johnmirow napísal:ocuj aky som ti ja expert? to mi nadavas? , ved to som si od teba ani nezasluzil
fuu, ja som tam pisal same vulgarizmy a nakoniec sa to takto zmenilo?!? vlade ma niekde v tom karma systeme asi bug
johnmirow napísal:ocuj aky som ti ja expert? to mi nadavas? , ved to som si od teba ani nezasluzil
dzejkej napísal:johnmirow napísal:ocuj aky som ti ja expert? to mi nadavas? , ved to som si od teba ani nezasluzil
fuu, ja som tam pisal same vulgarizmy a nakoniec sa to takto zmenilo?!? vlade ma niekde v tom karma systeme asi bug
dzejkej napísal:Horsey7 napísal:to je benefit nezavisly od rakebacku a ostatnych bonusov na UB?
to nie je dobre polozena otazka, pretoze to zavisi od poctu hranych ruk a od toho zavisia aj bonusy .. cize to nie je, ze s to pocita z rakeu, ale sa to pocita z poctu ruk ako vsetky tie ostatne hluposti
niekde na stranke to maju napisane .. na danom stakes hras a pripocitavaju sa Ti 2 druhy bodov - raise body a ultimate body .. raise body sa pripocitavaju na kazdom VIP leveli rovnako a sluzia iba na udrziavanie/preskakovanie medzi VIP levelmi .. ultimate body rastu podla VIP - legend ma za kazdy raise bod 4 ultimate body a tie body mozes menit za cash, gas, nakupovat s nimi v shope alebo platit cez ne turnaje
palo1973 napísal:-pekny graf,sng uz nehravsa vobec?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostí.