S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
hmm ... slusne hnusny den si mal pozeram , takze gl zajtra 

-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:hmm ... slusne hnusny den si mal pozeram , takze gl zajtra
diky .. ale tak aspon tie 2 BI by som pripisal na ucet aj svojim chybam .. ale bude to nase male tajomstvo

-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
sa to obrati, ved ty si tu nas microstakes guru

-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Sunwu napísal:sa to obrati, ved ty si tu nas microstakes guru![]()
Dakujem za mile slova

Zelal by som si, keby som pri hre vedel rozmyslat tak ako ked pisem sem na forum - nemyslim si sice, ze moje rady su optimalne, to urcite nie, ale urcite su daleko pred tym co produkujem na stoloch. Zostava mi dufat, ze sa to postupne zrychli a aspon ciastocne zautomatizuje a urcite aj tieto downswingy budu vyzerat menej divoko

-
Prognoza na 2.3.2009
Odhodlal som sa kvoli vam dat si jednu polnocnu session. Ako jeden z moznych kolibrikov (s druhotnymi znakmi
) hlasim, ze je vysoka pravdepodobnost, ze dnesny den bude vcelku pohodovy.
Stale vsak ocakavajte mierne suckouty az polosuckouty (A9 na AT64 do all-inu proti short maniakalnej fishke s A3, river 3) a vysoke teploty v chate (citujem .. "u son of a b", ked som stackol fishku)
.
Diagram z druzice:

Stale vsak ocakavajte mierne suckouty az polosuckouty (A9 na AT64 do all-inu proti short maniakalnej fishke s A3, river 3) a vysoke teploty v chate (citujem .. "u son of a b", ked som stackol fishku)

Diagram z druzice:

-
asi niekde robis chybu , neviem ci je mozne za 2 sesssiony , 8k hands cca , takto padat na nl25, hlavne v tej herni kde su skoro vsetky stoly 45+ % flop.
natoc video a hod sem link do blogu, 4stoly. Ja by som si ho pozrel.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Akciove Tatranky v obchode .. life is good
.
No su tam aj tiltcally, su tam aj bad beaty/coolers (FH over FH, set over set, 2 pary vs str8, set vs str8) a je tam aj kopa penazi v cervenej kvoli fishy stolom. Raisnem AA UTG a dostnaem 4 (wtf) cally a nejaka pasivna fishka sa dodrawuje a ja skladam, ona ukazuje srackovy flush a ide sa dalej dokolecka
.
Neobycajne sa v poslednej dobe dari prehravat proti 40BB stackom, co sa casom nakopi - no aspon mi zarabam na EV
. Dnes ale musim priznat, ze som zaluckoval s AA proti K3s, ked flopol FD, ale mne dobehli quads
.
Nie su to 2 sessions, ale 6 session. Ja nehravam nekonecne even hunting zalezitosti. Mam 4 BI stoploss a inak sa snazim hrat do 2 hodin cca, aby som bol ako tak sustredeny.
Zaujimave je, ze sa mi ani raz za ten pocet ruk nepodarilo niekoho 100BB deep stacknut
. Ked som mal meganuts, zvycajne som zo supera nedostal viac ako 2 streety a v 3bet potoch som bol bud outflopnuty alebo som trafil nejaky sick str8 a regovia mi skladali overpairy a ja som nechapavo krutil hlavou. Verim, ze sa to vrati s5 do februarovych kolaji
.
Co sa videa tyka, tak vdaka za ponuku
. Teraz sa na to nechystam, ale ak by to pokracovalo, tak natacam a nechavam sa coachovat
.

buschle napísal:asi niekde robis chybu , neviem ci je mozne za 2 sesssiony , 8k hands cca , takto padat na nl25, hlavne v tej herni kde su skoro vsetky stoly 45+ % flop.
No su tam aj tiltcally, su tam aj bad beaty/coolers (FH over FH, set over set, 2 pary vs str8, set vs str8) a je tam aj kopa penazi v cervenej kvoli fishy stolom. Raisnem AA UTG a dostnaem 4 (wtf) cally a nejaka pasivna fishka sa dodrawuje a ja skladam, ona ukazuje srackovy flush a ide sa dalej dokolecka

Neobycajne sa v poslednej dobe dari prehravat proti 40BB stackom, co sa casom nakopi - no aspon mi zarabam na EV

Nie su to 2 sessions, ale 6 session. Ja nehravam nekonecne even hunting zalezitosti. Mam 4 BI stoploss a inak sa snazim hrat do 2 hodin cca, aby som bol ako tak sustredeny.
Zaujimave je, ze sa mi ani raz za ten pocet ruk nepodarilo niekoho 100BB deep stacknut

Co sa videa tyka, tak vdaka za ponuku

-
dzejkej, nejde mi do hlavy, ako je to mozne, ze ty hravas nl25 a ja nl50 (myslim to len v dobrom)
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:dzejkej, nejde mi do hlavy, ako je to mozne, ze ty hravas nl25 a ja nl50 (myslim to len v dobrom)
Pretoze by som rad prechadzal vyssie az ked bude moj edge na sucasnom limite dostatocny na to, aby ma pripadny nastupny downswing nestal nervy

Rad by som sa posunul na dalsi level, ked sucasny prejdem na nightmare obtiaznosti

-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.