ahojte. Som rád, že článok vyvolal záujem i ked diskúsia sklza na problém ON/live čo vobec nebolo podstatou rozhovoru, ale iba jeho malou súčastou i to iba vo forme porovnania mojej a len mojej hry.
Rád by som hlavne velmi "ohnivých" prispievatelov poprosil, ak budú porovnávat tieto 2 sposoby hry aby uviedli kolko hrajú Online/Live napr. v roku 2010 /to si určite ešte každý pamatá, aby sme mohli posúdit, či vobec majú predpoklad na porovnanie! Ja som tohto roku odohral online asi 80 hod a live cca40 hod. /samozrejme názor na live može mat aj človek ktorý ho vobec nehrá, ale asi budete súhlasit, že o taký názor sa moc nebude dat "opriet"
/
1. neobvinil som žiadnú hernu z podvodu! tvrdil som len to , že je vytvaraná "krása hry" pekné ruky sa stretávajú ovela častejšie ako naživo. a čo sa týka B**n prestal som tam hrat presne s týchto dovodov + skutočne menší pár, alebo slabšia ruka /v allpreflop/vyhrávali častejšie ako lepšia ruka /ak je pre niekoho 3 mesiace malá vzorka, nech mi vráti tie prachy
/
2. K hig stakes: prečo by to nemohla byt reklama?? Ved suhlaste, bola by to výborná reklama každý tu o tom básni, takže trafili presný stred!
. moj názor nebol absolútne tvrdenie, ale len podložený niektorými faktami predpoklad:
a/herna fulttilt sa silne snaží dobehnút PS a je to jeden z jej reklamných tahov : Preco sa limity 1K-2K, 500-1K hrjú len na FT ???!!!!! čo v ostatných online hernach napr. v najvačšej a aj najsilnejšej PS nie sú takí hráči ale len malí sráči ?? taktiež v iných hernach sú max 200-400 a prakticky nikdy sa tam nehrá! zaujimave však?
b/ prisadnút si na higtable nemožeš /asi nemaš bankrol, aby si to vyskúšal
/ musíš najskor odsuhlasit tento moment so supportom. Prečo asi? na iných hernach ta na stol 200-400 pustí bez problémov
c/ nikoho s týchto highračov FT som naživo nevidel hrat najvačšie limity, ktoré sa hrali v daný moment v casíne ak hrali tak max 25-50 !!!
asi si zabudli penaženku.....
d/ mnoho hráčov /nie zo SK internetu, ale tých ktorí hrajú pravidelne EPT/ rozpráva , že v relácií higstakes sponzorovanej FT hráči hrajú len s 20% svojich penazí !! Ak ste už čítali nový CardplayerCZ, tak Zigmund tam popiera tento moment, prečo , čo hadam sa lem moje podozrenia nedostali až k nemu??!!
. Bez vetra sa ani lístok nepohne!
3. konkretne k niektorým prispievatelom neskor. ahojte
3.