Stanley VII napísal:tucniak napísal:Stanley na to sa fakt ale fakt nemozes skratka pozerat v absolutnych cislach-$$$. Ak ano, nieco je zle a poker sa ti musi hrat tazko. Idealne podla mna je, kym su pre teba roll len ciselka, ktore maju urcity vyznam a na $$$ ich premenis az pri cashoute.
Imo je nepsravne mat iny nahlad na vec ako optiku BBs a buy-inov.
Aj ked myslim, ze tych 12k bolo viac ako 12bi, nakolko triko hral aj nl400 a 600 resp 200, co je uz dost napor aj v BIs.
Ja s tebou plne suhlasim Tucniak. Je jasne, ze sa treba na veci pozerat z pohladu BI, BB a podobne a je nespravne pozerat nato z hladiska penazi. Len take veci sa mozno niekedy lahsie pisu, nez naozaj prezivaju. A prave preto som napisal, ze Trikoza ma moj respekt zato, ze toho schopny je a vie si to drzat od tela. Pre mna je momentalne 12k dolarov velmi vysoka ciastka, kedze hram na NL50 (aj ked bankroll mam v pohode na NL100 uz davno, snad aj na NL200 by stacil). Lenze ja zatial niesom tak dobre pripraveny znasat vysoke pady (nie v BI ale v $), a predsalen to v tej hlave stale skripe, ze je to dost vela penazi. Aj ked z hladiska bankrollu pad u mna nieje velky, ked preratam na peniaze, tak to dost mrzi. Proste zatial neviem tie pady znasat tak dobre, ako vie Trikoza a idem po leveloch hore dost pomaly. Aj preto niesom tam, kde je on. Potrebujem mat obrovsky vankus aby som znasal pady dobre a az tak ma nestvalo, ze pridem o peniaze. Ale snazim sa na tom pracovat a odputat sa od $ a viac zamerat na BI. Do urcitej miery to ide a zlepsujem sa v tom. Ale to uz tu pisem viac o sebe, nebudem spamovat.
Som skratka rad, ze sa Trikozovi tak dari a vie znasat taketo swingy a ze si z neho mozem brat priklad. Neviem, aku cast jeho bankrollu mu tych 12k tvorilo, ak ma este zvysnych 50k na ucte, potom sa to fakt da znasat lahsie, ale aj tak to nieje med lizat. Viem, ze mal fajn mesiace, ked som sledoval blog, ale nemam to v hlave zratane.
Kazdy to znasa inak napr. Rybar je priklad ked minule pisal v blogu ze za mesiac bol dole okolo 40BI na NL1k a ptm to tiez dohnal na dalsi mesiac s mierny plusom:) Ktovie ako to ventiloval a dokazal mat pri dalsich hrach cistu hlavu naozay klobuk dolu pani