martinique39 napísal:palo1973 napísal:-takze ak herna "naschval" rozdava take karty aby ona najviac profitovala tak to nie je podvod?to teda neokrada svojich zakaznikov?pochopil som to spravne?ak nie skus to este blizsie vysvetlit,dakujem
podla ich pravidiel v podstate nie, lebo RNG je uplne na nich. ale myslim ze debatovat o tom co je podvod a co nie je ... nema zmysel. v tomto pripade.
co je na tom zlozite
- herna sa zarucuje ze RNG je skutocne nahodne - v ziadnych podmienakach som necital ze by to tak nebolo tak neviem o akych "ich" pravidlach hovoris
- ak zaplatis herni o 1USD dolar rake z dovodu zmanipulovania RNG viac nez by si mal tak si bol na 100% podvedeny
- ak prehras za 300 hodin hrania 63% pf allinov s vyssim parom proti nizsiemu tak si bol na 99% podvedeny
ak by som take nieco zistil tak ma to dost naserie a urcite by som dal o tom ludom vediet a upozornil ich na to tak ako jano - nevidim ale dovod preco sa potom vyhovarat na to ze to je len moj nazor a ze nikoho neobvinujem z podvodu. Ver tomu ze by som ich z podvodu obvinil a vobec by som sa za to nehanbil