od HELIAN 22 Jan 2010 14:51
Ja uz len doplnim toto. Nemam dokazy, mam tiez len feeling a podozrenie. Ale to netreba podcenovat. Odohral som asi 100k hands na Full Tilte. Hral som predovsetkym SNG Heads ups. Nakolko sa venujem teoriam pravdepodobnosti uz vyse 15 rokov a moje oko uz co to videlo i zazilo, skutocne som spozornel ked sa zacali diat na FT po tom, co som tam odohral prvy mesiac pravidelnej hry, taketo situacie: SNG, HU, Som v all ine super tiez, na ruke mam AQ super A5, na flop pride x x A , turn x, river 5, Vsetko je v poradku, ale hned nasledujuci turnaj, idem all in: KK, super Qs2d, a do riveru dorazia 4 dalsie s a super skompletizuje flush. Este stale nic co by mi stalo za pozornost, ale ked sa aj dalsie dni a dalsie tyzdne stale opakuju taketo situacie v pomere ze z 30 hier ktore skoncia v alline ktory rozhodne o vela 25 skonci scary boardom, tak aj ked ste uz zazili vselico, zacne vam to byt pri najmensom napadne, lebo staci pred riverom zavolat nahlas druhu nizsiu kartu supera ktora mu vytvori druhy par a na zavolanie dorazi. A tiez priliz casto dorazali kombinacie kedy sme obaja chytili trojicu, ale river doprial superovi so slabsou startovnou kombinaciou full house. Az prilis casto koncili alliny split potom. Tieto anomalie sa diali niekolko tyzdnov. Najma po tom, co som sa na Full Tilte uplne udomacnil a zacal tocit slusne peniazky. Nic a nikoho neobvinujem, nechcem tymto povedat ani to, ze herna je rigged, ale tieto situacie - aj ked ovladam teorie a zakony vyrovnania, ci uz cisiel alebo kariet, - ma skutocne znepokojili.
Este doplnim, ze nasledne som pak skusil experimentalne zmenit hernu a presunul sa na B**n. Prvy tyzden sa nestalo prakticky ani raz aby ma pri alline zradila sila mojej vitaznej preflop kombinacie castejsie ako je priemer. Ale uz po dvoch tyzdnoch a nejakej stovke SNG turnajov sa zacali pomali diat i tam zaujimave vitazstva superov, pricom im vzdy napisem stroho "gratulujem", pokial na moje A-x, ktore hitnem i na flope, dorazia runner runner dve Q a super sa moze tesit zo svojho tripsu so svojim Q2.
To je vsetko. Mozno to len fakt bolo obdobie "haluzi", ktore treba prezit, ale urcite som spozornel, lebo to trvalo nejaky ten tyzden vkuse a prakticky v kazdej rozhodujucej ruke ktora rozhodla o vysledku samotneho turnaja. Cize co ma znepokojilo bola ta intenzita v akej som prehraval hry kde som bol favoritom a len konkretne karty, konkretne outsktore boli v minimalnom zastupeni, ktore mohli dorazit ma mohli pochovat a prisli v takej castej substancii, ako keby ste doslova vyhrali v lote a uhadli len tych par kariet ktore system vybral.
To je vsetko a viac sa k tomu nebudem vyjadrovat. Dokazy nemam. Toto bol len podnet. Nadalej budem hrat online. PEACE