarnitine a http://www.kompava.sk/sk/vyziva/l-karni ... vieme.html a skus tam najst nieco, co nie su iba kecy kvoli predaji (nejakych par rozumne znejucicch studii, atd) .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
prezil som to a dokonca som si spravil hadam aj osobak isiel som co telo dalo
http://sportypal.com/Workouts/Details/2 ... 15427&ms=0
http://sportypal.com/Workouts/Details/2 ... 15427&ms=0
-
Čo znamená tá červená trasa?
Max. spd. 19.6kmph? To si išiel na bikeu?
Max. spd. 19.6kmph? To si išiel na bikeu?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.