Mayday napísal:dzejkej, nejde mi do hlavy, ako je to mozne, ze ty hravas nl25 a ja nl50 (myslim to len v dobrom)
a ja absolutne netusim co robim na nl200/400
Mayday napísal:dzejkej, nejde mi do hlavy, ako je to mozne, ze ty hravas nl25 a ja nl50 (myslim to len v dobrom)
palo1973 napísal:-dzejkej ja to nechapem,mne sa to zdalo celkom lahke porazat ten NL25,hlavne ked ta pokladam za ovela lepsieho v cg ako ja,skoncil som tam docasne hlavne koli tomu,ze hravam teraz na sune DoN a hlavne nie som dost oodolny voci tiltu pri hrani cg,ale urcite sa tam vratim niekedy(myslim cereus)
trikoza napísal:a ja absolutne netusim co robim na nl200/400
tucniak napísal:horsey, toto nie je o tom, ale o tom, ze ked vidim aky viem byt retardo a napr za 1800 ruk dat dole 6 BI a pri review pozriet, ze to 66 som v 3bete callovat nemusel a potom som mu to eso uz mohol verit...), tak nechcem take zazit hnd na nl50..
4BI nl50 je 8BI sucasneho limitu a to nepotesi odfajcit.. ..takze kym viem ze robim nepochopitelne ocividine chyby, budem trenovat sebadisciplinu lacnejsie
tucniak napísal:..ze to 66 som v 3bete callovat nemusel a potom som mu to eso uz mohol verit...
Horsey7 napísal:jasne ale mi chces povedat, ze keby si mal 35BI na NL50 tak budes hrat NL25? zo vsetkych stran a vo vsetkych coaching videach pocuvam, ze min. po NL100 ti vlastne staci dobre site/table selektovat a hrat solidne ABC..ved nemusis hrat proti 4 regom na kazdom stole a na fishky ti staci bankroll..aspon tak to chapem ja cim netvrdim, ze sa nemozem mylit
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.