Chlpo1989 napísal:K tym kockam, co ak budu rigged?
Az ma z toho oci bolia ked to sledujem
Chlpo1989 napísal:K tym kockam, co ak budu rigged?
HELIAN napísal:Vsetci spominaju aj pri rulete mudractva ze kludne moze padnut i 30x cervena po sebe a ze predosly tah nema priamy vplyv na nasledujuci. Tymto mudrakom odkazujem len jedno: teoria a prax su dve diametralne odlisne veci. V praxy tato situacia este nenastala a nenastane aj ked teoria spomina nieco ine.
HELIAN napísal:Niekto tu spominal ze uz bolo v historii zaznamenane ze padla viac ako 30x po sebe jedna farba na rulete. Ano, spravne, je to pravda a vedel som o tom pripade. Moja otazka: ako to, ze sa to stalo len raz, alebo dva tri krat? Preco sa to nedeje pravidelne a denne v nejakom zo svetovych Casin? Su ich predsa tisice vo svete. Zeby sa "nahode" uz nechcelo? Zeby ruleta nemala pamat a predosle cislo neopvlyvnovalo dopad druheho? Ak by to tak bolo, kazdy den by na svete padla farba i 50 x po sebe i viac.
HELIAN napísal:A je to tu, jasne, Slovac sa vyrojila a predviedla tu svoju vlastnost najdokonalejsiu: zosmiesnit a sarkasticky utocit. Ano v tomto sme svetova jednicka a nikdy inak, takze nic neocakavane, zvladli ste to...
HELIAN napísal:A je to tu, jasne, Slovac sa vyrojila a predviedla tu svoju vlastnost najdokonalejsiu: zosmiesnit a sarkasticky utocit. Ano v tomto sme svetova jednicka a nikdy inak, takze nic neocakavane, zvladli ste to...
w444x - hras sa na mudreho, ale ked ti napisem ze nemam nad sebou sefa a zivim sa vyhradne tipovanim i pokrom, tak asi spadnes na zadok, ze? Nie som studovany matematik, mam skonceny uplne iny humanitny smer a pocitanie pravdepodobnosti pri hazardnych hrach je moj konicek uz od patnastich. Videl som na vlastnej kozi vsetky extremy ktore ponukaju spominane hry. Je nejaky problem? Tak to skuste nejako spracovat, nie je to tazka matematika.
Niekto tu spominal ze uz bolo v historii zaznamenane ze padla viac ako 30x po sebe jedna farba na rulete. Ano, spravne, je to pravda a vedel som o tom pripade. Moja otazka: ako to, ze sa to stalo len raz, alebo dva tri krat? Preco sa to nedeje pravidelne a denne v nejakom zo svetovych Casin? Su ich predsa tisice vo svete. Zeby sa "nahode" uz nechcelo? Zeby ruleta nemala pamat a predosle cislo neopvlyvnovalo dopad druheho? Ak by to tak bolo, kazdy den by na svete padla farba i 50 x po sebe i viac. Prax je vsak ina. A to iste i v Hold Em: Kolko krat sa vam stalo ze Vam prislo na ruku AA viac ako v dvoch pripadoch po sebe? Keby Vam prislo 6x po sebe, brali by ste to ako bezny standart?
Nekritizovat ale diskutovat a tolerovat. Viem ze ste inteligentni chlapci a zvladnete to i tu na fore, kedze to zvladate i v realnom zivote. Tak, ocakavam dalsiu sarkasticku narazku. Predvedte sa. Aj tak dostanete moj reraise.
Oplati sa mrknut na http://www.thedoverpro.com/poker-action-flop.htm ! Mozno konspiracna teoria ale logiku ma v sebe nadcasovu a nieco mi pripomina..
taktiez: http://messages.yahoo.com/Games/Card_Ga ... of=6&frt=2
a http://www.pokerjunkie.com/viewtopic.ph ... a&start=15
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.