Rozhovor s jedným z najúspešnejších slovenských hráčov Jánom
Re: Rozhovor s jedným z najúspešnejších slovenských hráčov Jánom
Hm, nikde som v tom clanku nevidel napisane, ze by sa niekto bal Ivana Demidova, zle som cital, alebo vkladas niekomu do ust to co nepovedal?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Antonius je podla mňa lepší online ako naživo hlavne preto lebo online hrá viac stolov naraz aj headupy a naživo len jeden stôl ale týmto ho určite nechcem znižovať ako skvelého cashgame hráča.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Jaj dlho som sa tak dobre nezasmial
To tento pan co ma za nickom MT je snad z Martina orig? No zbohom
To tento pan co ma za nickom MT je snad z Martina orig? No zbohom
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Ote11 napísal: lepší online ako naživo hlavne preto lebo online hrá viac stolov naraz aj headupy a naživo len jeden stôl
co to s tym ma spolocne?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ote11 napísal:Antonius je podla mňa lepší online ako naživo hlavne preto lebo online hrá viac stolov naraz aj headsupy a naživo len jeden stôl
cize ked pri multitablingu a proti najlepsim online hracom je najziskovejsi hrac minuleho roku a 2. all time, tak nazivo a proti jednemu bude horsi
ludia plz rozmyslajte aspon 5 sekund predtym nez sem nieco slahnete
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:Ote11 napísal:Antonius je podla mňa lepší online ako naživo hlavne preto lebo online hrá viac stolov naraz aj headsupy a naživo len jeden stôl
cize ked pri multitablingu a proti najlepsim online hracom je najziskovejsi hrac minuleho roku a 2. all time, tak nazivo a proti jednemu bude horsi
ludia plz rozmyslajte aspon 5 sekund predtym nez sem nieco slahnete
čítaj dokonca: ale týmto ho určite nechcem znižovať ako skvelého cashgame hráča.
-
Ote11 - Príspevky: 82
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
gratulujem k uspechom on-line aj live, btw tie nicky su urcite spravne ?..som ich hladal na niekolkych strankach co trackuju history a winnings, ale nic som nenasiel.
..predposledna veta
1zart1 napísal:Hm, nikde som v tom clanku nevidel napisane, ze by sa niekto bal Ivana Demidova, zle som cital, alebo vkladas niekomu do ust to co nepovedal?
..predposledna veta
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
1zart1 napísal:Hm, nikde som v tom clanku nevidel napisane, ze by sa niekto bal Ivana Demidova, zle som cital, alebo vkladas niekomu do ust to co nepovedal?
ospravedlnujem sa a uvedomujem si že som týmto jedným slovom zmenil význam celého článku... bola to nehorázna hlúposť neviem čo ma to pochytilo
- pokermanik
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Ote11 napísal:čítaj dokonca: ale týmto ho určite nechcem znižovať ako skvelého cashgame hráča.
reagoval som na tu nelogicku cast, kde vysvetlujes, preco je PA lepsi online
// sry za OT
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Co sa tyka znacenia si pocas 300h hrania par vs par, tak ta vzorka je strasne mala. To mas tak 18K ruk, z ktorych par dostanes tak 900x, dalsou podmienkou je, ze prave vtedy musi mat pri stole par aj niekto iny a ze musi byt show-down. To znamena, ze tych ciarok na Tvojom papieri moc vela nebude a na zaklade tak miniaturnej vzorky sa nedaju robit ziadne zavery s takou vaznostou aka bola v rozhovore, to je naozaj dost funny
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.