Phat Phuck Blog [PPCh ukonceny]
Re: Phat Phuck Blog
Yegon, nesil to. Myslim, ze hovorim minimalne za ostatnych v PPCh, ked Ti poviem, aby si si neskodil a kludne radsej propbet prehral a na idealnu hmotnost sa dostal o par mesiacov neskor .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ale ved nebudte na mna taki prisni, ja som v tomto priam homeopaticky zalozeny takze pre mna
diuretika = nesolit jedlo + pit vela koly light (kofein)
laxativa = pribinacik
edita: zabudol som na brutal najsilnejsie laxativum pre mna - palacinky - to uz je ale hardcore lebo je to spojene s krutymi krcmi v bruchu - to by muselo byt naozaj zle aby som sa uchylil az k tomuto
diuretika = nesolit jedlo + pit vela koly light (kofein)
laxativa = pribinacik
edita: zabudol som na brutal najsilnejsie laxativum pre mna - palacinky - to uz je ale hardcore lebo je to spojene s krutymi krcmi v bruchu - to by muselo byt naozaj zle aby som sa uchylil az k tomuto
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
som sa chcel len spytat, ci niekto zareagoval na emjaykovu tuzbu sa stavit a ake su stavky http://www.pokerportal.sc/poker-diskusia/odveci/phat-phuck-challenge-2010-t3649-90.html#p95825
... inac zavinac, dnesny rannym vazenim som sa znovu dostal medzi obcanov ... zobrali mi oficialne zakalaci list a vratili znovu obciansky preukaz ... a preco ta radost? 99.6kg ... jeach, dufam, ze to bude pokracovat este dole
... inac zavinac, dnesny rannym vazenim som sa znovu dostal medzi obcanov ... zobrali mi oficialne zakalaci list a vratili znovu obciansky preukaz ... a preco ta radost? 99.6kg ... jeach, dufam, ze to bude pokracovat este dole
-
johnmirow - Príspevky: 895
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/17 krát
yegon napísal:nh
ty
yegon napísal:laxativa = pribinacik
laxativum pre mna - palacinky - to uz je ale hardcore lebo je to spojene s krutymi krcmi v bruchu - to by muselo byt naozaj zle aby som sa uchylil az k tomuto
ak mas problem s pribinacikom a palacinkami, tak ich spolocne je tusim akurat mlieko ... ja by som ho na tvojom mieste uz radsej nepil ...
-
nie bohuzial nikto nebol ochotny ist do toho
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:nie bohuzial nikto nebol ochotny ist do toho
tak to je skoda, asi by si prehral
-
johnmirow napísal:ak mas problem s pribinacikom a palacinkami, tak ich spolocne je tusim akurat mlieko ... ja by som ho na tvojom mieste uz radsej nepil ...
mam odsledovane ze mam problem s kombinaciou mlieko+cukor
samotne mlieko mi nic nerobi
napriek tomu ma od palaciniek nikto nikdy neodstavi su prilis dobre
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:johnmirow napísal:ak mas problem s pribinacikom a palacinkami, tak ich spolocne je tusim akurat mlieko ... ja by som ho na tvojom mieste uz radsej nepil ...
mam odsledovane ze mam problem s kombinaciou mlieko+cukor
samotne mlieko mi nic nerobi
napriek tomu ma od palaciniek nikto nikdy neodstavi su prilis dobre
oki tak skus miesto cukru pouzit ine sladidlo
jj na palacinky sa dooost tesim
-
johnmirow napísal:oki tak skus miesto cukru pouzit ine sladidlo
jj na palacinky sa dooost tesim
A rok znova PPCh, ked to naberies spat?
Ja som skusal proteinove palacinky z ovsenych vlociek ako nahradu .. kazdopadne to bolo .. zaujimave .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.