S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
dzejkej postnes aj graf s nonshowdown a tvoje stats plz?
btw. videa co kukas mas ako paid member na CR, DC a pod. alebo mas aj nejaky free zdroj?
btw. videa co kukas mas ako paid member na CR, DC a pod. alebo mas aj nejaky free zdroj?
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:dzejkej postnes aj graf s nonshowdown a tvoje stats plz?
1) Graf je vidlicka - take ako mas Ty, ak Ta to potesi .
2) Stats: 17.9/14.1/1.93 .. 3bet 3.7 .. WTSD% 27.5 .. W$SD 55.8
Nehram velmi bojovne, vacsinou som pri stole s fishkami a proti nim velke divociny nevymyslam, co ma potom na svedomi aj tu cervenu. Ked som pri nejakom reg stole cez obed, tak mavam aj statsy ako 20/17/3, ale obednemu casu a regom sa vyhybam. Jeden z dosledkov lepsieho handreadingu a robenia 2table sessions bude hadam aj boost mojej redline bez velkeho vplyvu na blueline - aspon v to dufam . Osobne nie som schopny pochopit napr. graf nelz0na, kde ma cervenu okolo 0 a to ma pri stole hromadu fishiek .
Co sa tyka videii, tak CR, DC, Stox, PokerSavvy (a PXF) platene. Robim to tak, ze si vymienam subscription s ludmi, ktorym doverujem. Niekto si zaplati jednu sajtu, povymiename a hned ma pristup ku kope - taky setrenie po slovensky . Ak by mal niekto zaujem zapojit sa do toho "programu", tak nech si subscribne LeggoPoker, BlueFirePoker alebo aj napr. GrinderSchool .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
ten leggopoker za $30/mes som ochotny dat v pohode..mozme sa dohodnut, napis SS if agreed
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
ozval som sa, Leggo je vybavene, takze zostavaju tamtie 2, takze casom sa na tych sajtach hadam rozrastie pocet videii a pokryjeme to poriadne
-
-
taky graf som mal pokial mi w4 nenapisal do icq, ze "omg ved Ty nevies co je downswing", hned na to sa to vsetko zacalo srat a serie sa to uz 3 mesiace
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Hej, vsetci zaciname, resp. ja pokracujem v minuse. Ale ja som , taze to nic...
Tak nech sa to rychlo otoci!
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Pepi napísal:Hej, vsetci zaciname, resp. ja pokracujem v minuse. Ale ja som , taze to nic...
Vidis, to je napad .. zoberiem nejaky ten photoshop a otocim to velmi rychlo .. Just kidding .
Vdaka a taktiez drzim palec.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 7 hostí.